Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla."— Sunum transkripti:

1

2 Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla değerli bir iletişim ağına sahiptir. Alanında uzman ve sonuç odaklı yöneticilerce şirketlere özel olarak sunulan butik çalışmalar ile müşterilerin zorlu rekabet koşullarına uygun sağlıklı bir finansal yapıya kavuşmaları, şirket değerlerini arttırmaları, güçlü ortaklıklar ve yeni yatırımlar yapabilmeleri amaçlanmaktadır. Modern Finans; danışmanlık firmasıdır. Başta; İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir olmak üzere çeşitli illerde faaliyet gösteren müşterilerine profesyonel danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Modern Finans olarak siz değerli müşterilerimize uzmanlık alanımız olan ve çağımız iş dünyasının şirketleri için vazgeçilmez unsurlar arasında bulunan Kurumsal Finans alanında destek sağlayarak hedefleriniz doğrultusunda şirketinizi büyütme, değer katma ve istikrarlı bir finansal yapıya kavuşturma arzusu içindeyiz.

3 Hizmetlerimiz 1.Kredi Yönetimi ve Banka İlişkileri
2.Dünya Bankası, Avrupa Yatırım Bankası aracılığıyla sağlanan krediler ve Hibe Kredileri 3.Kısa ve Uzun Vadeli Krediler 4.Proje ve Yatırım Finansmanı 5.Borç Yapılandırma 6.Gecikmiş Alacakların Tahsilatı

4 Kredi Yönetimi ve Banka İlişkileri
İşletmeler operasyon el ihtiyaçlarını karşılamak için kısa ve uzun vadeli finansmana ihtiyaç duyarlar. Bu sebeple Aktif – Pasif yönetiminin en önemli unsurları arasında borçların düzenlenmesi yer alır. Borçların niteliği, vadesi, faiz oranları gibi konular incelenir, yapılan düzenlemelerle borçluluk durumunun iyileşmesi sonucu finansman konusunda güçlenen şirket itibar kazanmasının yanı sıra daha düşük faiz oranlarından faydalanıp maliyetini düşürebilecektir. Şirketin çalıştığı bankalar, limit kullanım oranı, kredilerin aktif yapısına uygunluğu, faiz oranlarının piyasa koşullarına uygunluğu, reytingin nasıl yükseltilebileceği, teminatların değerlendirilmesi, borçlanma ihtiyacının azaltılması gibi konular değerlendirilmektedir. Müşterilerimizin bankalar ile ilişkilerinin nasıl daha iyi yürütülebileceği, hangi bankaların portföylerinde bulunması gerektiği, kredi kullanımlarının hangi vadelerde ve miktarlarda yapılacağı konularında danışmanlık verilmektedir. 2. 1. 3. 4.

5 Kredilerin Hedef Kitlesi
Dünya Bankası, Avrupa Yatırım Bankası Aracılığıyla Sağlanan Krediler ve Hibe Kredileri Kredilerin Hedef Kitlesi İstihdam yaratan, Ekonomiye katkı sağlayan, Sermaye ihtiyacı olan yeni ve katkı sağlayıcı proje sahibi, kobilerdir. Kredilerin Özelliği Düşük faiz Geri ödemesiz finansman kaynağı ay ödemesiz dönem Bu tür kredilerin TSKB, TC. Ziraat Bankası ve T. Halk Bankası aracılığıyla kullanımına aracılık etmekteyiz.  

6 Kısa ve Uzun Vadeli Krediler
Kısa Vadeli Krediler 1. Rotatif krediler 2.Spot krediler Uzun Vadeli Krediler 1. Taksitli krediler 2. İşletme kredileri Kısa ve uzun vadeli kredilerin yurt içinde faaliyet gösteren tüm bankalardan temin edilmesine aracılık etmekteyiz.

7 Proje ve Yatırım Finansmanı Kredileri
Proje finansmanın aşamaları ; 1. Projenin finanse edilebilirliğinin tespiti 2. Proje raporunun hazırlanması 3. Finansman kaynakları ile görüşülerek proje raporunun sunulması   4. Finansmanın oluşturulması , fiyatlama konusunda mutabakat ve kredi anlaşmasının imzalanmasıdır. Teknik fizibilitelerin incelemesi, senaryo analizlerinin yapılması, sektör analizi ve nakit akış projeksiyonlarının oluşturulması ile finansman ihtiyacının tutar ve vadelerinin belirlenmesini içeren proje raporunu hazırlayan Modern Finans gerek yurt içi gerekse yurt dışı banka ve finans kuruluşlarına hazırladığı bu raporu sunarak projeye uygun finansmanı temin eder.

8 Borç Yapılandırma İşletmelerin zaman içerisinde meydana gelen ihtiyaçları doğrultusunda kısa vadeli kredilerin yeniden yapılandırılarak orta/uzun vadeye yayılması ve  beraberinde faiz yükünün azaltılması gerekebilir. Modern Finans; yapacağı çalışmalar ile şirketinizin orta/uzun vadeli borç geri ödeme gücünü inceler, karlılığın arttırılması için gerekli tedbirler konusunda önerilerde bulunur ve uygun şartlarda finansman sağlanmasına aracılık eder. Kredi geri ödemelerinin düzenli bir şekilde yapılması için size sürekli bir danışmanlık hizmeti verir.

9 Gecikmiş Alacakların Tahsilatı
Modern Finansal Danışmanlık; temsil ettiği gerçek ve tüzel kişilerin gecikmiş alacaklarının takip ve tahsili konusunda tüm Türkiye’de dinamik ve tecrübeli kadrosuyla etkin şekilde hizmet vermektedir. İşletmelerin tahsilat zorluklarını aşmasına yönelik hukuki çözümler şirketimiz tarafından “hiçbir ücret alınmadan'' çözüme ulaştırılmaktadır.

10 Referanslarımız


"Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları