Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE"— Sunum transkripti:

1 LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE
Tatil, av ve nehir üzerinden gezi fırsatı LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE

2 1’İNCİ GÜN Saat 9:30 - Lesovo’dan gidiş
Saat ”Tunca” dağ evine varış. Konaklama, öğle yemeği ve araziyi dolaşmak. ”Tunca” dağ evi Sakar dağ’nın eteklerinde, Srem geçidi, Tunca ırmağı yakınlarında bedii löngoz ormanı içinde bulunur. Tesiste 3 suit, 3 çift kişilik ve 2 üç kişilik odası var. Oda özellikleri – wc, televizyon, buz dolabı. Modern mutfak, yemekhane, meyhane ve cazip bir şekilde yapılan barbekü ve çevirmesi ile yaz terası misafirlerin hizmetinde. Uluslararası av turizm için “Tunca” dağ evi oldukça caziptir. Arazi ormandan kuşatılmış. Hafif yokuştan inerek 5 dakikada Tunca ırmağa varıyorsunuz. Burada balık avlamak ya da kayıkla gezebilirsiniz. Dağ evinde avdan yemekler pişirebilirsiniz.

3 Açık yemekhane Açık mutfak Havuz wc suit Mutfak Çift kişilik oda

4 2’inci gün Saat 8:30 – kahvaltı. Saat 9:30 – gerçek bir macera ve doğa içinde stres atma fırsatı, verilen av takımlarıyla 4-5 saat süren av seferi. Saat 15:00 çivarında dağ evine dönüş ve dinlenme. Saat 20:00 – akşam yemeği. Yemekten sonra konuklara özel disko gecesi.

5 3’üncü gün Saat 8:30 - kahvaltı. Saat 9:30 – verilen takımlarla balık avı (4-5 saat). Saat 15:00 civarında dağ evine dönüş ve dinlenme., Saat 17:00 – barbekü.

6 4’üncü gün Saat 8:30 – kahvaltı. Srem köyüne gidiş. Buradan turistler seyahatçı ruhu’ile organize bir şekilde kayıklarla Tunca üzerinden 5 – 6 saat süren yolculuktan sonra Elhovo kasabasına yetişecekler. Tunca güneydoğu Bulgasristan üzerinden geçer ve komşumuz Türkiye topraklarında devam eder.

7 Irmağın suları nadir bitkiler barındıran sulak bölgeler ve löngoz ormanlar civarından geçer.
Yola çıkmadan önce organizatörler hoş bir sürpriz hazırlamışlar: animasyon programı ile birlikte yapılan eğitim. Program içinde komedi etütler, seçilmiş yerel şarapları degustasyonu, folklor gösterileri v.s. yer alır .

8 Eğitim ve keyfleri arttıran eğlence programdan sonra gereken kurtarma elekler, radyo irtibatı, fotoraf makineleri, kameralarla donatılmış turistler kayıklara binip yola çıkar. Kayıklarla yavaş yolculuk eden turistler kıyılarda bulunan doğanın harikaları bitkiler ve yabani hayvanlara - kuşlar, geyikler, ceylanlar’a hayran kalıyorlar.

9 Elhovo kasabasına vardıktan sonra turistler Veselinovo köyüne gidecekler ve “Ekaterina” motelinde konaklanacaklar

10 “EKATERiNA” MOTELi Toplam 63 yatak, 33 (3 tek kişilik ve 30 çift kişilik) odaya sahip. Oda özellikleri – minibar, telefon, wc. Rum service, değerli esyalar için kasa, kuru temizleme, çamaşır yıkama otelin hizmetlerin arasında yer alır. Büyük ve hoş lokanta. Buradan iş ve tanıtım turizmi yapabilirsiniz.

11 5’inci gün Saat 9:00 – kahvaltı. Saat 10:30 Kabile köyüne gidiş. Burada gerçekten görülmeye değer arkeoloji kazılardan keyif alacaksınız. Ondan sonra turistlere 2 saat dolaşmak ve öğle yemeği için zaman verilecek. Saat gidiş.

12 Ulusal arkeoloji rezerve “Kabile"
Ulusal arkeoloji rezerve “Kabile” 8 km mesafede Yambol’un kuzey batısında bulunur. Ziyaretçiler M.Ö. IV yüzyilda kurulan ve Orta çağlara kadar hayatını sürdüren Trakya’nın en büyük ve önemli kentlerinin kalıntılarını görebilirler. Ulusal rezervenin müzesinde 960 m2 alan üzerinde M.Ö. VII binyil – XIII yüzyil arasında Kabile antik kenti ve Yambol ili topraklarında 1972 yilında başlayan arkeoloji kazılar sonucu gün ışığına çıkarılan bulgular sergisi yer alır. Müze binasında bilim toplantılar, konferanslar ve sempozyumlar düzenlemek üzere 60 kişilik toplantı salonu mevcut.

13 Tur gezisi ücreti - 130 leva
1.Hayat sigortası 2.Dört kahvaltı ve iki akşam yemeği 3.Konaklama 4.Yol 5.Rehber hizmetleri


"LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları