Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.twinuk.com. Twin Grubu * Twin grubu 1995 yılından beri dünyanın her yerindeki Öğrencilere dil eğitimi vermektedir. * Yüksek standartlarda hizmet veren.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.twinuk.com. Twin Grubu * Twin grubu 1995 yılından beri dünyanın her yerindeki Öğrencilere dil eğitimi vermektedir. * Yüksek standartlarda hizmet veren."— Sunum transkripti:

1 www.twinuk.com

2 Twin Grubu * Twin grubu 1995 yılından beri dünyanın her yerindeki Öğrencilere dil eğitimi vermektedir. * Yüksek standartlarda hizmet veren twin, Şehirdeki kampüs konumu,aktiviteleri ve konaklama Kalitesiyle de farklılıklar gösterir. * Twin training international ingilizce dil kursları ve gezilerde dünya öğrencileri için ilk sağlayıcıdır.

3

4

5 East of London Üniversitesi East of London Üniversitesi

6 GENEL BİLGİ Okulumuz küresel bir bakış açısına ve uluslar arası bir üne sahiptir. Ulaşım alanlarına ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindedir. 1 hafta gezi, 2 hafta kursu kapsar.

7 Londra'daki East of London University Docklands kampüsü çarpıcı bir sahil ortamında yer alıp havaalanın yakınında bulunmaktadır. Kampüs Londra’nın merkezi konumunda olduğundan dolayı Londra’yı gezme imkanını kolaylıkla sunuyorlar. Örneğin parlemento binası,Londra kulesi gibi ünlü turistik gezi yerlerini görme imkanı sağlıyor. Twin kadrosu londra'da muhteşem bir yaz geçirmek için öğrencilerin gözdesi konumunda.

8 Kampüs Kampüs

9 Konaklama Konaklama

10 Kolej yerleşkesinde tam pansiyon konaklama En suit odalar ve banyo-wc odanın içerisinde Odalarda her öğrenciye özel dolap yatak ve kitaplık vardır Kampüs içerisinde 2 adet kafe,fıtness center ve yemekhane mevcuttur. Konaklama Bilgileri

11 Kampüs Görünümü Kampüs Görünümü


"Www.twinuk.com. Twin Grubu * Twin grubu 1995 yılından beri dünyanın her yerindeki Öğrencilere dil eğitimi vermektedir. * Yüksek standartlarda hizmet veren." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları