Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Adress :Fahrettin Kerim Gökay Cad. Baycanhan No:41 D:13 K:3

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Adress :Fahrettin Kerim Gökay Cad. Baycanhan No:41 D:13 K:3"— Sunum transkripti:

1 Adress :Fahrettin Kerim Gökay Cad. Baycanhan No:41 D:13 K:3
Adress           :Fahrettin Kerim Gökay Cad Baycanhan No:41 D:13 K: Hasanpaşa Kadıköy İstanbul Phone            :+90(216) Phone            : Mob(A.O.H)  :+90(543) Web               : Web               :

2 Vizyonumuz/Misyonumuz
Crewland Gemi Personeli , Dünya'da ve Türkiye'de insan kaynağının gelişimine katkıda bulunan bir başvuru kaynağı olarak, iş arayan adaylar ile eleman arayan denizcilik firmalarını internet platformunda buluşturan % 100 gizlilik ilkesine sahip kullanımı kolay en kapsamlı iş arama sitesidir. Şubat 2007 de girdiğimiz Denizcilik sektörüne , ülkemizdeki firmalara verim ve hız getirmeyi hedefledik. En büyük avantajımız nitelikli ve güncel aday veri tabanımızın ve güncel iş ilanlarımızın sitemizde bulunmasıdır. Amacımız İş arayan adaylarla personel arayan işverenleri birleştiren köprü görevi üstlenerek bir araya getirmektir. Misyonumuz Öncelikle Türkiye'deki, daha sonra ise Avrupa'nın gelişmekte olan ülkelerindeki tüm internet kullanıcılarına, Crewland Gemi Personeli sitemiz aracılığıyla aradıkları işi ve elemanı bulma olanağı sağlamaktır. Çalışma Politikamız Çalışma politikamızın temel yapısını Denizcilik firmalarına sitemizde yer vererek iş arayan adaylar ile eleman arayan firmaları birebir buluşturarak kurduk. Crewland.net, sadece iş ilanları yayınlamak için bir platform değil, iş arayanların cv' leri ile yaptıkları iş başvurularını en hızlı ve etkin şekilde gerçekleştirmesini, işverenlerin de en doğru adaya en kısa sürede ulaşmasını sağlayan eksiksiz bir sistemdir. Yaptığı büyük teknolojik altyapı yatırımları ve geliştirme faaliyetleriyle Crewland.net, sistemini her geçen gün daha da güçlendirmektedir. Crewland, büyük ölçekli ve çok uluslu şirketlerden orta ve küçük ölçekli şirketlere kadar her boyutta, faaliyet gösteren firmalara hizmet sunmaktadır. Geniş bir özgeçmiş bankasına sahip olan Crewland sunduğu içerik ile bireysel üyelerinin kariyer ve kişisel gelişimlerine rehberlik etmektedir. Sürekli yenilenen teknolojisi ile bireysel ve kurumsal üyelerinin iş ve aday arama sürecine hızlı ve kolay çözümler üretmektedir. Crewland, aranılan niteliklere sahip adayları, uygun yöntemlerle değerlendirebilmek için gerekli olan sistem altyapısını sağlamaktadır. Bu buluşma tamamıyla interaktif bir ortamda sağlanıp teknolojinin tüm imkânları ile desteklenerek hata payı sıfıra yaklaştırılmış, Crewland.net 'de yayınlanan bir iş ilanının en kısa zamanda ve en doğru şekilde doğru adaya ulaştırılması bir hedef değil bir zorunluluk olarak belirlenmiştir. Crewland'in üç temel kuralı:  Crewland.net'e kayıtlı işveren firmalara, hem mevcut olan aday veritabanımızı hem de gelişmiş teknolojiyi takip eden sistemimizi kullanarak doğru adayı bulma olanağı sağlamak.  İş arayanlara belirledikleri kriterlere göre uygun ilanları e-posta ile kendilerine ulaştırılmasını sağlamak.  İş bulma ve eleman bulma kavramı ile ilgili tüm konularda internet kullanıcılarını bilgilendirmek ve sektörün en güncel haberlerini kullanıcılarına ulaştırmaktır. Günlük hayatımızın çok önemli bir sorununa, çok daha verimli bir alternatif getirmeyi amaçlayan sitemizin size de hitap edebileceğine eminiz.

3 Referanslarımız: SEGALINE SHIPPING MAHIR IZ CADDESI NO:30 SUAT SUMER IS MERKEZI B BLOK KAT:1 ALTUNIZADE-USKUDAR/ISTANBUL KPT KADİR TERZİ PHN : FAX : EFEMAY SHIPPING TAŞKÖPRÜ CAD. PINAR APT. NO:28/2 ACIBADEM, KADIKÖY / ISTANBUL – TURKEY P.B.: 34718 KPT ENSAR TERİ PHN: FAX: LiVA MARITIME AND TRADE LTD. ADDRESS: YALI MAH. FEVZİ CAKMAK CAD. NO:10/A MALTEPE ISTANBUL TURKEY KPT YASİN ÖZKANDEMİR PHONES  : PBX FAX         : MOBILE   : POLARIS SHIPPING ADDRESS: EVLİYA ÇELEBİ MAH.İSTASYON CAD. GİPTAŞ GEMİ YAN SANAYİ SİT. A BLOK NO:20 TUZLA ISTANBUL TURKEY CEM VAROL PHONES  : FAX          :

4 Referanslarımız: AKMAR SHIPPING KUCUKBAKKALKOY MH.CİCEK SK. NO:4 AKSOY PLAZA ATASEHİR/ ISTANBUL/ TURKEY KPT ÖZGE ATAMAN PHN :+90 (216) PBX FAX :+90 (216) SEA PIONER SHIPPING SEA PIONEER BINASI KATIP SALIH SOKAK NO 54 KOSUYOLU – KADIKOY ISTANBUL – TURKEY KPT GÖKHAN SAKIZ PHN: KINAY SHIPPING ADDRESS: BARBAROS BULVARI, MORBASAN SOKAK, KOZA İŞ MERKEZİ, C BLOK, KAT 5, BALMUMCU BEŞİKTAŞ / İSTANBUL TÜRKİYE KPT KEREM ULU PHONES  : FAX         : BEYAZ SHIPPING ADDRESS: HALK CAD NO:4 K:4 ÜSKÜDAR ISTANBUL TURKEY KPT YÜKSEL GÖKÇE PHONES  :


"Adress :Fahrettin Kerim Gökay Cad. Baycanhan No:41 D:13 K:3" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları