Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden."— Sunum transkripti:

1 Google Arama Ağı Reklamları

2 Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden oluşan bir reklam ağıdır. Arama Ağı; Google Arama, Alışveriş, Haritalar, Görseller ve Gruplar'ın yanı sıra AOL gibi Arama Ağı iş ortağı sitelerini kapsar. Arama ağında yayınlanan reklamlar hem Google arama sonuçlarında hem de arama ağındaki Arama Ağı İş Ortağı sitelerinde metin reklamları şeklinde gözükür.

3 Google Arama Ağı Reklamları Neden Önemlidir? Google arama ağını kullanan kullanıcılar, firmanız ile ilgili kelimelerle arama yaptıklarında reklamlarınızı görürler ve reklamlarınız firmanızın ürün ve hizmetleriyle ilgilenen alakalı kullanıcılara gösterilir. Sizin belirlediğiniz bütçeler dâhilinde reklamlarınız yayınlanır ve reklamlarınız tıklandığında ödeme yaparsınız. Google Arama reklamları, iyi bir reklam metni ve doğru ürünle birleştiğinde, potansiyel müşterilerimize ulaşmanın çok hızlı bir yolu olabilmekte.

4 Reklamlarınız Nerede Görüntülenir? Reklamlar, Google sayfasının üst ve yan kısımlarındaki sarı bantlarda sponsorlu reklamlar olarak yer alır. Google arama ağını kullanan kullanıcılar, firmanız ile ilgili kelimelerle arama yaptıklarında reklamlarınızı görürler ve reklamlarınız firmanızın ürün ve hizmetleriyle ilgilenen alakalı kullanıcılara gösterilir.

5 Google Arama Ağı Reklamları için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bize ulaşın! www.nethizmet.net Adres : Dap Royal Center Residence No: 16 A Blok Daire: 2 Altayçeşme Mh. Çam Sk. Maltepe / İSTANBUL Telefon : +90.216.469 66 80 (pbx) Fax : +90.216.469 66 84 GSM : +90.555.980 28 92 E-posta : info@nethizmet.net


"Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları