Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu"— Sunum transkripti:

1 Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu

2 Promosyon Kart Nedir? Promosyon Kart ile müşterilerinize SMS, Dakika ve İnternet hediye ederek pazarlama kanalınıza yeni bir soluk kazandırın! Ürün satışlarını arttırmak için müşterilerinize promosyon olarak Dakika, SMS ve İnternet hediye edebilir, anketlerinizi katılım sağlayabilir, sosyal medyadaki sayfalarınıza üye çekebilir ve CRM datalarınızı temizleyebilir veya yeni müşteriler kazanabilirsiniz. Mobil Promosyon kartları çok uygun maliyetlerle, ön ödemeli ve faturalı tüm Vodafone hat abonelerine hediye edebilir, dilediğiniz ürün veya ürünlere çekebilir, ürün satışlarınızı hızlandırabilirsiniz. Promosyonlarınızı web siteniz üzerinden, , sosyal ağlar v.b. kanallardan duyurabilir, belirlediğiniz kurgular doğrultusunda promosyon kartlarınızı dağıtabilirsiniz.

3 Mobil Promosyon Ürünleri
KONUŞMA SMS İNTERNET

4 Neler Yapabilirsiniz? Satışlarınızı arttırmak için kullanabilirsiniz.
Anketler doldurtabilirsiniz Sosyal medyadaki sayfalarınıza üye çekebilirsiniz CRM datanızı temizlemek veya büyütmek için kullanabilirsiniz Biliyor Muydunuz? 2012'de Borrell Associates tarafından Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre küçük ve orta dereceli firmaların %83'ü mobil pazarlamaya yatırım yapıyor veya yıl sonuna kadar yapmak istiyor. Pazarlama bütçelerinin %20'sini mobil kanallara ayırıyorlar.

5 Aboneler Nasıl Faydalanır ?
3847 PIN gönderilir Promosyonun hatta yüklenebilmesi için verilen katılım şifresi (PIN) ilgili servis numarasına SMS ile gönderilir. Promosyonun yüklendiği bilgisi gelir Promosyon bitiminde tekrar bilgilendirme mesajı gelir

6 Kimler faydalanabilir?
Ön Ödemeli Hat Aboneleri Faturalı Hat Aboneleri Tüm Aboneler Biliyor Muydunuz? 2012 Sonu itibarı ile Türkiye’deki mobil abonelerin operatörler bazında ön ödemeli – faturalı dağılımı: Vodafone : %69,5 - %30,5 Turkcell : %67,9 - %32,1 Avea : %56,0 - %44,0

7 Promosyon Maliyetleri?
Çok Ekonomik Maliyetlere Vodafone Ürünleri Hediye Edin, Müşterinizin Memnuniyetini Yükseltin Proje Bedeli : 250,00 TL Satın alınan kart adedinin %20 ön ödemeli olarak, kalan tutar ise çalışma tamamlandığında ödenecektir. Çalışma sonunda alınan promosyonun kullanılmayan kısmı Biotekno’ya iade edilir.

8 Promosyon Kart Ekstra Faydalar?
Promosyon verdiğiniz müşteriniz Promosyon kullanmak için servis numaramıza SMS göndersin Siz Müşterilerinizin Cep Telefonlarını Öğrenin Toplanan Numara Listesi ile isterseniz kullanım bilgilerine bakıp kampanyanızı ölçün isterseniz sahip olduğunuz bu benzersiz Yeni Müşteri Datanıza kutlama, kampanya mesajlarınızı iletin. 5.000 Dataya Kadar 2.500 TL 5.000 – Data 3.500 TL Datanın Üzeri 5.500 TL Müşteri veritabanı Excel dosya olarak şirket yetkilisine verilir …

9 Promosyon Duyuru Kanalları?
Radyo E-Posta Televizyon Sosyal Ağlar Gazete - Dergi Web Siteniz Billboard İzinli Veritabanı & Mobil Reklam Mecraları SMS Diğer Mecralar Servisler Mobil Video & MMS

10 Bütünleşik Projeler Uygulayın
3848* Örnek - 1 - Gazete ve dergilerde yayınlanan reklamlarda QR Code kullanılır. Mobil Cihaz ile QR Code okutulduğunda, kurumun facebook sayfasına yönlendirilir ve sayfanın beğenilmesi istenir. Sayfa beğenilince, facebook mesajı olarak promosyon şifresi aboneye gönderilir. Abone şifreyi ilgili servis numarasına göndererek promosyonu hattına yükler. Sonuç Firma QR Code kullanarak farklılaşır. Reklamı ilgi çeker. Facebook sayfasının beğenilmesini sağlayarak, yeni CRM datası elde eder. Aynı zamanda kendisini tanıttığı farklı bir mecrasını da tüketicisi ile buluşturmuş olur.

11 Bütünleşik Projeler Uygulayın
3848* Örnek - 2 - Bir gazetenin mobil sitesinde reklam yayınlanır. Ad, Soyad ve adresini yazıp servis numarasına SMS atması istenir. Reklam alanında tıklandığında otomatik olarak cep telefonunda SMS yazılan ekran görünür. Mesajın gönderileceği kısa servis numarası yazılı olarak gelir. Abone gerekli bilgileri yazarak servis numarasına gönderir ve promosyonu hattına yüklenir. Sonuç Kurum, ulaşmadığı yeni potansiyel müşterilerine Mobil Mecra Reklam Alanları aracılığı ile ulaşır. Yeni CRM datası elde eder.

12 Bütünleşik Projeler Uygulayın
3848* Örnek - 3 - Operatörlerin izinli veritabanına SMS atılır. SMS içeriğinde, kurumun web sitesi adresi verilir ve buradaki kısa soruları cevaplayan herkese promosyon verildiği duyurulur. Aboneler, kurumun web sitesine girerek soruları yanıtlar. Soruların sonunda, promosyon şifresi paylaşılır. Abone şifreyi ilgili servis numarasına göndererek promosyonu hattına yükler. Sonuç Kurum, ulaşmadığı yeni potansiyel müşterilerine Operatörlerin İzinli Veritabanı aracılığı ile ulaşır. Yeni CRM datası elde eder. Aynı zamanda kurumsal web sitesini tüketicisi ile buluşturmuş olur.

13 Teşekkürler Bizi takip edin www.facebook.com/biotekno


"Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları