Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri"— Sunum transkripti:

1 Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri
Youtube Reklam Modelleri

2 Youtube Kanal Çeşitleri
Youtube’ a üye olan her kullanıcının kullandığı “Kullanıcı Kanalları” mevcuttur.

3 Youtube Kanal Çeşitleri
Youtube’ da markaların, hizmet ve ürünlerini tanıtmak amacıyla özel olarak dizayn edilmiş “Marka Kanalları” bulunmaktadır.

4 Youtube Kanal Çeşitleri
Youtube’ da öne çıkanlar adıyla markaların öne çıkan videolarını sergiledikleri, “Müşteri Kanalları” bulunmaktadır.

5 Youtube Reklam Modelleri

6 Youtube Anasayfa Reklamları
Youtube Anasayfa Reklamları, marka görseli ve youtube videosunun Youtube anasayfasının en üst barında yayınlanmaktadır. Bu alana günlük rezervasyon bazında reklam verilmektedir. Sadece ülkeye göre hedefleme yapılmaktadır.

7 Youtube TrueView In-Stream Video Reklamları
Kullanıcının izlediği bir video öncesi bu reklamlar gösterilmektedir. Örneğin, izlenen video öncesinde toplam 10 saniyelik bir reklam gösteriliyor ancak kullanıcı bu reklamın 5 saniyesini izleyip atlarsa herhangi bir şekilde maliyetlendirme olmamaktadır. Bu reklamların etkinliğini arttırmak için ilk 5 saniyede video reklam, kullanıcının ilgisini çekecek şekilde tasarlanmalıdır.

8 Youtube TrueView In-Search Video Reklamları
"YouTube'da Tanıtılan Videolar"ın arama reklamı kısmı olarak bilinen bu biçim, bir videoyu YouTube'daki arama sonuçlarının yanında tanıtmanıza olanak sağlamaktadır. TrueView reklamlarında, yalnızca izleyici video içeriklerine göz atarken videonuzu bilfiil seçtiğinde veya ilk yüklemeden sonra bir videoyu izlemeye devam ettiğinde ödeme yaparsınız. 

9 Youtube TrueView In-Display Video Reklamları
"YouTube'da Tanıtılan Videolar; yer paylaşımı, tanıtılan video önerileri, ilgili videolar ve Google Tıkla Oynat gibi reklam çeşitlerini kapsamaktadır. Bu reklam çeşidi, bir reklamı YouTube videolarının veya Google Görüntülü Reklam Ağı'ndaki diğer web sitesi içeriğinin yanında tanıtmak için kullanılır. Yalnızca izleyiciler reklamı seyretmeyi seçtiklerinde ücretlendirilirsiniz.

10 Youtube TrueView In-Slate Video Reklamları
  Bu video reklam, YouTube veya Google Görüntülü Reklam Ağı'ndaki uzun süreli videolardan (10 dakikadan uzun) önce tanıtmak için kullanılmaktadır. Uzun süreli video oynatılmadan önce izleyicilere, farklı reklamverenlere ait üç reklamdan birini veya video boyunca aralardaki normal reklam yayınlarını izleme seçeneği sunulur. Yalnızca izleyiciler reklamı seyretmeyi seçtiklerinde ücretlendirilirsiniz.

11 Youtube Tıkla-Oynat Video Reklamları
  Bu reklamlar, reklam içeriğinin statik bir açılış resminde bulunduğu bağımsız videolardır. Açılış resmi, kullanıcı videoyu başlatmadan önce tıkla oynat video reklamınızda görünen statik resimdir. Kullanıcı açılış resmini veya oynat düğmesini tıkladığında, reklamın video bileşeni oynatılır. Videonuz, açılış resminin yerini alır ve reklam alanının tamamını kaplar. Videonuzun oynatılması karşılığında değil, sitenize yönlendiren tıklamalar veya açılış resminizin gösterimi karşılığında ücretlendirilirsiniz.

12 Youtube (Video İçi Yer Paylaşımı) Görüntülü Reklamları
  Video içi yer paylaşımı reklamları reklam video yayıncısının reklamın başlaması için seçtiği zamana bağlı olarak bir çevrimiçi video akışı içinde görünür. Reklam, video akışı oynatma alanının alt tarafındaki %20’lik bölümde görüntülenir. Her video akışı sırasında bu alanda yalnızca tek bir reklam görünür. Reklamlar küçültülebilir. Böylece izleyici, videoyu izlerken bir reklamı gizleyebilir veya gösterebilir. Reklam, birkaç saniye sonra zaten otomatik olarak simge durumuna küçülür.

13 Youtube Standart Görüntülü Reklamlar
  Youtube Standart Görüntülü reklamlar videoların sağ tarafında standart resim şeklinde gösterilen reklamlardır.

14 Youtube reklamları için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bize ulaşın!
Adres : Dap Royal Center Residence No: 16 A Blok Daire: 2 Altayçeşme Mh. Çam Sk.  Maltepe / İSTANBUL Telefon :  (pbx)  Fax :    GSM :   


"Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları