Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Burçlar ve özellikleri

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Burçlar ve özellikleri"— Sunum transkripti:

1 Burçlar ve özellikleri
ÖĞRENCİ ADI , Burçlar ve özellikleri

2 BURÇLAR Koç burcu 21 mart 20 nisan Boğa burcu 21 nisan 20 mayıs
İkizler burcu mayıs 21 haziran Yengeç burcu 22 haziran 22 temmuz Aslan burcu temmuz 23 ağustos başak burcu ağustos 24 eylül Terazi burcu eylül 23 ekim Akrep burcu ekim 22 kasım Yay burcu kasım 21 aralık Oğlak burcu aralık 20 ocak Kova burcu ocak 19 şubat Balık burcu şubat 20 mart

3 KOÇ BURCU

4 Koç insanı anlık tepkiler gösterir
Koç insanı anlık tepkiler gösterir.bütün cesareti ve yaratıcılığı anlık bir meydan okumadır.bu yüzden hiçbir şeyden çözülmemiş sorunlar kadar nefret etmez Son karar adımını atmakta tereddüt eder. Büyük amaçları, Koçu gerçekte sadece global olarak ilgilendirir. Küçük detaylar, ufak tefek noktalar ona dehşet verir.

5 BOĞA BURCU

6 Sabırlı sorumluluk sahibi boğa,burçlar içinde en insancıl ve sıcak kanlı olanıdır.burç aşkın yıldızı olan Venüs tarafından yönetilir Boğa insanı, mantığından çok duyguları tarafından yönetilir. Bu nedenle, tahminen okulda "ezber dersleri"nde diğerlerine yetişmek için zorluk çekmiştiniz. Büyük başarıları, sadece kendinizi bir şeye duygusal olarak bağlı hissettiğinizde kazanırsınız. Bu duygu eksik olursa konuya olan ilginiz de hemen dağılır. Çocukluktan itibaren sevgi ve aşırı ilgiye ihtiyacınız vardır. Bu yetişkin olduğunuz zaman bile bastıramadığınız bir içgüdüdür.

7 İKİZLER BURCU

8 İkizler Zodyak ta ki üçüncü burçtur
İkizler Zodyak ta ki üçüncü burçtur.siz yaz başlangıcınız en güzel haberlerini getirirsiniz.ikizler burcunun erkeği çok çapkındır sevdiğini çok rahat aldatabilir. Hareketleriniz ve konuşmalarınız da çok dürüst olduğunuz söylenemese de her durumda açık ve tarafsızsınız. Fikrinizi değiştirmeye hazırsınız. Size göre içten pazarlıklı hareketler, fikirlerinizi gerçekleştirme alanınızı daraltan, anlaşılmaz hareketlerdir. Sonuçlar, sizin için her zaman can sıkıntısıyla bağlantılıdır.

9 ASLAN BURCU

10 Kişiliğinde canlılığı ihtirası temsil eder. yürüyüşü
Kişiliğinde canlılığı ihtirası temsil eder.yürüyüşü.canlı hareketleri,sıcaklığı sağlam ve sakin görünüşü ile tanınır. Genellikle doğru olan öğütlerini severek paylaşır birisinin bunu isteyip istemediği önemsizdir. Tamamen iyi yüreklilikle buna teşebbüs eder, ama bazen bu öğütler, bazılarına fazla gelebilir ve bu yönüyle sevilmeyebilir. Aslanın yapısı herkese hoş gelmez.

11 BAŞAK BURCU

12 Başağın ayakları sımsıkı yere basar zaten onu etkileyen topraktır
Başağın ayakları sımsıkı yere basar zaten onu etkileyen topraktır.çok titiz ve özenlidir. Başakların göze çarpan başka bir özelliği de kendilerine çok dikkat etmeleridir. Bu, başka burçların sinirine dokunabilir, örneğin Başağın yatak odasındaki büyük aynanın önün de sivilce ve deri bozuklukları ile uğraşmaları gibi... Başak erkekleri için saç dökülmesi en büyük talihsizliktir. Her sabah şakaklarındaki boşluğun büyüyüp büyümediğini kontrol ederler

13 TERAZİ BURCU

14 Bir çelişkiden kurtulup başka çelişkiye düşmesi teraziyi temsil eder,bazen dengesiz davranışlar sergiler. Sanatsal kavgalarda tarafsız kalmaya çalışır. Bu tartışmayı gerekli kararlılıkla sürdüremez ve sonuçta uzlaşma sağlamaya çalışır. Belirgin olarak zıt bakış açılarını uzlaştırma, ortasını bulma ve barışı sağlama yeteneği ona tekrar hainlik, yüzeysellik ve ilkesizlik getirir. Bu, sadece herkes tarafından sevilmek için, dizginleyemediği arzusundan kaynaklanır

15 AKREP BURCU

16 Akrep burcu çok kıskanç,alımlı,neşeli bir burçtur,hisleri çok kuvvetlidir sakın ondan bir şey saklamayın yakalar. Akrep erkeği çekilmez bir eştir. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirir. Olgun Akreplerse, gerçeği bulma yolunda bitmek bilmez isteklerle dolu, kendilerine ve diğer insanlara karşı umursamaz olurlar. Bu burçta birçok dahi doğmuştur.

17 YAY BURCU

18 Yay hayatı kimsenin sevmediği kadar çok sever ve ona kendi damgasını vurmaya çalışır. Yay insanı, olağanüstü değişkendir. İster istemez Yayı etkileyen ve bir kuğuya ya da bir buluta dönüşebilen Jüpiter akla gelir. Daima yeni ülkeleri keşfetmek onun için çok caziptir. Merakı tatmin olduğunda, bu bölgeler onu artık pek ilgilendirmez.

19 OĞLAK BURCU

20 Oğlağın hayatı iki devreye ayrılır 30 yaş öncesi ve sonrası
Oğlağın hayatı iki devreye ayrılır 30 yaş öncesi ve sonrası.ilk 30 yılında oğlak kendini arayış içinde bulur.30 yaşından sonrada deneyimlerini yerine oturtur. Oğlak, titizliğiyle tanınır, her şeyi çok fazla ciddiye alır. Sözlerini vaktinde yerine getiren ve yapılmış anlaşmalarda güvenilebilecek biridir. Yalan, ikiyüzlülük ve riyakârlık onun için şeytan işidir. İdealleri gerçeklik, değerler, doğallıktır. Yüzeysellikten ve yapay olan her şeyden nefret eder.

21 T.C BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİGADİÇ MESLEK YÜKSEK OKULU ULAŞIM ve TRAFİK HİZMETLERİ PROGRAMI PROJE YÖNETİCİSİ NİLAY ELTUNÇ PROJE DANIŞMANI DR.AHMET FİDAN © COPYRIGHT Bu slayt temel bilgi teknolojileri uygulama projeleri kapsamında hazırlanmıştır OCAK 2009 BALIKESİR


"Burçlar ve özellikleri" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları