Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BANKACILIĞIN YENİ ROTASI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BANKACILIĞIN YENİ ROTASI"— Sunum transkripti:

1 BANKACILIĞIN YENİ ROTASI

2 DENİZ’İ KEŞFEDELİM

3 Deniz ; kurulduğu günden beri, bankacılığa çağdaş, farklı çözümler getirmeyi misyonu olarak benimsemiştir.

4 Hakkımızda… Denizbank, 1938 yılında, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlamak üzere bir devlet bankası olarak kurulmuştur yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi’nden satın alınmıştır.

5 Ekim 2006’da, Avrupa’nın önde gelen finans gruplarından biri olan dexia tarafından Zorlu Grubu’ndan satın alınan DenizBank’ın 2012 yılında Sberbank’a satışı gerçekleşmiştir…

6 SBERBANK 28 Eylül tarihinde Denizbank hisselerinin yüzde 99,85’i sberbank’a 6 milyar 469 tl’ye devredilmiştir.

7 DenizBank A.Ş. Ortaklık Yapısı
ORTAKLARIN ÜNVANI SERMAYE PAYI SBERBANK %99.85 DİGER %0.00 HALKA AÇIK KISM %0.15 TOPLAM %100.00

8 Hakan ATEŞ Genel Müdür 1997

9

10 Yönetim Yapısı Yönetim Kurulumuz 14 üyeden oluşmaktadır. 8 üye icrada görev almamakta ve bu üyelerin 2'si Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

11 Yönetim Kurulu Başkanı Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Herman Gref Yönetim Kurulu Başkanı Sergey Gorkov Yönetim Kurulu Üyesi Vadim Kulik Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Ülke Arıboğan Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Denis Bugrov Yönetim Kurulu Üyesi Alexander Morozov Yönetim Kurulu Üyesi Andrey Donskikh Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ateş Yönetim Kurulu Üyesi, GM Alexander Vedyakhin Yönetim Kurulu Üyesi Wouter Van Roste Yönetim Kurulu Üyesi Igor Kondrashov Yönetim Kurulu Üyesi Derya Kumru Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Sevinç Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

12 DENİZBANK’IN ADIMLARI
1997’de Zorlu Holding tarafından Bankacılık Lisansı olarak satın alındı. 2002 sonunda Tarişbank gruba dahil edildi. 2002’de Garanti Bankası ile Bonus Card işbirliği başladı. 2003’te çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplamak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kuruldu.

13 Ekim 2006’ da Dexia tarafından satın alındı.
2009’da Türkiye’de ilk kez Kamu Finansmanı bir iş kolu oldu. 2011’ de Deniz TV yayın hayatına girdi. Deniz Emeklilik satıldı. 2012’de 28 Eylül tarihinde Hisselerin %99.85’inin Dexia’dan Sberbank’a devredildi. 31 Aralık 2012’ de 56,5 milyar TL konsolide aktif büyüklük ve 610 şubeye ulaştı.

14

15

16 Misyonumuz Finansal hizmetlerde bir süpermarket yaklaşımı benimseyerek sektördeki konumu, imajı ve kurumsal nitelikleri ile hissedar değerlerini arttırmak,böylece hissedar,çalışan ve müşterilerin memnuniyetini sağlamaktır.

17 Vizyonumuz Finansal süpermarket anlayışı içinde sürdürülebilir ve karlı büyümeyi sağlayarak Türkiye’deki ilk beş banka arasında yer almak ve uluslararası finansal ortamın bölgemizdeki ortağı olmaktır.

18 ÜRÜNLERİMİZ Yatırım Danışmanlığı Size Özel Çok Yönlü Çözümler
Özel Bankacılık Merkezlerimiz Emeklilik Plus Özel Bankacılık Interaktif Dergi

19 DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Politikamız

20 EĞİTİM Türk Eğitim Derneği (TED) kurumsal sponsorluğu kapsamında toplam 100 öğrenciye tam zamanlı eğitim bursu

21 Kültür – Sanat 1. 2. ve 3. “Uluslararası İstanbul Opera Festivali”
10. Uluslararası Bodrum Bale Festivali

22 SPOR Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor olarak anılan 5 büyüklerimiz ile Anadolu’nun diğer güzide kulüplerine sağladığımız finansal destek Taraftar Kart portföyümüz Manchester United Bonus Card

23 DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun kültür, sanat ve edebiyat yaşamına zenginlik katan projelerini yöneten DenizKültür aracılığıyla; Osmanlı tarihi - yakın tarih ve prestij kitapları, Ekonomi kitapları, Gezi kitapları, 9 adet belgesel, Sesli edebiyat, Müzik yapımları, Sergiler

24 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirdiğimiz “DenizBank Tarım Seferberliği” projesi çerçevesinde 5 bin köye 500 bin kitap” dağıtımı 130 köy okuluna bilgisayar bağışı “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışması ve sergisi

25 ÖDÜLLERİMİZ

26 10. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde DenizBank internet sitesi, “Kurumsal Site”, "Bankacılık ve Finans" ve "İnternet Bankacılığı" kategorilerinde en iyi 3 siteden biri oldu.

27 MobilDeniz, Amerika’nın en prestijli ödül platformlarından biri olan Stevie Awards tarafından düzenlenen The International Business Awards değerlendirmesinde Hizmet ve Servisler dalında Gümüş Madalya ödülüne layık görülmüştür

28 DenizBank, 2012 Global Özel Bankacılık Ödülleri’nin "Türkiye’de En İyi Özel Bankacılık" kategorisinde “Yüksek Övgüye Layık Görülen” Özel Bankacılık ödülünün sahibi oldu.

29

30 Denizbank, The Banker dergisi tarafından her yıl düzenlenen; “Teknoloji ve İşlem Bankacılığı’nda İnovasyon Ödülleri” kapsamında, üç dalda birden birincilik ödülüne layık görüldü.

31 2010 yılında Euromoney Project Finance tarafından ‘’2009 yılında EN İyi RES Fianasmanı ‘’ ödülüne layık görüldü.

32

33 RAKİPLERİMİZ

34 HERŞEY DENİZ ‘DE GÜZEL…

35 FATMA ÇAKIR ZEYNEP ÖZCAN


"BANKACILIĞIN YENİ ROTASI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları