Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ceviz.Net Anasayfa Kuruluşumuz Ceviz.Net 14 Mayıs 2001 yılında kuruldu Fakat öncesinde free hostlarda baska isimlerle hizmet veriyordu. Kuruluştaki ilk.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ceviz.Net Anasayfa Kuruluşumuz Ceviz.Net 14 Mayıs 2001 yılında kuruldu Fakat öncesinde free hostlarda baska isimlerle hizmet veriyordu. Kuruluştaki ilk."— Sunum transkripti:

1

2 Ceviz.Net Anasayfa

3 Kuruluşumuz Ceviz.Net 14 Mayıs 2001 yılında kuruldu Fakat öncesinde free hostlarda baska isimlerle hizmet veriyordu. Kuruluştaki ilk amac yazıtiplerindeki Türkçe karakter sıkıntısına bir çare bulmaktı ve bugün herkes tarafından kullanılan 1000 civarında yazıtipine Türkçe karakter eklenerek bu amaca ulaşılmış oldu. Daha sonra diğer IT konularında insanlara nezih bir paylasim alanı sağlamaktı ki bu amaca da bugün erişilmiştir.

4 Neden Ceviz ? Herkes tarafından kabullenilecek empatik ve Türkçe bir isim ararken Ceviz.Net ismi üzerinde karar kılınmıştır. Sloganımız olan “Cevizin kabuğunu kırıp özüne inemeyen cevizin hepsini kabuk zanneder” özdeyişi de bu ismin belirlenmesinde etkili oldu.

5 Ne kadarlık bir sermaye ile kuruldu ve şu an sermayesi ne kadar? Ceviz.Net Google gibi bir garajda olmasa da kişisel bir bilgisayarla çok kısıtlı bir bütçe ile yayın hayatına başladı. Şu anda da geliri kendi ayakları üzerinde yürümeye yetecek düzeydedir.

6 Ceviz.Net Wiki

7 Sistemlerinde hangi teknolojiler kullanılıyor? Bugün kendi dedicated serverinde PHP+MySQL+Apache üçlüsünün yanında XML, JavaScript, Ajax gibi teknolojilerle yayın hayatına devam ediyor, hiç bir zaman çıkar ya da kar amacı düşünülmediği için kazanılan gelirler aynen yine Ceviz.Net için kullanılmaktadır.

8 Kampanyalar Ziyaretçilerimize, sitemizi okuyarak yararlanmanın yanında, yazarak paylaşım yapmalarını teşvik amacı ile aylık makale yarışmalarımız vardı bu devam edecek yine yakında bir logo yarışmamız olacak ve eskisi gibi programlama yarışmalarına da devam edeceğiz.

9 Diğer forumlardan farkı nedir? İsminin verdiği güven en büyük farktır, Ceviz.Net’e gelen birisi bilir ki burada insanlar sadece Türk Bilişim Dünyası için uğraşıyorlar başka bir düşünceleri yoktur. Saygın ve temiz bir ortamdır bugün yüzlerce üyesine direk ya da dolaylı yoldan meslek ve iş kazandırmıştır.

10 Ceviz.Net Forum

11 Planlarımız: Çok yakında tüm IT elemanlarını yakından ilgilendirecek bir projemizi hayata gecireceğiz şu an için bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor ayrıca yine eskisi gibi ödüllü yarışmalarımıza devam edeceğiz.

12 Vizyonumuz Hiç bir çıkar beklemeden verdiğimiz tüm hizmetlerde Türkiye'nin en iyisi olmaya devam ederek örnek ve öncü olmak.

13 Misyonumuz Yarınlarımız için güvenilir, nezih ve bilginin özgürce paylaşıldığı Türkiye için değerler yaratan bir site olmak.


"Ceviz.Net Anasayfa Kuruluşumuz Ceviz.Net 14 Mayıs 2001 yılında kuruldu Fakat öncesinde free hostlarda baska isimlerle hizmet veriyordu. Kuruluştaki ilk." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları