Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CUMHURİYET ORTAOKULU BENCHMARKİNG 4.ALT GRUP. 1-OKUMA SAATLERİ Okullarımızda okuma saatleri planlanarak başlatıldı.. Dönerli ve 7.ve 8 sınıflarda 7.saatte.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CUMHURİYET ORTAOKULU BENCHMARKİNG 4.ALT GRUP. 1-OKUMA SAATLERİ Okullarımızda okuma saatleri planlanarak başlatıldı.. Dönerli ve 7.ve 8 sınıflarda 7.saatte."— Sunum transkripti:

1 CUMHURİYET ORTAOKULU BENCHMARKİNG 4.ALT GRUP

2 1-OKUMA SAATLERİ Okullarımızda okuma saatleri planlanarak başlatıldı.. Dönerli ve 7.ve 8 sınıflarda 7.saatte olan planlar çerçevesinde okuma saatleri belirlenerek tüm okullarda öğrenci, öğretmen,idare kitap okuma etkinliği başlamıştır…

3

4 2-OKUMA SAATİ ETKİNLİĞİNİ SONUNDA GÖRÜLEN OLUMLU SONUÇLAR Okulda düzenli okuma alışkanlığı kazandığı görüldü…. Öğrencilerin bu okuma saatleri dışında, mevcut kitapları, doğru ve akıcı kitapların seçilmiş olmaları halinde boş derslerde ve teneffüslerde de okuduğu tespit edilmiştir….

5 3-OKUNAN KİTAPLARIN ANLATILMASI ETKİNLİĞİ Öğrencilerin okuyarak tamamlamış oldukları kitapları sınıf ortamında anlatma etkinliği yapılmaya başlandı..

6 4-OKUNAN KİTAPLARIN ANLATILMASI ETKİNLİĞİNİ SONUNDA GÖRÜLEN OLUMLU SONUÇLAR Okunan kitapların anlatılacak olması nedeniyle öğrencilerin dikkatli okuduğu Okunan kitapları anlatılması nedeniyle topluluk önünde kendini ifade etme özelliklerinin geliştiği görülmüştür….

7 5- “BİR KİTAPTA SEN ANLAT” KİTAP OKUMA YARIŞMALARI “Bir Kitapta Sen Anlat” yarışması 2013-2014 eğitim öğretim yılında her dönem olmak üzere okulumuzda kendi öğrencilerimizi imkanlar ölçüsünde ödüllendirilme yapılması olarak başlatıldı…

8 6-“BİR KİTAPTA SEN ANLAT” KİTAP OKUMA YARIŞMALARININ OLUMLU SONUÇLARI Okulda yapılan bu yarışmaya ilgi olduğu ve öğrencilerin,bir kitap da ben anlatacağım diyerek başvurduğu ve kitap okumaya başladığı; görüldür.

9 7-OKUMA SALONU BROŞÜRLERİN KİTAP OKUMADAKİ ETKİSİ Okulumuzda öğrencilerin teneffüslerde boş zamanlarında kitap okumaları için okuma salonu düzenlendi.Okumaya özendirici tanıtıcı ve yönlendirici broşürler okul salonunda sergilendi.

10

11 8-OKUMA SALONU BROŞÜRLERİN ETKİSİ Tanıtıcı broşürlerden sonra okuma salonundan kitap okuyan öğrenci sayısında artış gözlenmiştir.

12 TEŞEKKÜR Sayın Valimiz Kenan ÇİFÇİ nin talimatı ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz aracılığı ve gayretleri ile uygulamaya konan Bencmarking projesi kapsamında belirlenen “kitap okuma “ konusu yoğun bir katılımla uygulandığı ve etkinlikler yapıldığı görülmüştür… Bu bağlamda sayın valimize,milli eğitim müdürümüze,okul müdürlerine ve öğretmenlere teşekkür ederiz… BENCHMARKİNG Cumhuriyet Ortaokulu


"CUMHURİYET ORTAOKULU BENCHMARKİNG 4.ALT GRUP. 1-OKUMA SAATLERİ Okullarımızda okuma saatleri planlanarak başlatıldı.. Dönerli ve 7.ve 8 sınıflarda 7.saatte." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları