Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ E Ğ İTİM MÜDÜRLÜĞÜ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ E Ğ İTİM MÜDÜRLÜĞÜ."— Sunum transkripti:

1 OCAK 2014 OCAK 2014

2 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ E Ğ İTİM MÜDÜRLÜĞÜ

3 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ * Belirli Günler ve Haftalar çerçevesinde kutlama ve anma günleri anlamına uygun bir şekilde düzenlenecektir. * “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında başladığımız çalışmalarımız sürdürülecek ve ihtiyaçlar çerçevesinde yeni faaliyetler planlanacaktır. * Merkez Ortaokulu bünyesine Z-kütüphane kazandırabilmek için gerekli çalışmalar yapılacaktır. * Halk Eğitim Merkezi müdürlüğümüz vasıtasıyla özellikle açılacak olan Havaalanı ve Çikolata parkta çalıştırılmak üzere ilçe insanımızın ihtiyacı olan istihdama ve sertifikalandırmaya yönelik kursların açımına devam edilecektir. * Okul ve kurumlarımızın ihtiyacı olan onarım işleri yapılarak öğrencilerimizin hiçbir engelle karşılaşmadan eğitim-öğretimlerini sürdürmeleri sağlanacaktır.

4 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ * Bakanlığımız ve Valiliğimiz tarafından başlatılan kampanyalar-projeler ilçemiz nezdinde sürdürülecektir, “BENCHMARKİNG PROJESİ” kapsamında 1-“10 Kitap 10 Soru 10 Dakika” 2-“Rehberim Peygamberimi Öğreniyorum” 3-“Ben de Yapabilirim”. 4-“Veren Eli Bilmiyorum.” 5-“Star Of The Week” Projesi vb. projeler sürdürülecektir * Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi ve Turnasuyu Ortaokulu bünyesine Z-kütüphane kazandırabilmek için gerekli çalışmalar yapılacaktır. * İl ve ülke genelinde düzenlenen yarışmalara katılma noktasında azami gayret gösterilecek ve ilçemizin en iyi şekilde temsili sağlanacaktır. * “Değerler Eğitimi” planımız çerçevesinde okullarımızda gerekli çalışmalar yapılarak öğrencilerimizin değerler hususundaki farkındalıklarının geliştirilmesine özen gösterilecektir.

5 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ * Taşımalı eğitim kapsamında sürdürülmesi gereken çalışmalar titizlikle yapılacaktır. * Düzenlenecek olan fuar v.b. faaliyetlere ilçe olarak yoğun katılımın olması için gerekli işbirliği sağlanarak öğrencilerimizin sosyal ve kültürel düzeylerinin ilerletilmesi çalışmaları yapılacaktır. * İlçemizde hayata geçirilmeye çalışılan projelerin altyapısına yönelik eğitim faaliyetlerine önem verilerek, öğrenci ve velilerimizde yeni ufukların açılması çalışmaları yapılacaktır. * İlçemiz Ayşe Şahin Çok Programlı Lisesinde yeni alanlar açılması nedeniyle okul binası ihtiyaca cevap veremediğinden yeni okul binası yapımı için Bakanlık ve Valilik düzeyinde gerekli çalışmalar yapılacaktır. * Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi yerleşkesinde 16 derslikli 200 kişilik pansiyonu olan Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi yapılması için gerekli çalışmalar yapılacaktır.


"OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ E Ğ İTİM MÜDÜRLÜĞÜ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları