Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ TUBİTAK İŞ AKIŞ ŞEMASI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ TUBİTAK İŞ AKIŞ ŞEMASI"— Sunum transkripti:

1 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ TUBİTAK İŞ AKIŞ ŞEMASI
PROJENİN RED EDİLMESİ TUBİTAKA PROJE BAŞVURUSU YAPILMASI PROJENİN DEĞERLENDİRMESİ PROJENİN KABUL EDİLMESİ HESAP AÇILMASI TTS GİRİŞ YAPILMASI GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ ATANMASI SATINALMA YAPILMASI ÖDEME YAPILMASI PROJENİN KAPATILMASI

2 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ TUBİTAK İŞ AKIŞ ŞEMASI
TUBİTAKA PROJE BAŞVURUSU YAPILMASI Proje yürütücüsü tarafından Proje Başvuru Formu hazırlanarak her yıl ilan edilen başvuru ve değerlendirme takvimi çerçevesinde Bilimsel Araştırma Projeleri Birimine teslim edilir. PROJENİN DEĞERLENDİRMESİ Yürütücüsü tarafından BAP Birimine teslim edilen Proje,yönetmelik ve yönergeye uygunluk bakımından kontrol ve kayıt işlemi gerçekleştirilir. PROJENİN RED EDİLMESİ Proje değerlendirilmek üzere BAP Komisyonuna sunulur.Komisyon gerekli gördüğü takdirde uzman değerlendirmesine gönderilir. PROJENİN KABUL EDİLMESİ Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon kararı ile reddedilen projeler gerekçeli olarak ilan edilir ve proje yürütücüsüne bildirilir. HESAP AÇILMASI Proje yürütücüsünün TÜBİTAK'a sunmuş olduğu projenin kabulüne müteakip proje yürütücüsü ile TÜBİTAK arasında sözleşme imzalanması ile birlikte TÜBİTAK ilgili projeye para aktarabilmesi için hesap açılmasını talep eder.

3 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ TUBİTAK İŞ AKIŞ ŞEMASI
TTS GİRİŞ YAPILMASI İlgili hesap açıldıktan sonra Transfer Takip Sistemi (TTS) ne proje numarası ile giriş yapılır. TÜBİTAK tarafından 1. dönem fişi ile ilk fiş açılmış olur ve harcama yapılmaya başlanır. GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİSİ ATANMASI Satın alma işlemlerinin başlayabilmesi için proje geçekleştirme görevlisi belirlenmesi gerekir. Yapılan harcamalar TTS ye muhasebe işlem fişi olarak girilir. Ayrı bir onay belgesi, harcama talimatı alınmaz, ayrıca taşınır gerektiren durumlarda ilgili fakülte ve yüksekokul envanterlerine giriş yapılarak muayene kabul tutanağı düzenlenir. SATINALMA YAPILMASI ÖDEME YAPILMASI Proje yürütücüsü tarafından önerilen projenin konu başlığı, yardımcı araştırıcı, materyal, yöntem, proje planı,ek süre ve gibi değişiklik talepleri BAP Komisyonu tarafından karara bağlanır. PROJENİN KAPATILMASI Proje yürütücüsü tarafından Proje kapatması ya işlemleri tamamlanır.


"BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ TUBİTAK İŞ AKIŞ ŞEMASI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları