Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ. 103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ. 103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI."— Sunum transkripti:

1 ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

2 103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI

3 FAYDALANICI KRİTERLERİ

4 103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI UYGUN YATIRIMLAR

5 SPESİFİK UYGUNLUK KRİTERLERİ ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI

6 SPESİFİK UYGUNLUK KRİTERLERİ ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI

7 SPESİFİK UYGUNLUK KRİTERLERİ

8 103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI SPESİFİK UYGUNLUK KRİTERLERİ

9 103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI UYGUN YATIRIMLAR YAPIM İŞLERİ

10 103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı

11 103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI UYGUN HARCAMA TUTARI

12 103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI PROJE SEÇİMİ İÇİN SIRALAMA KRİTERLERİ Bütçe Kalemi 1 Yatırımın, yan ürünlerin işlenmesini hedeflemesi20 Mevcut et işletmelerinde, rendering tesisi olması veya atıkların tasfiyesi için bir rendering işletmesi ile sözleşmesinin bulunması; yeni işletme olması durumunda, yatırımın rendering tesisi yapımı içermesi 20 Et işletmesi veya kesimhanenin organik tarım sertifikasına sahip olması10 Kesimhanelerin karkas sınıflandırmasını gerçekleştirmesi20 Yatırımın kesimhane içermesi durumunda30

13 103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI PROJE SEÇİMİ İÇİN SIRALAMA KRİTERLERİ Bütçe Kalemi 2 Yatırımın, yan ürünlerin işlenmesini hedeflemesi20 Mevcut et işletmesinde, rendering tesisi olması veya atıkların tasfiyesi için bir rendering işletmesi ile sözleşmesinin bulunması; yeni işletme olması durumunda, yatırım rendering tesisi yapımı içermesi 40 Et işletmesi veya kesimhanenin organik tarım sertifikası olması durumunda10 Yatırımın kesimhane içermesi durumunda20

14 Teşekkürler


"ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ. 103-2 ET VE ET ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları