Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KESTEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI.  Kestel Belediyesi adlı kablosuz ağa bağlanılması gerekir.  İstemcilerin IP, Ağ Geçidi ve DNS ayarlarını otomatik alması.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KESTEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI.  Kestel Belediyesi adlı kablosuz ağa bağlanılması gerekir.  İstemcilerin IP, Ağ Geçidi ve DNS ayarlarını otomatik alması."— Sunum transkripti:

1 KESTEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI

2  Kestel Belediyesi adlı kablosuz ağa bağlanılması gerekir.  İstemcilerin IP, Ağ Geçidi ve DNS ayarlarını otomatik alması gerekir.  İstemci HTTP web sayfalarını açmaya çalıştığında Karşılama Ekranına yönlendirilir.

3 ● Karşılama ekranında “Çevrim İçi Kayıt Ol” bağlantısına tıklanır.

4 ● Aşağıdaki alanlar NVİ sisteminden kontrol edildiğinden nüfus kayıtlarındaki gibi yazılmalıdır. – TC Kimlik Numarası – Ad, Soyad – Doğum Tarihi ● Kullanıcılar bu ekranda internete çıkabilmek için gereken parolalarını tanımlarlar. Bu parola 24 saat süreyle geçerli olur.

5 ● Kayıt olduktan sonra yandaki ekran karşınıza gelir.  TC Kimlik Numaranız kullanıcı adınızdır ve kayıt işleminden sonra kullanıcı adı alanına otomatik olarak yazılır.  Kayıt olurken kullandığınız parolanız ile giriş yaparak interneti kullanabilirsiniz.  Oturum açıldıktan sonra hizmet portalı sizi internete yönlendirecektir.


"KESTEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI.  Kestel Belediyesi adlı kablosuz ağa bağlanılması gerekir.  İstemcilerin IP, Ağ Geçidi ve DNS ayarlarını otomatik alması." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları