Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL."— Sunum transkripti:

1 REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL

2 2 Yılda %156 Büyüme  Uluslararası ticaret, sadece iç pazara seslenen ve küçük ölçekli projelere prim vermiyor.  REW İstanbul 2010 yılında, katılımlarınızla %54 büyüme gerçekleştirdi.  2011’de de HEDEF %67 büyüme!  Varolan katılımcılarımız ve bağlantılarımız, bize bu hedefe ulaşabileceğimizi şimdiden gösteriyor.  Yurtdışı katılımcı oranının yaklaşık %50 olduğu, 25 ülkeden 10 bine yakın profesyonelin ziyaret ettiği REW İstanbul; Türkiye’nin tek uluslararası ve geniş çaplı organizasyonu.

3 Sektör Göç Alıyor  Geleneksel sektörlerde daralma devam ederken, çevre pazarı düzenli büyümesini sürdürüyor.  Sektöre giriş yapan çok sayıda yeni firma var. Bu firmalardan bazıları ile REW İstanbul 2011’de tanışacaksınız.  Türkiye konumu itibariyle Orta Doğu, Asya ve Kuzey Afrika’ya giriş noktası.  Firmalar Türkiye’de ortak arıyor, temsilcilik vermek istiyor. Sizleri bu firmalarla REW İstanbul 2011’de bir araya getirmeyi umuyoruz.  REW İstanbul 2011 yeni ortaklıklara ve temsilcilik anlaşmalarına da ev sahipliği yapacak.

4 Sektörde Taşlar Yeniden Diziliyor! Tüm bu gelişmeler, sektördeki Pazar paylarının yeniden şekilleneceğinin ve taşların dizilişinde değişiklikler yaşanacağının işaretlerini veriyor.

5 Ziyaretçi Profili Yenileniyor  2010 sunum yemeğinde, ziyaretçi profilinin değişeceğine dair beklentilerimizi ve bu yönde yürüteceğimiz çalışmaları sizlerle paylaşmıştık.  Atıktan yarı mamul ve 2.hammadde üreten sektör profesyonelleri %30  İmalat sanayilerindeki sanayicilerimiz %28  Belediye temsilcileri %11

6 Ziyaretçilerimiz Sizi Görmek İstiyor!

7 Avrupa’da Türk Rüzgarı  Sektörün teknoloji tedarikçisi Avrupa ile yeni yatırım bölgeleri arasında bir köprü kurma görevini üstlendik.  2010 yılı boyunca Münih’te IFAT fuarı ile Rimini’deki Ecomondo Fuarında etkili faaliyetler yürüttük.

8  Rimini’de gerçekleştirdiğimiz “Türk Pazarı” eşleştirme çalışması, Birim Makina, Disan Hidrolik ve TÜDAM katılımları ile genişleyen REW İstanbul toplu katılımı ile desteklendi. Gerek eşleştirme programına gerekse stantımıza gösterilen ilgi Türkiye’nin sektör için önemli bir pazar olarak göründüğü netleştirirken, üreticilerimizin Avrupa ile rekabet edebilecek durumda olduğunu da teyit etti.  Avrupa ülkelerinde ve Balkanlarda yayınlanan ve sektör liderliğini ellerinde bulunduran yayınlarda Türkiye dosyaları yayınlanmasını sağladık. Bu çalışmalarımız sırasında yine T.C.Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan, OSBÜK’ten ve TBB’den destekler aldık.  Tüm bu çalışmalarımız, Avrupa’da yeni yatırım bölgelerine giriş kapısının “İstanbul” olduğu yolundaki fikir yaygınlığının artmasına önemli katkılar sağladı. Her bir değerli iş ortağımız, yani sizler bu çalışmaların sonuçlarını REW İstanbul 2011 fuarında toplamaya başlayacaksınız.

9 REW İstanbul 2010 Medyada Geniş Yer Aldı! REW İstanbul 2010 yılında; Hürriyet, Posta, Milliyet, Star, Umwelt Journal gibi 42 gazete ve 4 gazete ekinde, Recycling Industry, Su ve Çevre, Plastpack, EKOIQ gibi 11 dergide Posta, HaberTürk, İHA, Akşam gibi 40 internet sitesinde Toplam 97 kez yer almıştır.

10 REW İstanbul 2010 Fuarı; 7 günlük gazete,Hürriyet, Türkiye,Dünya, Zaman, Star gibi 7 günlük gazete, 7 TV Kanalı,NTV, ATV Haber, TGRT, Kanal A gibi 7 TV Kanalı, Fortune gibi birçok aylık dergi, 13 sektörel dergi ve gazeteRecycling Industry, Metalsan Gazetesi, EKOIQ, Kablosan Turkey gibi 13 sektörel dergi ve gazete tarafından izlendi.

11 REW İstanbul 2011 Ulusal ve Uluslararası Basında! Tanıtımlarımızı sadece sektör yayınlarında değil, sanayicilerimize ulaşabilecek tüm yayınlarda yürütmek üzere planlamamızı yaptık.

12

13

14 2011 Hedeflerimiz 35 ülkeden 350 firma katılımı. 3 salonda 9.000 m 2 net stand alanı. 14.000 profesyonel ziyaretçi. 1.100 yurtdışı ziyaretçi

15 REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL


"REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları