Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kütüphanemizin Bibliyografya ve Süreli Yayınlar bölümündeki Bilimsel Dergilerin mevcut sayılarının içerdiği tüm makale bilgileri; Analitik Dergilerin 2007.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kütüphanemizin Bibliyografya ve Süreli Yayınlar bölümündeki Bilimsel Dergilerin mevcut sayılarının içerdiği tüm makale bilgileri; Analitik Dergilerin 2007."— Sunum transkripti:

1 Kütüphanemizin Bibliyografya ve Süreli Yayınlar bölümündeki Bilimsel Dergilerin mevcut sayılarının içerdiği tüm makale bilgileri; Analitik Dergilerin 2007 yılından itibaren yayınlanmış sayıların tüm makale bilgileri; Güncel Gazetelerin 2008 yılından itibaren yayınlanmış sayılarının seçme makaleleri elektronik kataloğumuza kaydedilmektedir. Elektronik Kataloğumuzdan bu dergilerin içerdiği makaleleri de tarama yapabilirsiniz.

2 Süreli yayınlardan makale aramak için http://library.manas.edu.kg sayfasindaki bu kısımdan «Süreli yayınları arama» tuşuna basıp yada... http://library.manas.edu.kg

3 Elektronik kataloğumun Tür alanından “Süreli” türü seçiniz.

4 Süreli’ye ait özel alanlar açılacak ve altta bütün süreli yayınların listesi verilecektir. İstediğiniz süreli yayına 2 defa tıklayarak detay bilgilerini ve ona ait sayıları görebilirsiniz. Aynı anda bir kaç veya bütün indeksleri kullanarak tarama yapabilirsiniz.

5 Tüm süreli yayınlardan makale taramak isterseniz, Aranacak kelimeler yerine istediğiniz konuyu yazıp, aranacak yeri Öz/Özet/İçindekiler olarak belirleyip tarama yapınız. Örnek olarak “Topkapı Sarayı Müzesi” konusunda yazılmış makaleyi bulalım.

6 Listeden istediğiniz yayına 2 defa tıklayarak detay bilgileri ve aradığınız konuyu içeren süreli yayın sayılarını görebilirsiniz.

7 «Sayılar için tıklayın» tuşa basarak bu konudaki makale içerdiği sayıları görebilirsiniz

8 Aradığınız “Topkapı Sarayı Müzesi” konusundaki makale bu sayıda bulunmaktadır. «İçindekiler» kısmına tıklayarak aradığınız konudaki makale bilgilerini görebilirsiniz.

9 Aradığınız “Topkapı Sarayı Müzesi” konusundaki makale işaretli olarak görünecektir.

10 Sorularınız için Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığına Telefon: 541942 – İç hat 1200, 1012, 1010 E-mail: library@manas.edu.kg Teşekkür Ederiz!


"Kütüphanemizin Bibliyografya ve Süreli Yayınlar bölümündeki Bilimsel Dergilerin mevcut sayılarının içerdiği tüm makale bilgileri; Analitik Dergilerin 2007." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları