Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“ SİZ PAYLAŞIN , BİZ ÇÖZELİM “

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“ SİZ PAYLAŞIN , BİZ ÇÖZELİM “"— Sunum transkripti:

1 “ SİZ PAYLAŞIN , BİZ ÇÖZELİM “

2 Sirius Gümrük Müşavirliği “ SİZ PAYLAŞIN , BİZ ÇÖZELİM “ sloganıyla yeni bir gümrükleme ve lojistik hizmet anlayışı içerisinde uzman ve deneyimli kadrosu ile on beş yılı aşkın bilgi ve tecrübeyi bir araya getirip kuruluşunu tamamlamış bir şirkettir. Asıl hedefi; yüksek kalite standartları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak en iyi hizmeti en kısa sürede ve sürekli değişen mevzuatı kendi içerisinde çözüp yorumlayarak herhangi bir sorunu / farklılığı müşteriye yansıtmadan kaliteli hizmet sunmaktır. Bunu yaparken de tüm teknolojik altyapıya yatırım yaparak müşteri odaklı hizmet anlayışı ile verilen hizmette kaliteden odun vermemektedir. Bu doğrultuda vermiş olduğu hizmeti tüm çalışanları ile beraber bir görev edinmiş ; her zaman müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini ön planda tutarak verilen hizmete değer katmayı hedeflemiştir. Bizler tüm müşterilerimize ve bizimle çalışmak isteyen tüm firmalara çözüm için buradayız diyebilmekteyiz. Siz paylaşın biz çözelim ...

3 Müşterilerimizin tedarik zinciri süreçlerinde çözüm ortağı olarak bulunan deneyimli ve gelişmeleri sürekli takip eden hizmet ekipleri ile en üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlayan , ulusal pazarda öncü ve vazgeçilmez , uluslararası pazarda tanınan bir marka haline gelmektir. Müşteri memnuniyetini sağlamayı amaç edinmiş , mevzuata uygun çözümler üreten, süreç yönetimini ilke edinen teknolojik ve sektörel gelişmeleri takip eden ve uygulayan, hizmet kalitemizi artırmak için tedarikçilerimiz ile ortak çalışmalar yapan, müşterilerimizin beklentilerinin önüne geçen, hizmetleri sunmaktır.

4 Buna göre kalite ilkemiz şu şekilde oluşturulmuştur.
Sirius Gümrük Müşavirliği ve Limited Şirketi müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine uygun, kaliteli hizmet sunma esasını benimsemiştir. Buna göre kalite ilkemiz şu şekilde oluşturulmuştur. Hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimize ; işlemlerinin yapılmasının her aşama ve sürecinde zamanı aktif yöneterek hızlı ve sıfır hata ile işlemlerini gerçekleştirmek. Eğitimli, bilinçli, tecrübeli ve isini görev edinmiş olan ekip arkadaşları ile çalışmalarına devam etmek. Kalitenin sağlanmasında en önemli yapının insan olduğu bilinci altında, eğitime önem veren yönetim ilkesiyle ekip arkadaşlarının hizmet sektöründe gelişim ve eğitimlerini desteklemek. Rekabet ortamına bağlı olarak müşteri portföyünü genişletmek. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ve müşteri odaklı hareket ederek , yasal ve mevzuatlara uygun hızlı, güvenilir, çağdaş teknoloji ve güncel bilgi kaynaklı, taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirerek hizmet politikasını geliştirmek.

5 İTHALAT İHRACAT TRANSİT AKTARMA ULUSLAR ARASI NAKLİYE ORGANİZASYONU İÇ NAKLİYE ORGANİZASYONU EMTİA SİGORTA İŞLEMLERİ TEŞVİK TAKİBİ VE ÖN İZİN BELGE ALIMI ULUSLAR ARASI GÜMRÜKSÜZ KURYE HİZMETİ MOTO KURYE HİZMETİ

6 Kardeş şirketimiz olan ve aynı çatı altiıda bulunduğumuz Sea & Sea Lojistik Dağıtım Depolama ve Tic. Ltd. Şti . eşliğinde tüm yurt içi ve yurt dışı taşıma organizasyonları tek bir noktadan organize edilmektedir. A ) Eşyanın Yükleme / Boşaltma yerinin ve tarihinin Sirius a bildirilmesini takiben firmanız adına ; Sea & Sea Lojistik e talebin aktarılması Detaylı navlun fiyatı alınması Taşıma anlaşmasının yapılması tarafınızdan onay verilmek suretiyle yapılır. B ) Eşyanın seyahat takibi yapılarak firmanız bilgilendirilir.

7 C ) Taşıyıcı firmanın eşya ile birlikte getirmesi veya götürülmesi gereken evraklar organize edilir.
Fatura Konşimento Serbest Dolaşım Belgesi ( ATR-EUR.1-EUR-MED ) Menşei Çeki Listesi D ) Talebiniz doğrultusunda acenteliğini yaptığımız sigorta şirketi tarafından eşyanın emtia sigortası tarafımızca yapılır. E ) Gelen ithal eşyada, anlaşmalı olduğumuz özel antrepoya en uygun şartlarda eşyamız tarafımızca indirilir.

8 TSE GÖZETİM VE MUAYENE MÜDÜRLÜKLERİNDE
EKONOMİ BAKANLIĞI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE BİLİM SANAYİ İL MÜDÜRLÜKLERİNDE GIDA, TARIM, HAYVANCILIK İL MÜDÜRLÜKLERİNDE GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI İL MÜDÜRLÜKLERİNDE Tecrübeli ve eğitimli personelimiz ile CE uygunluk belgesi, TSE kapsam dışı belgesi, sağlık sertifikası , uygunluk değerlendirmesi , ithal ön izin ve kontrol belgesi alımları ve takibi konularında hizmet verilmektedir.

9 İngilizce İtalyanca Almanca Arapça Rusça Bulgarca Fransızca İspanyolca
Romence Başta olmak üzere tüm dillerde gümrük belgelerimizin tercümesi anlaşmalı olduğumuz tercüme şirketine bağlı yeminli tercümanlar tarafından talebinize göre yapılmaktadır.

10 Teminat departmanımız, gümrük ve dış ticaret mevzuatları uyarınca, gümrük rejimlerine ( Dahilde İşleme, Antrepo, Transit, Geçici İthalat vs. ) tabi tutulan eşyaların gümrük işlemlerine ilişkin tahakkuk eden ve yasal düzenlemelerde ön görülen hususlar doğrultusunda, teminata bağlanan gümrük vergileri ile diğer eş etkili vergiler ve mali yüklerin çözülmesine yönelik hizmet vermektedir. Gümrük muafiyetine tabi tutulan eşyaların ithali aşamasında alınan ; Nakit Teminat Banka Teminat Mektupları Hazine Tahvil ve Bonoları gibi Yatırılan teminatların gümrük yükümlülüğünün yerine getirilmesini müteakip müşterilerimiz adına ilgili kurumlar nezdinde takip ve yazılı talepte bulunularak teminat çözüm ve iade işlemleri şirketimizce sonlandırılıp, müşterilerimize veya talebe göre ilgili bankaya teslimi sağlanmaktadır.

11

12 Şirketimiz Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü' ne bağlı olarak Bursa Merkezli kurulmuş olup; BURSA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ başta olmak üzere , GEMLİK GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ GEMLİK SERBETS BÖLGE YALOVA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ İNEGÖL GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ AHL GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ HALKALI GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ ERENKÖY GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ SABİHA GÖKÇEN GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ HAYDAR PAŞA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ GEBZE GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ ( Partner Gümrük Şirketi Aracılığı ) MERSİN GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ ( Partner Gümrük Şirketi Aracılığı ) Yukarıda belirtilen gümrük müdürlüklerinde hizmet vermektedir.

13 info@siriusgumruk.com megri@siriusgumruk.com
SİRİUS GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ. Cumhuriyet Mahallesi Nilüfer Hatun Cd. Kurumahmutoğlu Ap. No: 140 K.3 D.3 Nilüfer / BURSA Tel : +90 ( 0224 ) Faks : +90 ( 0224 )


"“ SİZ PAYLAŞIN , BİZ ÇÖZELİM “" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları