Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İl Koordinasyon Bilgi Sistemi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İl Koordinasyon Bilgi Sistemi"— Sunum transkripti:

1 İl Koordinasyon Bilgi Sistemi
Kullanma Kılavuzu Kasım 2013

2 İl Koordinasyon Bilgi Sistemi
Bu bilgi sistemi; Sayın Bakanımızın başkanlığında yapılan “İl Koordinasyon Toplantıları” nda alınan kararlar doğrultusunda birimler tarafından yapılması talimatlanan hususların, sorumlu Bölge Müdürlüğü tarafından bilgi sistemine girilmesini ve işlerin muhtevası ile tamamlanmalara dair takibi ihtiva etmektedir.

3 İl Koordinasyon Bilgi Sistemi
Bilgi sistemine; ‘den e-hizmetler linki Kurumsal Uygulamalar başlığı altında yer alan KOORDİNASYON butonundan, Kurumsal Portal’da yer alan KOORDİNASYON butonundan giriş yapılabilir.

4 İl Koordinasyon Bilgi Sistemi
Kullanımınıza verilen kullanıcı adı ve geçici şifre ile giriş yapınız.

5 Butonuna basınız.  Gönderilmeyi Bekleyen: Bakanlığımız Makama arz edilmek üzere hazırlanmış İl koordinasyon sorgulama tablosunu ifade eder. Bölgece Gönderilen: Hazırlanmış olan İl koordinasyon sorgulama tablosunun Makama arz edildiğini ifade eder. Tekrar açıklama beklenen: Makam tarafından kontrol edilen ve incelenen sorgulama tablosu ile ilgili bölgeden tekrar açıklama beklendiğini ifade eder. Tamamlanan: Yeterli bulunan sorgulama tablosunun tamamlandığını ifade eder. Hepsi kısa yol olarak görüntülenmektedir.

6 İl Koordinasyon Bilgi Sistemi
YENİ KAYIT GİRMEK İÇİN butonuna basınız.  

7 İl Koordinasyon Bilgi Sistemi
Toplantı tarihini, Gündeme getiren kişi kuruluşu, Tamamlanma Tarihini, Ek (var ise) dosya, konu, Bakan talimatı( varsa), Yapılan açıklamalar … giriniz butonuna basınız.

8 İl Koordinasyon Bilgi Sistemi
Kaydedilen İl Koordinasyon sorgulama tablosu Bakanlık Strateji Geliştirme Başkanlığına ve Makama gönderilmek üzere yukarıdaki gibi görüntülenir, GÖNDER butonuna basmak suretiyle sorgulama tablosu makamın izleme ekranında görüntülenir.

9 İl Koordinasyon Bilgi Sistemi
Bölge Müdürlüklerince gönderilen sorgulama tablosu yukardaki gibi makamın ekranında görüntülenir. Makam tabloyu inceledikten sonra sorgulama tablosundaki bilgileri yeterli bulduğu taktirde onaylar, bilgileri yeterli bulmadığı taktirde ise tekrar açıklama yapılmak üzere ilgili Bölge Müdürlüklerine geri gönderir. “Tekrar Açıklama Beklenen” bölümüne düşen sorgulama tablosu Bölge Müdürlüğünce tekrar açıklama yapılarak Makama havale edilir.

10 Yeni Kullanıcı Başvurusu
Yeni kullanıcı başvurusu için tıklayın

11 Yeni Kullanıcı Başvurusu
Yukarıdaki boşluklar doldurularak “Başvuru Tamamla” butonuna basılır. Başvuru talebi gün içinde onaylanacaktır. Onaylandıktan sonra yeni kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yapabilecektir.

12 Arz ederiz… İLETİŞİM Strateji Geliştirme Başkanlığı
Muhammet ÖZGÜR / Başkan V. Telefon : İdareyi Geliştirme ve Stratejik Yönetim Daire Başkanlığı Mahmut GÜNEŞ / Daire Başkan V. Telefon : İdareyi Geliştirme Şube Müdürlüğü Ahmet KILIÇ / Şube Müdür V. Telefon : Hakan AYTAÇ / Teknisyen Telefon : Hacer KAFADAR / Bilgisayar İşletmeni Telefon : e-posta : Arz ederiz…


"İl Koordinasyon Bilgi Sistemi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları