Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hazırlayan:Sadık Efe BÜYÜKARSLAN

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hazırlayan:Sadık Efe BÜYÜKARSLAN"— Sunum transkripti:

1 Hazırlayan:Sadık Efe BÜYÜKARSLAN
SANAT Hazırlayan:Sadık Efe BÜYÜKARSLAN

2 Sanat Bugün sanatın "duygusal ve düşünsel etkileme gücü"ne sahip oluşu daha belirleyicidir. Kendi içinde tutarlı bir bütünlüğü taşıyan şey çirkin, acı verici, iğrendirici bile olsa estetik açıdan güzeldir.

3 Sanat Ayrıca sanat üstün yaratıcılıktır.

4 Sanat Dalları Müzik Resim Tiyatro Dans Heykel Edebiyat Opera

5 Dans Dans tüm vücudun bir müzik ritmi eşliğinde estetikle birlikte çalıştırılabildiği bir gelenek, sanat, bir tedavi şekli veya sadece bir ifade şekli olabilir.

6 Dans Dans en eski insan uygarlıklarının doğuşu öncesinde tören, ayın, kutlama ve eğlencenin önemli bir parçası olmuştur.

7 Michael Jackson Michael Joseph Jackson (d. 29 Ağustos 1958 – ö. 25 Haziran 2009) “Popun Kralı” olarak tanınan Afro- Amerikalı efsanevi şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazarı ve pop yıldızı.

8 Michael Jackson Video

9 Mikhail Baryshnikov Mikhail Nikolayevich Baryshnikov (28 Ocak 1948) doğumlu olan Sovyet-Rus Amerikalı dansçı, koreograf ve doğumlu aktör, genellikle Vaclav Nijinski ve Rudolf Nureyev ile birlikte en büyük bale olarak nitelediler. Daha sonra New York'a Amerikan Bale Tiyatrosu, burada daha sonra oldu sanat yönetmeni ile dans taşındı.

10 Kaynaklar http://tr.wikipedia.org http://connect.enka.k12.tr
smooth-criminal-konser html content/uploads/2009/10/michael_jackson_ m.jpg /images/Dancing.gif


"Hazırlayan:Sadık Efe BÜYÜKARSLAN" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları