Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı"— Sunum transkripti:

1 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
BENİM MAHALLEM CANIM MAHALLEM KAMPANYASI FAALİYETLERİ

2 07.06.2012 tarihinde kampanya ekibi oluşturulmuştur.
T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı Proje Faaliyetleri tarihinde kampanya ekibi oluşturulmuştur. Kampanya Ekibi Proje Koordinatörü: İbrahim ULUSOY Proje Şefi: Deniz POYRAZ Proje Sekreteri: Alper YÜCEL

3 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Proje Faaliyetleri tarihinde proje ekibi proje çalışma takvimini oluşturmuştur.

4 21.06.2012 tarihinde Kampanya Yürütme Kurulu Oluşturulmuştur.
T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı Proje Faaliyetleri tarihinde Kampanya Yürütme Kurulu Oluşturulmuştur. Proje Yürütme Kurulu 1.Ayşe YÜKSEL: İlçe Yazı İşleri Müdürü 2.Ahmet ÖZDEMİR: İlçe Milli Eğitim Müdürü 3.Emel KELEŞ: Yüreğir S.Y.D.V Müdürü

5 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Proje Faaliyetleri tarihinde kampanya ihtiyaç analizleri çıkarılmıştır. tarihinden itibaren kampanya ihtiyaç analizleri adresinde yayınlanmaya başlanmıştır.

6 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Proje Faaliyetleri tarihinde PTT Evleri Muhtarlık binası içerisinde Benim Mahallem Canım Mahallem kampanyası irtibat ofisi oluşturularak kaymakamlık bünyesinde bir kişi görevlendirilmiştir.

7 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Proje Faaliyetleri tarihi itibari ile aşağıdaki kampanya görsel materyalleri kullanılmaya başlanmıştır. Bunlar; Bir adet araç kampanya sloganlı olarak giydirilerek hizmete başlamıştır.

8 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Proje Faaliyetleri Kampanya sloganı kullanılan kırlangıç bayraklar oluşturulmuştur.

9 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Proje Faaliyetleri Caddeler, proje irtibat ofisi girişi ve Kaymakamlık Binası girişinde kullanılmak üzere bez afişler oluşturulmuştur.

10 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Proje Faaliyetleri Kampanyanın daha fazla hedef kitleye ulaşması amacıyla el broşürleri basılarak dağıtımına başlanmıştır.

11 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Proje Faaliyetleri 01/08/2012 tarihinde Ptt Evleri mahallesinden belirlenen çocukların yüzme öğrenmeleri için Adana Güney Gençlik ve Spor Kulübüne yüzme eğitimi almaları için kursa kaydettirilmiştir.

12 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
09/08/2012 tarihinde Ptt Evleri Mahallesinde 300 adet Ramazan Kolisi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmıştır.

13 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
13/08/2012 Tarihinde Ptt Evleri Mahallesinde Sayın Valimiz Hüseyin Avni COŞ’un ve Mahalle Sakinlerimiz ile Şehit Ailelerinin katıldığı 1000 kişilik iftar yemeği yapılmıştır.

14 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
05/09/2012 Tarihinde Ptt Evleri Mahalle sakinleri için; Cumhuriyet Toplum Sağlığı Merkezinin belirlediği uzmanlar vasıtasıyla Orhan Taç Aile Sağlığı Merkezinde önceden belirlenen sağlıkla ilgili konularda eğitim seminerleri düzenlenerek mahalle sakinlerinin bilinçlendirilmesi sağlanmıştır.

15 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Benim Mahallem Canım Mahallem Projesi kapsamında Kaymakamlığımız ve Yüreğir İlçe Belediyesi ile koordineli olarak yürüttüğümüz çalışmalarda, bugüne kadar Yüreğir İlçe Belediyesi tarafından 7000 m2 asfalt ve m2 kilitli parke taşı ile yol yapılmış olup; halen 109 tane sokakta ise çalışmalar devam etmektedir. Mahallemizde gençlerin faydalanabileceği spor kompleksi inşaatına da hızla devam edilmektedir. Mevcut parkların revizyon çalışmaları da devam etmektedir.

16 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı

17 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı

18 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
11/09/2012 Tarihinde hazır giyim model makinecılık alanında ulusal yeterlikte meslek edindirme kursuna Ptt Evleri Mahallemizin yaş arası 8 adet bayan kursiyerin kayıtları yaptırıldı.

19 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı

20 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
tarihinde Ptt Evleri Mahallemizde bulunan Şehit Samet Saraç Halk Eğitim Merkezinde açılan bilgisayar ve bilgisayarlı muhasebe kurslarına Benim Mahallem Canım Mahallem Projesi kapsamında adresi Ptt Evlerinde bulunan 14 kursiyerin kaydı yaptırılmış olup; kursiyerler kurslara başlamıştır.

21 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı Benim Mahallem Canım Mahallem Kampanyası kapsamında PTT Evleri mahallesinde eğitim ve öğretime devam eden okullarda, Su israfının önlenmesi ,Katı atıklar ve Geri dönüşümün sağlanması gibi konularda daha duyarlı ve bilinçli bireyler yetişmesi için Kaymakamlığımız koordinatörlüğünde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Çevre Mühendisi, Yusuf Kenan GENÇ ile Biyolog Durdu BAĞCI’nın anlatımlarıyla Ekim 2012 tarihinde seminerler verilmiştir.

22 Gazeteci Adem Yavuz İlkokulu Emine Türkan İkiz İlköğretim Okulu
Mehmet Adil İkiz İmam Hatip Ortaokulu Yüreğir Anadolu Lisesi Mehmet Adil İkiz İlkokulu

23

24 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
BENİM MAHALLEM CANIM MAHALLEM PROJESİ KAPSAMINDA KAYMAKAMLIĞIMIZIN KOORDİNASYONUNDA SÜRDÜRÜLEN ÇALIŞMALAR

25 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden çevre mühendisi Yusuf Kenan GENÇ’in eğitici olarak katılımıyla Ekim tarihleri arasında Ptt Evleri Mahallesindeki okullarda okuyan öğrencilerimiz için su israfı ve geri dönüşümü önemi konulu eğitimler düzenlenmiş olup yeni eğitimler planlanacaktır

26 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Ptt evleri Mahallemizde 109 tane sokakta devam eden kilitli parke taşı ve asfaltlama çalışmalarının devam edip bitirilmesi için Yüreğir Belediyesi ile koordineli çalışmalara devam edilecektir.

27 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Ptt evleri Mahallemizde yapımı devam eden spor kompleksi inşaatının bitirilmesi için Yüreğir Belediyesi ile koordineli çalışmalara devam edilecektir.

28 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Ptt evleri Mahallemizde bulunan mevcut park ve dinlenme alanlarının eksiklerinin Yüreğir Belediyesi ve Kaymakamlığımızın koordinasyonunda imkanlar ölçüsünde giderilmesi için çalışmalara devam edilecektir.

29 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Cumhuriyet Toplum Sağlığı Merkezinde devam ettirdiği eğitim çalışmalarının yanında, proje kapsamında belirlenecek güncel ve halkı yakından ilgilendiren sağlıkla ilgili konularda Ptt evleri Mahallemizde bulunan Orhan Taç Aile Sağlığı Merkezinde tarihinde eğitim çalışmalarına devam edilmiştir.

30 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Ptt Evleri Mahallemizde bulunan Okul ve Camilerimizin çevre temizliği konusunda Yüreğir İlçe Belediyesi ile koordineli olarak çalışmalar devam edecektir.

31 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Ptt Evleri Mahallemizdeki Şehit Samet Saraç Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen meslek edindirmeye yönelik kurslara mahallemiz sakinlerinin katılımlarını artırıcı çalışmalar devam edecektir.

32 T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı
Büyük Şehir Belediyemiz tarafından sorumluluk alanlarında olan yolların asfaltlama çalışmaları tarihinde tamamlanmıştır. Ayrıca; PTT Evleri Mahallesi Yeşil Bulvar Üzerine araç geçişinde kullanılmak üzere köprü çalışması başlatılmıştır.


"T.C ADANA VALİLİĞİ Yüreğir Kaymakamlığı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları