Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI"— Sunum transkripti:

1 ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
GENÇLİK ve SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ

2 Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü
T.C. ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 2010 YILI GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU Ocak, şubat, mart döneminde Hafta içi ve hafta sonu öğrencilerin ve öğretmenlerin spor yapmaları sağlanmıştır. Akşamları halkın spor yapması sağlanmıştır. 23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri içerisinde İlköğretimler arası futbol Turnuvası yaptırılmıştır.Bu etkinlikler içerisinde ilköğretimler arası kızlar ve erkekler voleybol turnuvası yaptırılmıştır. Bu etkinlikler içerisinde ilköğretimler arası kızlar ve erkekler kısa mesafe ve uzun mesafe kros yarışmaları yaptırılmıştır.İlköğretimler arası masatenisi turnuvası yapılmıştır. Okul öncesi ve Anasınıfı öğrencilerinin yıl sonu gösterileri spor salonunda yapılmıştır. Yunus Emre İ.Ö.O. sınıflar arası voleybol futbol turnuvaları yapılmıştır. İnönü İ.Ö.O. sınıflar arası voleybol ve futbol turnuvası yapılmıştır.

3 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri içerisinde Lise ve dengi okullar arası erkekler ve Kızlar Voleybol Turnuvası yapılmıştır.Bu etkinlikler arasında kızlar ve erkekler kısa ve uzun mesafe koşuları yapılmıştır. Liseler arası masatenisi turnuvaları yapılmıştır 19 mayıs çalışmaları 12.mayıs ile 19 mayıs tarihleri arasında futbol sahamızda yapılmıştır. Metem lisesi sınıflar arası futbol ve voleybol turnuvaları yapılmıştır. Isparta 1.Amatör Kümede mücadele eden Şarkikaraağaç Belediye sporun A takım ve genç takımlarının yıl içerisindeki müsabakalarının oynanması sağlanmıştır. ile tarihleri arasında Kamu Kurumları ve köylerin katılımı ile Kaymakamlık voleybol ve masatenisi turnuvası yapılmıştır. Okulların kapanması ile Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile gençlere yönelik tekvando,futbol,hentbol,atletizm,basketbol,voleybol,halk oyunları dalında yaz spor okulları açılmıştır. Bayanlara yönelik Aerobik ve fitnes kursu açılmıştır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri içerisinde Kamu Kurumları arası voleybol etkinlikleri yapılmıştır.

4 YAPILAN PROJELER 1) Futbolcu Soyunma odalarının bakım ve onarımının yapılması sağlanmıştır. 2)Tesislerimizin çeşitli yerlerinin tadilatı ve onarımı için Bayındırlık İl Müdürlüğünce keşif özeti 2010 yılında yenilenmiş TL ödenek gelmiş olup İl Müdürlüğümüz emanet hesabında olup,2011 yılı içerisinde spor salonunun bazı yerlerinin tamir ve bakımı yapılacaktır. 3) 21 haziran itibari ile Kaymakamlık Makamınca temin edilen spor aletleri ile bayanların daha rahat spor yapmaları sağlanmıştır. 4)Kaymakamlık Makamının girişimleri sonucu Spor Salonunun yanına çocuk parkı yapılması Sağlanmıştır. saygılar sunarım.

5

6

7

8

9

10


"ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları