Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI American Culture Besiktas Branch AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI BEŞİKTAŞ ŞUBESİ TANITIM.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI American Culture Besiktas Branch AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI BEŞİKTAŞ ŞUBESİ TANITIM."— Sunum transkripti:

1 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI American Culture Besiktas Branch AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI BEŞİKTAŞ ŞUBESİ TANITIM SUNUSU Amerikan Kültür’de İngilizce Öğrenmek bir Ayrıcalıktır December 29th, 2010

2 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Neden Farklıyız?
Sınırsız öğrenme garantisi veren Öğrencisinin ilk 16 ders saatinde kayıt sildirmesine izin veren Avrupa Dil Pasaportu verebilen Yaşam boyu eğitim garantisi veren Öğrencisine ücretsiz sosyal aktiviteler sunan Tüm öğrencilerine % 80 indirimli 2.yabancı dil veren Öğrencisinin kendi kendini değerlendirmesine izin veren Dünya İngilizcesi öğreten Öğrencisinin tüm Türkiye’de aynı standartta eğitim almasını sağlayan ülkemizin en büyük dil okuludur.

3 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Eğitim Programları
INTRO – A1 –A2 – B1 – B2 – C1 seviyelerinde gerçekleşen Genel İngilizce eğitimi, Avrupa Dil Portfolyosuna uyumlu olarak uygulanır. Sınıf Eğitimi, Esnek Eğitim ve Özel Dersler olarak, toplam 3 kategoride eğitim verilir. Esnek Eğitim Programları Şubelerimizde verilen 4 – 6 kişilik gruplar şeklinde Esnek Eğitim Programı’ında size uygun ders saatlerini siz belirlersiniz. Toplam 64 ders saatinden oluşan eğitim programını Türk ve Yabancı Eğitmenler (Amerikalı & İngiliz) ile istediğiniz zaman dilimlerinde kullanabilirsiniz.

4 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Konuşma – İş İngilizcesi
Konuşma ve İş İngilizcesi programında, Özel BUSINESS & COVERSATION CLASS Eğitimimiz tamamen Yabancı Uzman Eğitmenlerimiz İle verilmektedir. İngilizce seviyesi B1 (Intermediate) Ve üzerinde olan öğrencilerimizin dahil olabileceği Programların temel işlevi, öğrencilerimizin yabancı dil Eğitimindeki konuşma yetilerini üst seviyelere taşımak ve Buna paralel olarak pratik İş İngilizcesi Eğitimi vermektir. B1 ve üstü seviye için geçerli olan bu programda; toplantı, Uluslararası yazışmalar, telefon görüşmeleri, ticari terimler, Sunuş Teknikleri gibi konular pratik konuşma dersleri ile Birlikte işlenir.

5 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Sınav Programları
TOEFL IBT, PROFICIENCY ve KPDS odaklı verilen Sınav İngilizcesi programlarında kursiyerlerimizin Seviyesinin en az B2 düzeyinde olması gerekir. Bu seviyeyi karşılamayan kursiyerler, Genel İngilizce Programlarına katılarak C1 düzeyine yükselir ve Ardından TOEFL IBT, PROFICIENCY veya KPDS Teknik eğitim programlarına devam edebilirler.

6 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Kurumsal Eğitim Sistemimiz
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları olarak, kurumsal yapımız gereği öncelikli amaçlarımızdan birisi, köklü bir dil eğitimi geçmişimizi, çağdaş yöntemler ile sürekli yenileyerek resmi ve özel kuruluşların dil eğitim ihtiyaçlarını karşılamak olmuştur. kuruluşunuza özel dil eğitimi için, kuruluşunuza özel programlar belirlemek, kurumsal dil eğitiminde en doğru yöntemdir. Bu yöntem ile, dil okullarımızda standart olan genel İngilizce programlarımız dışında ihtiyacınıza yönelik eğitimler oluşturulur. Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları’nda verilen kurumsal eğitimlerde sunulan imkanlar kısaca şöyle özetlenebilir. Eğitiminizi ister okullarımızda, ister kendi kurumunuz içersinde alabilirsiniz. Öğrencilerimizin ders devam durumu, notları ve başarı düzeyleri raporlandırılarak Kurumunuza periyodik olarak iletilir.

7 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Kurumsal Eğitim Sistemimiz
Öğrencilerimizin eğitimi boyunca, kullanacağı tüm Materyaller (Student’s Book, Work Book, Reference Guide, CD’ler, Worksheets v.b.) olkulumuz tarafından ücretsiz olarak öğrencilerimize hediye edilir. Yoğun ve normal zamanlı gruplarda, eğitim zamanları ve saatleri karşılıklı konuşma ile saptanabilir. Öğrencilerimiz fazla mesai, hastalık v.b. gibi durumlardan kaynaklanan ders kaçırmaları halinde, Okulumuz içersinde tekrar dersleri ile ücretsiz olarak telafi edebilirler.

8 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Eğitim Programlarımız ve Süreleri
a) Her bir kur 120 Ders Saati (Dersler 40’ar dakikalık) Maksimum 15 Kişilik Sınıflar. b) Her bir kur 96 Ders Saati (Dersler 40’ar dakikalık) Maksimum 9 Kişilik Sınıflar c) Her bir kur 64 Ders Saati (Dersler 40’ar dakikalık) Maksimum 6 Kişilik Sınıflar d) Her bir kur 48 Ders Saati (Dersler 50’şer dakikalık) Bire bir ( One to one) (Kişiye Özel) Hafta İçi Grupları Haftada 4 Gün (Pazartesi – Salı – Çarşamba – Perşembe) Seanslar: Hafta İçi Sabah :10:00 – 13:10 (Haftada 16 Ders S.) Hafta İçi Ö.Sonr.:14:00 – 17:10 (Haftada 16 Ders S.) Hafta İçi Akşam :19:00 – 21:20 (Haftada 16 Ders S.)

9 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Eğitim Programlarımız ve Süreleri
Hafta Sonu Programları Haftada 2 Gün ( Cumartesi – Pazar) Seanslar: Hafta Sonu Sabah:10:30 – 13:40 (Haftada 8 Ders S.) Hafta Sonu Ö.Son:14:00 – 17:10 (Haftada 8 Ders S.) Hafta Sonu Akşam:18:30 – 21:30 (Haftada 8 Ders S.)

10 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Sosyal Aktivitelerimiz
Bütün Öğrencilerimiz; Latin Dansları, Türkçe Diksiyon ve Güzel Konuşma gibi sosyal aktivitelerimizi, her bir kur için 16 Ders Saati Okulumuz bünyesinde ücretsiz olarak alabilirler. Okulumuz bünyesindeki, Konuşma Kulüpleri (Speaking Club), Sinema Kulüpleri (Movie Club) ve Story Club ( Hikaye Kitapları Kulübü) gibi ücretsiz aktiviteler ile, öğrencilerimizin yabancı dil kullanım becerileri desteklenir.

11 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI Diğer Yabancı Dillerimiz
Bütün İngilizce Öğrencilerimiz; İspanyolca İtalyanca Almanca Rusça Fransızca gibi ikinci bir dil eğitimini nominal (İndirimsiz) fiyat üzerinden % 80 indirimli olarak alma yetkisi vardır.

12 AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI
İstanbul (Beşiktaş) : (0212) İstanbul (Maslak ) :(0212) İstanbul (Bakırköy) : (0212) İstanbul (Şişli) : (0212) İstanbul (Kadıköy) : (0216) İzmir (Karşıyaka) : (0232) Afyon : (0272) Alanya : (0242) Antalya : (0242) Balıkesir : (0266) Denizli : (0258) Eskişehir : (0222) Isparta : (0246) Kahramanmaraş : (0344) Kayseri : (0352) Kemer : (0242) Konya : (0332) Lüleburgaz : (0288) Manisa :(0236) Mersin : (0324) Nazilli : (0256) Sakarya : (0264) Samsun : (0362) Uşak : (0276)

13 Kurumsal & Bireysel Satış Koordinatörü
AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI İstanbul (Beşiktaş): İstanbul ( Maslak ): Saygılarımızla, Sinan EROK Genel Koordinatör Beşiktaş Şube Müdürü Tel: Fax : Gsm: Zerrin USLU DÜŞMEZ Kurumsal & Bireysel Satış Koordinatörü Tel: Fax : Gsm:


"AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI American Culture Besiktas Branch AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI BEŞİKTAŞ ŞUBESİ TANITIM." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları