Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz."— Sunum transkripti:

1

2 Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz yıldızlarını okyanusa atan genç bir adam olduğunu fark eder. Yazar, genç adama sorar: - Neden deniz yıldızlarını okyanusa atıyorsun? Genç adam yanıtlar: - Birazdan güneş yükselip sular çekilecek. Onları suya atmazsam ölecekler. Yazar devam eder: - Kilometrelerce sahil ve binlerce deniz yıldızı var, ne fark eder ki? Genç adam yazarı dinledikten sonra yerden bir denizyıldızı alır ve okyanusa fırlattıktan sonra yanıtlar: - Onun için fark etti.

3 Onlar için fark etti !

4 Onlar için de...

5 Garanti çalışanları, milyonlarca denizyıldızından 1
Garanti çalışanları, milyonlarca denizyıldızından tanesini denizle buluşturdu.

6 Denizyıldızları İlköğretim Okulu’nun yapımına sizin katkılarınızla başlanmıştı.

7 1998 yılından bu yana çocuk sesleriyle dolan okulun inşaatı mucizevi bir şekilde tam 150 günde tamamlanarak eğitime açıldı m2 bir alan üzerine kurulan ve 45 öğretmenin görev yaptığı okulda, şu anda öğrenci eğitim görüyor.

8 Denizyıldızları 1 Projesi:
Denizyıldızları İlköğretim Okulu 6.030 m2 kapalı alan, 6.300 m2 açık alan, Bodrum ve zemin katın yanı sıra 3 kat, 32 sınıf (Maksimum 30 kişiye göre düzenlenmiş), 1 müzik, 1 resim işliği, 2 ek işlik ve 1 kütüphane, Fen ve bilgisayar laboratuvarları, 250 kişilik çok amaçlı salon, 2 adet açık basketbol ve voleybol sahaları, Açık otopark ve tören alanı, İdari bina, Her katta müdür yardımcıları odaları ve kat ofisleri, rehberlik odası, okul aile birliği odası, eğitsel kol odası, destek birimleri odası ve eğitim amaçlı dernek köşeleri bulunuyor.

9 2000 yılı mayıs ayında m2 alan üzerinde, Denizyıldızları İlköğretim Okulu’ndan 3 km. uzaklıkta inşaatına başlanan Denizyıldızları 2, Anadolu Teknik Lisesi/ Anadolu Meslek Lisesi/Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesini içeren bir kampüs olarak inşa edildi. Öğrenim yılında 300 öğrenci ile Eğitime başladı. Tam kapasiteye ulaştığında 1600 öğrencisi olacak.

10 Denizyıldızları 2 Projesi:
m2 alan Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda ; - Anadolu Teknik Lise - Anadolu Meslek Lisesi - Teknik Lise - Endüstri Meslek Lisesi başlıklarında "Elektronik", "Endüstriyel elektronik", “Medya" ve "Bilişim teknolojisi" bölümlerinde eğitim , 33 derslikli eğitim bölümü, 32 derslikli laboratuar bölümü, Kütüphane, 350 kişilik çok amaçlı salon, İki adet tv stüdyosu, iki adet radyo stüdyosu, bir adet fotoğraf tab atölyesi Açık basketbol ve voleybol sahaları, 1 tenis kortu, 1 halı saha, Açık otopark ve tören alanı, Her katta müdür yardımcıları odaları ve kat ofisleri, rehberlik odası, okul aile birliği odası, eğitsel kol odası, destek birimleri odası, eğitim amaçlı dernek köşeleri ve masa tenisi bölümleri bulunuyor.

11 Türkiye’nin yarınları, sizler gibi yürekli insanların çabalarıyla aydınlanacak...

12

13 İnternet Şubesi > Ödemeler > Bağış Görüş ve önerileriniz için:
GÖNÜLLÜ GARANTİLİLER İnternet Şubesi > Ödemeler > Bağış Alo Garanti Garanti Bankası Maslak Şubesi üzerinden birer denizyıldızının daha kurtarılmasında destek verebilirler! Görüş ve önerileriniz için:


"Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları