Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu"— Sunum transkripti:

1 Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu
EKAP Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu

2 Konu 4: İhale Dokümanları Hazırlama

3 İdari Şartname Hazırlama
1) İhale Öncesine tıklayınız 2) İhale İşlemlerine tıklayınız

4 İdari Şartname Hazırlama
İKN numarasını girip ara butonuna basınız. İhale başlığına tıklayarak ihalenizi seçerek idari şartname işlemlerine başlayabilirsiniz. Not: İşaretli alanlara hiçbir veri girmeden arama butonuna tıkladığımızda kaydettiğimiz tüm ihaleleri görebilirsiniz.

5 İdari Şartname Hazırlama
“İdari Şartname Oluştur”a tıklayınız

6 İdari Şartname Hazırlama Tavsiye / Uyarı
İdari şartname hazırlarken, yeterince tecrübeniz yoksa EKAP’ta bulunan, önceden hazırlanmış bir idari şartnameyi incelemenizde fayda olabilir. Başka bir kurumun ihalesinde kayıtlı bir idari şartnameye bakarak, maddeleri kendi ihalemize göre adapte edebilirsiniz. Yazamadığınız tablo, özel şekil ve yazıları ise idari şartnamede “54. madde - Diğer Hususlar”a yazabilirsiniz. İşleminiz bittikten sonra Şartnamemizi kaydedip onaylamamız gerekir İhtiyaç raporunda bir değişiklik veya güncelleme yapabilmeniz için idari şartnamede onayı kaldırmamız gerekmektedir. Yaptığınız değişikliğin idari şartname ve sözleşmeye yansıması için, idari şartname ve sözleşmenin birinci maddesinden başlayıp hiç bir değişiklik yapmadan sürekli ileri butonu tıklayarak sonuna kadar gidip ve kaydet butonuna tıklayarak, yeniden onaylamamız gerekmektedir.

7 İdari Şartname Hazırlama
Onayla Kayıt Oku İşlemimiz Bittikten Sonra Kaydet ve Onay Butonuna Tıklayıp İdari şartnamemizi tamamlayınız. W işaretine tıklayarak şartnamemizi okuyabiliriz.

8 Sözleşeme Tasarısı Hazırlama
Sözleşme tasarısında da idari şartname hazırlamadaki gibi hazırlanmış bir sözleşme tasarısını inceleyip, ihalenize adapte edebilirsiniz. Sözleşme tasarsında yazamadığınız yazı,tablo gibi işlemleri diğer hususları ise “36. madde”de yazabilirsiniz. Bu işlemden sonra sözleşmeyi kaydedip onaylamamız gerekmektedir. Bu işlem tamamlandıktan sonra teknik şartname hazırlamaya geçebilirsiniz.

9 Sözleşeme Tasarısı Hazırlama
1) İhale Öncesine tıklayınız 2) İhale İşlemlerine tıklayınız

10 Sözleşeme Tasarısı Hazırlama
Sözleşme Tasarı İşlemleri Altında “Hazırla”ya tıklayınız.

11 Sözleşeme Tasarısı Hazırlama
Doküman Onay

12 Sözleşeme Tasarısı Hazırlama
Ekranda olumlu onay uyarısını aldıktan sonra işlemimiz tamamlanmıştır. Sonraki aşamada teknik şartnameyi bilgisayarımızda hazırlayıp sisteme yüklememiz gerekmektedir.


"Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları