Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 04. 03.2011. K12 Sistemi ile çocuğun Akademik olarak gelişiminin takibi. İnternet Explorer Web tarayıcı adres çubuğuna aşağıdaki.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 04. 03.2011. K12 Sistemi ile çocuğun Akademik olarak gelişiminin takibi. İnternet Explorer Web tarayıcı adres çubuğuna aşağıdaki."— Sunum transkripti:

1 2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 04. 03.2011

2 K12 Sistemi ile çocuğun Akademik olarak gelişiminin takibi. İnternet Explorer Web tarayıcı adres çubuğuna aşağıdaki adresi yazıyoruz;

3 Karşımıza açılan sayfaya kullanıcı adı ve parolamızı yazıp giriş butonunu tıklıyoruz.

4 Karşımıza gelen ilk sayfa puan grafiği sayfasıdır. Grafikte farklı renkte bulunan çizgiler aşağıdaki anlamlara gelmektedir; Mavi Çizgi: Kendi öğrencinizin SBS grafiğidir. Yeşil Çizgi (Alt Şube):Sınava giren öğrencilerin puan sıralamasında en alt sıralarda yer alan %20 lik grubu belirtir. Kırmızı Çizgi (Üst Şube):Sınava giren öğrencilerin puan sıralamasında en üst sıralarda yer alan %20 lik grubu belirtir.

5 Puan grafiği sekmesinin yanında bulunan Puan Listesi sekmesine tıkladığınızda öğrencinizin girmiş olduğu tüm SBS Deneme Puanları sırasıyla yer almaktadır.

6 Puan Listesi sekmesinin yanında bulunan Ders Grafiği sekmesine tıkladığınızda öğrencinizin yıl içinde girmiş olduğu tüm sınavlar açılacaktır. Grafiğin altındaki ders isimlerinin başlarında bulunan kutucuklara tıkladığınızda o derse ait Kazanım Değerlendirme Sınavı ve SBS Deneme sonuçları ders ismi ile aynı renkte olan noktalar olarak grafikte belirecektir. (Ör: Matematik Dersi Mavi Nokta). Grafikte beliren noktaların üzerine geldiğinizde ise şekilde göründüğü gibi bir açıklama belirecek ve Öğrencinizin o sınavda yapmış olduğu Doğru, yanlış, net sayıları; tüm okul ve kendi şubesi içindeki sırası yer alacaktır.

7 Ders Grafiği sekmesinin yanında bulunan Ders Listesi sekmesi Ders Grafiğinde bulunan bilgilerin listelenmiş halidir. Öğrencinin Girmiş olduğu sınavlardaki doğru, yanlış ve net sayılarını vermektedir.

8 Bilgi Haritası basamağında ise öğrencinizin girmiş olduğu sınavlarda yoklanmış olan kazanımları yer almaktadır. Her dersin başındaki “+” işaretine tıkladığınızda o derse ait kazanım ve alt kazanımlar açılacaktır. Yanlarına açılan sütun grafiklerde öğrencinizin bu kazanımdaki % başarısı yer almaktadır.


"2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 04. 03.2011. K12 Sistemi ile çocuğun Akademik olarak gelişiminin takibi. İnternet Explorer Web tarayıcı adres çubuğuna aşağıdaki." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları