Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EGE ÜNİVERSİTESİ İzmİr Atatürk SağlIk Yüksekokulu Ebelİk Bölümü ZORUNLU Stajlar HAKKINDA GENEL BİLGİLER.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EGE ÜNİVERSİTESİ İzmİr Atatürk SağlIk Yüksekokulu Ebelİk Bölümü ZORUNLU Stajlar HAKKINDA GENEL BİLGİLER."— Sunum transkripti:

1 EGE ÜNİVERSİTESİ İzmİr Atatürk SağlIk Yüksekokulu Ebelİk Bölümü ZORUNLU Stajlar HAKKINDA GENEL BİLGİLER

2 Stajlar için duyurular
E.Ü.İzmir Atatürk Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü’nün 2. sınıf sonunda uygulanan (Ebelikte Temel İlke ve Uygulamalar – Doğum Bilgisi-1 derslerinden geçmiş olmak gereklidir) STAJ-1 Ebelik 3. sınıf yazında uygulanan (Doğum Bilgisi-3 dersinden geçmiş olmak gerekir) STAJ-2 …olmak üzere iki stajı bulunmaktadır. Yaz aylarında öğrencinin ayarladığı ve yönergeye uygun koşulları taşıyan kurumlarda/hastanelerde uygulanırlar. Kurumların yönergeye uygunluğu bölüm öğretim üyelerinden oluşan Staj Komisyonu tarafından kararlaştırılır. Öğrencinin komisyon tarafından uygun görülen bir mazereti söz konusu olduğu durumlarda staj güz ve bahar dönemleri arasında da yapılabilir.

3 Stajlar hakkında bilgilendirme
Öncelikle stajlar için öğrencilere gerekli duyurular yapılır. Her öğrenci hem okul web sayfasından hem de okul içindeki duyuru panosundan yapması gerekli olan işlemleri uygulayarak staj yapacağı hastaneyi seçer. Bunun için okul web sayfasında yer alan STAJ YÖNERGESİ her öğrenci tarafından mutlaka okunup incelenmelidir. Gerekli durumlarda yönergenin çıktısı da alınabilir.

4

5 HASTANENİN BELİRLENMESİ
ÖNYAZI: HASTANELERE İLK BAŞVURUDA KULLANILACAK (Yüksekokul müdürünün imzası olmalı) VE EK-1=ZORUNLU STAJ FORMU (2 adet asıl) Bu belgelerle belirlenen hastaneye gidilerek (Başhekim/Başhemşire vb) gerekli görüşme yapılır. Bu işlemin sömestre tatilinde yapılması önerilir.

6 HASTANENİN ÖĞRENCİYİ KABULUNDEN SONRA
ÖĞRENCİ ‘nin elinde sadece; EK-1:ZORUNLU STAJ FORMU (2 adet; bunlardan biri zarf içine yerleştirilerek hastaneye geri gönderilmiş olacak, diğeri okulda kalacaktır) Ardından devam eden slaytlardaki işlemleri gerçekleştirerek okula başvuru yapılacaktır.

7 Bu form hastaneye teslim edilmiş olacak.
HASTANEYE ÜSTYAZI Bu form hastaneye teslim edilmiş olacak.

8 2 adet asıl nüsha teslim edilecek
ZORUNLU STAJ FORMU EK - 1 2 adet asıl nüsha teslim edilecek EK-1’e Sağlık Provizyonu Sorgulama belgesi de (sonraki slaytta açıklanmıştır) eklenmelidir

9 EK-1’e Sağlık Provizyonu Sorgulama belgesi de eklenmelidir
EK – 1’E İLAVE OLARAK : Sağlık provizyon sorgulama EK-1’e Sağlık Provizyonu Sorgulama belgesi de eklenmelidir

10

11 BU BAŞVURUNUN ARDINDAN
STAJ KOMİSYONU GEREKLİ İNCELEMELERİ YAPARAK KABUL EDİLEN STAJ YERLERİ /HASTANELER İLE ÖĞRENCİ LİSTELERİNİ AÇIKLAR veya İLAN EDER. (Tahminen Mayıs ayı sonunda) LİSTELERİN İLANINDAN SONRA ÖĞRENCİ DEVAM EDEN SLAYTLARDAKİ İŞLEMLERİ TAMAMLAYARAK KAPALI BİR ZARF HAZIRLAR. İLGİLİ HASTANEDE STAJINI YAPACAĞI İLK GÜN BU ZARFI YANINDA GÖTÜREREK HASTANEYE TESLİM EDER.

12 Stajlar hakkında bilgilendirme
Zarfın üzerine öğrenci adı soyadı ve hastane adı yazılacak Zarfın içine konacak olan belgeler EK-1 : Zorunlu Staj Formu EK-2 : Okuldan Kuruma Yazı EK-3 : Devam Çizelgesi EK-4 : Değerlendirme Formu Staj Öğrenci Değerlendirme Formu Zarfın içine konmayacak öğrenci tarafından staj bitiminde doldurulacak

13 2 adet asıl nüsha teslim edilecek
ZORUNLU STAJ FORMU EK - 1 2 adet asıl nüsha teslim edilecek

14 EK-2 : Okuldan Kuruma Yazı

15 E.Ü.İzmir Atatürk Sağlık Yüksekokulu
Ebelik Bölümü - Öğrenci İmza Çizelgesi Öğrencinin; Adı Soyadı:………………………………………………….. Öğrenci Okul No:……………………… Sınıfı:  2. Sınıf  3. Sınıf EK-3 : Devam Çizelgesi Gün Tarih İmza 1.Gün …/…/201… 2.Gün 3.Gün 4.Gün 5.Gün 6.Gün 7.Gün 8.Gün 9.Gün 10.Gün Gün Tarih İmza 11.Gün …/…/201… 12.Gün 13.Gün 14.Gün 15.Gün 16.Gün 17.Gün 18.Gün 19.Gün 20.Gün

16 EK-4 : Değerlendirme Formu
Öğrenci bilgileri kısmını doldurulacaksınız. Fotografınızı yapıştıra- caksınız

17 Staj Öğrenci Değerlendirme Formu
Zarfın içine konmayacak öğrenci tarafından staj bitiminde doldurulacak ve okula teslim edilecek.

18 Staj Öğrenci Değerlendirme Formu - devam

19 EK-4 : Değerlendirme Formu - devam

20 EK-4 : Değerlendirme Formu - devam

21 STAJIN BİTİMİNDE ÖĞRENCİ; EK-3=DEVAM ÇİZELGESİ VE
EK-4=STAJ DEĞERLENDİRME FORMU’NUN YER ALDIĞI KAPALI ZARFI OKULA GETİRMEKLE VEYA GÖNDERİLMESİNİ SAĞLAMAK/TAKİBİNİ YAPMAKLA YÜKÜMLÜDÜR.

22 Teşekkür Ederiz. Ege Üniversitesi İzmir Atatürk Sağlık Yüksekokulu
Ebelik Bölümü Staj Komisyonu


"EGE ÜNİVERSİTESİ İzmİr Atatürk SağlIk Yüksekokulu Ebelİk Bölümü ZORUNLU Stajlar HAKKINDA GENEL BİLGİLER." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları