Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Belgeleri poşet dosyaya koymayınız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Belgeleri poşet dosyaya koymayınız."— Sunum transkripti:

1 Belgeleri poşet dosyaya koymayınız.
BAŞVURUNUZU BAŞVURU TARİHİNE UYGUN OLARAK AŞAĞIDAKİ BELGELERLE BİRLİKTE GÖNDERİNİZ: Başvuru Formu (1 Nüsha) dosyanın en üstünde yer almalıdır (poşete koymayınız) Dil Yeterlik Belgesi (1 Nüsha) (poşete koymayınız) Resmi Üst Yazı (1 Nüsha) (poşete koymayınız) Tüzel Kişilik Belgesi (1 Nüsha) (poşete koymayınız) (Kamu kurumları dışındaki özel kurum/kuruluşlar için geçerlidir) Evrakınızı aşağıda belirtilen sıraya göre düzenleyerek, düzgün bir şekilde delgi ile deldikten sonra telli dosyaya takınız!!!!!!! Belgeleri poşet dosyaya koymayınız. Evrakınızı yukarıda belirtilen sıraya göre düzenleyerek, düzgün bir şekilde delgi ile deldikten sonra telli dosyaya takınız!!!!!!!

2 Bu konuda ısrarcı olmayınız!
Bu belgelerin eksikliği başvurunuzun geçersiz olmasına neden olabilir. Bu nedenle, tüm belgelerinizin başvuru sırasında tam olmasına özen gösteriniz. Daha sonra gönderilecek hiçbir ek belge/düzeltme dikkate alınmayacaktır. Bu konuda ısrarcı olmayınız!

3 AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM ve GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI
1. BAŞVURU BELGELERİNİZİ BÜYÜK BOY ZARFA KOYUNUZ. 2. ZARFIN ÖN YÜZÜNÜ AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE DOLDURUNUZ. (KARGO POŞETİNİN İÇİNE KONACAK BAŞVURULARA DA AYNI ŞEKİLDE ZARF HAZIRLANMALIDIR). AYRICA, KARGO ZARFININ ÜZERİNDE DE MUTLAKA COMENIUS İRTİBAT SEMİNERİ DİYE BELİRTİNİZ! ADINIZ-SOYADINIZ: ………………………….. COMENIUS İRTİBAT SEMİNERİ FAALİYETİ BAŞVURUSU Evrakınızın birimimize zamanında ulaşabilmesi için lütfen bu kısmı (adınızı/soyadınızı yazarak) aynen kullanınız! T.C. AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM ve GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI (ULUSAL AJANS) MEVLANA BULVARI NO:181 TR Balgat/ANKARA

4 Görev yaptığınız okuldan almanız gereken, varsa antetli yoksa mühürlü, sayı ve tarihi olan imzalı resmi üst yazıda kullanılabilecek örnek ifade: Sayı: (Okulunuzun evraka vereceği sayı) /..../...... Konu: Comenius İrtibat Semineri Faaliyeti Başvurusu AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞINA (Comenius Program Koordinatörlüğü) Okulumuz (branş yazılacak) öğretmeni (ad-soyad) ’nın (gg /aa /yyyy) – (gg / aa /yyyy) tarihleri arasında (şehir) /(ülke)’de düzenlenecek olan (seminer başlığı) başlıklı irtibat semineri faaliyetine katılmasında bir sakınca yoktur. Bilgilerinize arz ederim. Okul Müdürü Mühür/İmza EKLER: Başvuru Formu (1 Nüsha) Dil Yeterlik Belgesi (1 Nüsha)

5 Yabancı Dil Yeterlik Belgesi Hakkında Not:
Yabancı dil öğretmenlerinin yanı sıra yabancı dil ile eğitim veren bir fakülteden mezun olan başvuru sahiplerinin ayrı bir dil belgesi sunma zorunluluğu yoktur. Onaylı diploma fotokopisi yeterlidir. Dil yeterlilik belgesinin kopyasını, belgenizi kaybettiyseniz ÖSYM’nin sonuç sayfasından alacağınız sınav sonucunuzu kurum temsilcinize onaylatmak suretiyle diğer başvuru belgeleriniz ile birlikte gönderiniz.


"Belgeleri poşet dosyaya koymayınız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları