Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

WEB TABANLI DESTEK.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "WEB TABANLI DESTEK."— Sunum transkripti:

1 WEB TABANLI DESTEK

2 Nedir Bu Deep Web? Deep Web ya da diğer adıyla Undernet, Google veya başka arama motorlarıyla ulaşamayacağımız, kullandığımız internetten çok daha fazla veri içeren bir klon internettir. Yapılan tahminlere göre Google’ın bize sunduğu içerik, interneti oluşturan içeriklerin neredeyse %4’lük bir kısmını içermektedir. Geriye kalan %96’lık kısım ise bulmak istediğiniz veya istemediğiniz yasal ve yasal olmayan içerikten oluşmaktadır.

3

4 Nedir Bu Deep Web? Deep Web büyük bir dünyadır. Deep Web büyük bir dünya derken neyden bahsetmek istedik açıklayalım. Normal internette tahmini olarak 19 TB veri vardır ve biz bu verileri kullanırız. Peki ya girilmeyen dediğimiz Deep Web’te ne kadar veri vardır? 

5 Nedir Bu Deep Web? Deep Web, normal webin 500 kat fazlası veriye sahiptir. Sadece halka açık verilerin boyutu: 7500 TB. Normal internetin 1 milyar dökümanına karşı Deep Webin 550 milyar dökümanı vardır. Tahmini olarak 200,000 ve üzeri Deep Web sitesi bulunmakta ve bunların en büyük 60 tanesinin toplam halka açık verisi 750 TB civarındadır. Bu neredeyse normal internetin 40 katı kadar bir büyüklüktür.

6 Nedir Bu Deep Web?

7 IRC (Internet Relay Chat) Nedir?
IRC ler dünya üzerindeki bütün Internet kullanıcıların biraraya gelerek gerçek zamanda online olarak sohbet ettikleri yerlerdir. IRC, İngilizce:Internet Relay Chat Türkçe:İnternet Aktarmalı Sohbet denilen, internet tabanlı bir protokolün ismidir. Bu protokol, sadece metin(text) tabanlı iletişime izin vermektedir.

8 IRC Kullanımı IRC platformu, binlerce sunucudan oluşur. Kullanıcı istediği sunucuyu seçer ve bağlanabilir. Herhangi bir sunucu eğer IRC girişleri açık ise, kullanıcılar bağlanabilir. Sunuculara, web veya mIRC denilen istemci ile bağlanılabilir. mIRC üzerinden,/server sunucu adresi yazarak bağlanılabilir.

9 WEB CHAT NEDİR? Web sitesine bağlanan kullanıcı ile doğrudan sohbet edebilme imkanı sağlayan uygulamadır.

10 WEBChat'in Faydaları Gelen çağrıları ve dış aramaları azaltarak maliyet avantajı sağlar Canlı destek talebi oluşturarak, satışa çevirme oranının yükseltir. Kazanç sağlar. Anında temas kurarak, müşteri hizmetinin gelişimini sağlar. Güvenli bir iletişim kanalıdır 

11 WEBChat'in Faydaları Müşteriyi elde tutmaya yardımcı olur
Silent Escapers (Sessice Markayı terk Edenler) oranını azaltır Müşteriye sunulan iletişim kanala alternatifini artırır YAZMAYI, telefonda görüşmeye tercih edenleri tatmin eder Sitedeki TERKETME oranlarını düşürür (WEB Site Abandons)

12 WEBChat'in Faydaları Satınalma sürecine destek olarak, müşterinin gelecekteki alımlarını kolaylaştırır Soru cevaplara şablonlarla karşılık vererek dönüş ve memnuniyet hızını artırır Sitenizi yeni tanıyan müşterşi adaylarının satışa yönelmesine yardımcı olur

13 Webchat Kullanımı Web chat ürününü kullandığınızda web sitenizin ana sayfasında bir konuşma kutucuğu açılır. Sistemin öteki tarafında bulunan müşteri temsilciniz kendisini tanıtıp yardıma ihtiyacı olduğunda buradan kendisine ulaşabileceğini söyleyerek kullanıcı ile sohbeti başlatır.

14 Webchat Kullanımı Web chat üzerinden kullanıcı ile konuşma başlatmadan önce anket formlar aracılığıyla merak ettiğiniz soruları kullanıcılara sorabilirsiniz. Ayrıca, kullanıcıdan, buradaki konuşmasına başlarken izinli şekilde mail ve temel bilgilerini alarak daha kişisel bir iletişim başlatabilirsiniz.

15 ARAŞTIRMALARA GÖRE WEBCHAT KULLANIMI
American Marketing Association’ın yaptığı araştırmaya göre müşteriler sunulan web chat hizmeti potansiyel müşterileri, müşteriniz haline gelmesi oranını (conversation rate) %20; yatırım getirinizi (ROI) ise %300 artırıyor.

16 ÖZETLE WEBCHAT Web chat, müşteri servisi ve satış ekibinizin üzerinden yük alır ve böylece bu ekiplerinizin performansını arttırır. Müşteriler her yerden ulaşabildikleri bir işletmeyle çalışmayı ve oradan hizmet almayı daha çok seviyor. Çünkü işletmenin her an kendisini dinlediğini ve yarı yolda kalmayacağını biliyor.

17 İÇERİK YÖNETİMİ PANELLERİ
DRUPAL Drupal ücretsiz, açık kaynaklı bir içerik yönetim sistemi ya da içerik yönetim’e odaklı bir altyapı yazılımıdır.

18 İÇERİK YÖNETİMİ PANELLERİ
MAGENTO Magento Varien (ebay) tarafında desteklenen ve geliştirilen çok güçlü ve çok hızlı büyüyen bir e-ticaret sistemidir.

19 İÇERİK YÖNETİMİ PANELLERİ
WORDPRESS Dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. WordPress kullanarak kısa süre içinde kendi sunucunuza kurulum yapabilir, sitenizi yayınlayabilir ve sitenize içerik eklemeye yani bloglamaya başlayabilirsiniz.

20 İÇERİK YÖNETİMİ PANELLERİ
SHOPIFY Web tabanlı sistemler aracılığıyla Online mağazacılık hizmeti veren bir yapıdır.


"WEB TABANLI DESTEK." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları