Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İ Ş İ TME ve GÖRME YETERS İ ZL İĞİ. DERS İ ÇER İĞİ Nasıl Görür ve Duyarız? İ şitme ve Görme Yetersizli ğ i İ le İ lgili İ statistiki Veriler İ şitme ve.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İ Ş İ TME ve GÖRME YETERS İ ZL İĞİ. DERS İ ÇER İĞİ Nasıl Görür ve Duyarız? İ şitme ve Görme Yetersizli ğ i İ le İ lgili İ statistiki Veriler İ şitme ve."— Sunum transkripti:

1 İ Ş İ TME ve GÖRME YETERS İ ZL İĞİ

2 DERS İ ÇER İĞİ Nasıl Görür ve Duyarız? İ şitme ve Görme Yetersizli ğ i İ le İ lgili İ statistiki Veriler İ şitme ve Görme Yetersizli ğ inin Nedenleri İ şitme ve Görme Yetersizli ğ i Olan Bireylerin Sınıflandırılması.

3 DERS İ ÇER İĞİ İ şitme ve Görme Yetersizli ğ i Olan Bireylerin E ğ itim-Ö ğ retim Ortamlarının Düzenlenmesi İ şitme ve Görme Yetersizli ğ inde Yardımcı Teknolojiler İ şitme ve Görme Engelli Çocuklar İ çin Bireysel ve Grup E ğ itimi İ şitme ve Görme Yetersizli ğ i Olan Bireye ve Ailelerine Yönelik Tutumlar.

4 NA SIL GÖRÜR ve DUYARIZ?

5 GÖRME İ Ş İ TME OCC İ T İ PAL LOPE (Art kafa Bölgesi) TEMPORAL LOPE (Şakak Bölgesi)

6 İ statistiki Bilgiler GÖRME İ Ş İ TME 1.100.000 kişi… 18 okul var. Yatılı. 2.000.000 kişi... 65 okul var. Yatılı.

7 Görme ve İ şitme Kusurları GÖZKULAK Renk Körlü ğ ü Total Renk Körlü ğ ü Miyopi Hipermetropi Astigmatizma Glokom Ambliyopi Konjonktivit Kulak Çınlaması Vertigo Orta Kulak İ ltihabı İ ç Kulak İ ltihabı İ şitme Kayıbı Kulak Kireçlenmesi


"İ Ş İ TME ve GÖRME YETERS İ ZL İĞİ. DERS İ ÇER İĞİ Nasıl Görür ve Duyarız? İ şitme ve Görme Yetersizli ğ i İ le İ lgili İ statistiki Veriler İ şitme ve." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları