Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MYCLINIC GÜZELLİK VE BİOREZONANS TERAPİ MERKEZİ. UYGULAMALARIMIZ İntolerans (overload) testi Lazer epilasyon (IPL buz lazer) Kavitasyon Kimyasal peeling.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MYCLINIC GÜZELLİK VE BİOREZONANS TERAPİ MERKEZİ. UYGULAMALARIMIZ İntolerans (overload) testi Lazer epilasyon (IPL buz lazer) Kavitasyon Kimyasal peeling."— Sunum transkripti:

1 MYCLINIC GÜZELLİK VE BİOREZONANS TERAPİ MERKEZİ

2 UYGULAMALARIMIZ İntolerans (overload) testi Lazer epilasyon (IPL buz lazer) Kavitasyon Kimyasal peeling Sigara bırakma (biorezonans) Alerjen testi (biorezonans) Zayıflama programı

3 İntolerans (overload) testi

4 Uluslararası kabul gören bir çok besin listesinde sağlıklı ve düşük kalorili olarak kabul edilen bazı besinler, rahatsızlık verici ya da toksit, yani yarardan çok zarar verici olabilir. Konu olan besin sizin metabolizmanızda istenmeyen etkiler yapabilir. Buna besin intoleransı denir. Buna bir tür alerji gibi bakmak gerekir. Belirli gıdalara karşı oluşan bu duyarlılık birden fazla nedene bağlı olabilir. Bunlar arasında gıdaların üretim ve saklanma biçimleri, tek yönlü beslenme alışkanlığı, stres ve çevresel etkenler gibi pek çok değişken bulunabilir. Sonuçta kişinin sindirim sistemi etkilenerek tüketilen gıdaların içindeki bileşenlerin bağışıklık sistemine yabancı gelmesiyle sürekli bir savaşım başlar. Kişinin bağışıklık sistemi, dolayısıyla metabolizması ve organizması sürekli ve artan bir stres altına girer.

5 İntolerans (overload) testi Test sonuçlarına göre beslenildiğinde gıda intoleransına bağlı sorunlar ortadan kalkar Cilt problemleri çözülür Kilo vermeme sorunu ortadan kalkar, kişi sağlıklı beden kilosuna ulaşır Yorgun uyanma, sebepsiz stres gibi sorunlar engellenir Uyku düzeni sağlanır Cilt, saç ve tırnaklarda kozmetik sorunlar büyük ölçüde ortadan kalkar Sindirim ve boşaltım sistemine dair problemler çözülür Dolaşım ve solunum sistemi rahatlar, günlük yaşam kalitesi artar Sebebi uzun zamandır belirlenemeyen pek çok sağlık sorunu kendiliğinden kaybolur.

6 İntolerans (overload) testi Hangi gıdaların metabolizmanızı yavaşlattığını öğrenmek, test sonuçları doğrultusunda beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmek ve sağlıklı bir yaşama "merhaba" demek için bu testten faydalanın!

7 Lazer epilasyon (IPL buz lazer)

8 Lazer Epilasyon (IPL) Lazer Epilasyon, lazer cihazları ile üretilen lazer ışınlarının, çeşitli dalga boylarında ve melanin pigmentleri vasıtası ile kıl foliküllerini tahrip etmesi ile yapılan epilasyon çeşididir. 1997 yılından bu yana hastane ve kliniklerde güvenle kullanılmaya başlanmıştır ve FDA tarafından “Kalıcı Epilasyon Metodu” olarak kabul edilmiş ve onaylanmıştır. Melanin insan vücudunda çeşitli hücrelerde bulunan renk pigmentleridir. Ten rengimizi ve kıl rengimizi de belirleyen melanin pigmentleridir. Melanin pigmenleri 2’ye ayrılır; Ömelanin : Siyah ve Kahverengi renklidir. Feomelanin : Sarı ve Kızıl renklidir. Lazer epilasyon ankara cihazı tarafından üretilen lazer ışınları ciltte bulunan Ömelanin pigmentleri üzerinde daha çok etkiye sahiptir. Açık renk ten ve Siyah renk kıl, maksimum etki için aranan özellikler olsa da, koyu renk tenli kişiler üzerinde de uygulanabilen teknolojiler geliştirilmiştir.

9 Lazer epilasyon (IPL) IPL Buz Işın Sistemi son sistemdir ve yaz aylarında da güvenle kullanılmaktadır.Özellikle yüz,sakal ve boyun bölgelerinde başarı oranı yüksektir.

10 Kavitasyon

11 Kavitasyon Düşük frekanslı ultrasonik ses dalgaları ile yağların kırılıp parçalanarak lenfatik drenaj yolu ile vücuttan atılması anlamına gelen kavitasyon uygulaması, tamamen ağrısız ve hemen ardından günlük yaşamınıza devam edebileceğiniz hızlı ve etkili bir uygulamadır. Gözle görülebilir iyi sonuçlar elde edebileceğiniz bu etkin teknoloji uygulaması sayesinde, rahatsızlık hissettiğiniz bölgelerdeki fazlalıklardan kurtulup belirgin bir inceliğe sahip olabilmeniz mümkün.

12 Kavitasyon Neye yarar? Gevşemiş kas dokusu ve vücut sarkıklıklarının toparlanmasında; Hamilelik sonrası oluşan varis, ödem ve sarkmalarda; Kilo probleminde; Selülit probleminde; Lenf akımının düzenlenmesinde kullanılabilir.

13 Kimyasal peeling

14 Kimyasal peeling – deriyi canlandırmak, gençleştirmek, sivilce ve izlerini, ciltte istenmeyen lekeleri gidermek, görünüşünü iyileştirmek için deriye bazı solüsyonların uygulamasıdır.

15 Kimyasal peeling Cilt Peelingi uygulaması cildin yıpranmış, tazeliğini ve parlaklığını kaybetmiş üst tabakasının soyulmasını ve dökülmesini sağlayarak ve derinin daha alt tabakalarında yeniden bir yapılanma sürecini başlatıp; kolajen sentezlenmesini uyararak daha genç ve sağlıklı homojen bir derinin ortaya çıkmasını sağlar.

16 Sigara bırakma (biorezonans)

17 İşlem Nasıl Yapılır? Biofrekans ile sigara bırakma terapisi sigaradan alınan frekansların ters çevrilerek hastaya iade edilmesi ile birlikte hasta vücudunda sigara içme isteğini tetikleyen titreşimlerin (frekansların) silinmesi işlemidir. Tek seans uygulaması genellikle yeterlidir. Vücudun, terapi sonrası yeni duruma adaptasyonu için birkaç gün geçmesi gerekmektedir. Biofrekans Terapi seansına gelmeden önce sigara kullanımında azaltma, günlük sigara bırakma denemeleri yapılmamalıdır. Normal sigara tüketimine devam edilmelidir. Frekans iletkenliklerini hızlandırmak için “Özel Diyet” uygulanmalıdır. Öncelikle frekans taraması yapılır ve hasta vücudundaki bozuk ya da doğru olan frekanslar tespit edilir. Bu işlem 20 dakika sürer. Ardından hasta 1 adet sigarayı yarısına kadar içer. Daha sonra, içilen bu sigaradan alınan frekansların tersi hastaya iade edilir ve vücuttaki nikotin frekansları silinir. Buna da Biofrekans terapi denir.

18 Sigara bırakma (biorezonans) Bu ters frekans işlemi bittikten sonra beyin nikotini yabancı bir madde olarak algılar ve vücuttan atmaya başlar. Bu atım işlemi idrar çıkışı ve terleme ile hayata geçer. Bu yüzden, bol su tüketilmesi ve günde en az 1 kere duş alınması önemlidir. Biofrekans Terapi uygulaması yapıldıktan sonra, son olarak homeopatik sıvı hazırlanır. Homeopatik sıvı – Biofrekans Terapi sırasında hastaya verilen frekansların yüklendiği sudur. Günde üç kere, yarım yudum şeklinde alınmalıdır. Sigara içme isteği uyandığı durumlarda ekstradan da alınabilir. Biofrekans Terapi uygulaması yapıldıktan sonra beyin nikotini yabancı bir madde olarak algılamaya başlar ve nikotin ihtiyacı ortadan kalkar. Biofrekans Terapi ile sigarayı barakan kişilerde kilo alımı ya da iştah değişimi yaşanmaz.Fakat sigara bırakma ile birlikte metabolizma yavaşlayacağı için yediklerinize dikkat etmeniz gerekecektir. Biofrekans Terapi, sinir sistemi de dahil olmak üzere vücudun bütün sistemlerine uygulandığı için vücudun bütün sistemlerinin dengeli çalışmasını sağlar ve terapi sonrası asabiyet genellikle gözlenmez.

19 Sigara bırakma (biorezonans) Biofrekans (Biorezonans) Terapi Sonrası Yaşanacak Durumlar Kişiler sigara içmek isteseler de, içemezler. İçtiklerinde kusmaya varan bulantı veya keyifsizlik hali yaşayabilirler. Sigara içme isteği azalır. İçmek için çaba harcanırsa bir süre sonra tiksinti ortadan kalkar, fakat sigaradan zevk alamama devam eder. Destek Terapisi İlk Biofrekans Terapi seansından sonra sigara içme isteğinde azalma olmadıysa, destek terapi programının uygulanması gerekmektedir. İhtiyaç durumunda destek terapisi birkaç gün arayla tekrarlanmalıdır.

20 Alerjen testi ve terapisi (biorezonans)

21 Alerjen testi nasıl yapılır? Ses dalgaları aracılığıyla vücut frekanslarınız ölçülür ve cihaz tarafından gerçekleştirilen karşılaştırmalı değerlendirmeler sonucunda, vücudunuzun zayıf kaldığı frekanslara sahip olan maddeler tespit edilir. Toplamda 6400 maddeye karşı yapılan bu testte değerlendirilen madde türleri: Gıdalar Polenler Bitkiler Karşılaşabileceğiniz tozlar Hayvanlar ve hayvan tüyleri Kimyasal maddeler

22 Alerjen testi ve terapisi (biorezonans) Alerji nedir ve nasıl gelişir Alerji, vücudumuzun bağışıklık sisteminin aslında zararlı olmayan maddeleri zararlı gibi kabul edip, verdiği aşırı reaksiyondur. Alerjenle ilk karşılaşıldığında, bağışıklık sistemimiz bu bilgiyi hafızasına kaydeder. Eğer tekrar bu etken ile karşılaşılırsa, oluşan antikorlarla vücudumuz tepki verir. Bu olay her karşılaşmada aynı şekilde veya artarak devam eder. Alerjik reaksiyonların tipleri vardır. Vücutta farklı yerlerde, organlarda ve farklı şiddetlerde kendini gösterebilir. Bu reaksiyonlar uzun süre devam ederse, vücutta doku hasarları meydana gelebilir. Akıllı Biorezonans cihazı ile geleneksel yöntemlerle saptanamayan gizli alerjenler ortaya çıkmaktadır.

23 Alerjen testi ve terapisi (biorezonans) Alerjen testi ve terapisi Alerjen testi sırasında yapılan tarama 22 dakika sürer. Sonuçlar ise otomatik olarak cihaz tarafından saptanır. Akıllı Biorezonans cihazı ile temel olarak bu alerjen maddelerin vücuttaki patolojik frekansını sıfırlamayı ve vücuda güçlendirilmiş normal fiziksel frekanslar vermeyi hedefler. Uygulamadan sonra organizma alerjen maddeleri normal kodunda algıladığı için hastalık tablosu oluşmaz.

24 Zayıflama programı

25 Zayıflama programı olarak komplike bir program uygulanmaktadır. Programın en önemli ve ağır taşı Biorezonans terapileridir. Öncelikle alerjen testi uygulanır ve vücudu yoran, aynı zamanda metabolizmanın yavaşlamasına sebep olan maddeler (gıdalar, kimyasal maddeler vs.) tespit edilir. Ardından kişiye: tüketilmemesi ya da az tüketilmesi gereken gıdalar açıklanır. Sonra, alınan alerjen testi sonuçlarına aykırı olmayacak ve kişiyi kesinlikle aç bırakmayacak şekilde kişiye özel diyet hazırlanır. Bu uygulamalardan sonra da en az 10 seans biorezonans terapisi uygulanır. Her biorezonans terapisinin sonunda, vücuttaki kötü mikroorganizma ve parazitlerin giderilmesi amacıyla antiparazital terapi uygulanır.

26 Zayıflama programı Zayıflama programında uygulanan işlemler: Alerjen testi; Diyet programı; Biorezonans terapileri; Antiparazital terapi.

27 Zayıflama programı Biorezonans terapinin asıl amacı, vücut sistemlerinin çalışmasını normale getirip metabolizmayı hızlandırarak (normale getirerek) kişinin normal kilosuna gelmesini sağlamaktır.

28 Zayıflama programı Biofrekans Terapinin (BİOREZONANS terapinin) çalışma prensibi BİOFREKANS terapisinin uyguladığı temel prensip – inversyon prensibidir. Kişiye iki elinde tutması için 2 adet bakır elektrot verilir, ve bu elektrotlar vücudun elektromanyetik dalgalarını kablo üzerinden cihaza aktarır. Cihazdan geçerken, elektromanyetik dalgaları normal olarak kabul edilen dalga spektrumlarıyla karşılaştırılmaktadır, ve eğer onlar kendi içinde patolojik dalga spektrumunu taşıyorlarsa, yine bu dalgalar vücuda doğru normal polariteli elektromanyetik dalgalar şeklinde geri gönderilir. Bu da, insan vücudunun kendi araçlarını kullanarak, yani hastanın kendi elektromanyetik dalgalarını kullanarak vücuttaki patolojiyi gidermeye imkan tanımaktadır, dolayısıyla bu işlemde dışarıdan herhangi bir dalgasal kaynak kullanılmamaktadır (ultrason, düşük değerli dalgalar ve s.).

29 Zayıflama programı BİOFREKANS terapi – bio-fiziksel metottur, ve terapi cihazı patolojik olan elektromanyetik dalgaları normal hale dönüştürür ve hasta vücuduna geri gönderir. Oluşan rezonans ortamı patolojik dalgaları nötr eder ve fizyolojik dinamik dengeyi yeniden sağlar. BİOFREKANS terapi fizyoterapi metotlarıyla hiçbir ortak yana sahip değildir, akupunktur noktalarına herhangi bir etkileşim, ya da elektriksel akımın vücuda etkisi BİOFREKANS terapi sırasında uygulanmamaktadır. BİOFREKANS terapi sırasındaki elektriksel akımın insana etkisi, gündelik hayatınızda elektrikli cihazlarla (mikrofona konuşma, kulaklıklardan müzik dinleme gibi…) olan kontağınızdan farklı değildir.

30 İletişim MY CLİNİC Biorezonans Terapi ve Güzellik Merkezi ADRES: SİMON BOLİVAR CAD., ABDULLAH CEVDET (Yeni AZİZ SANCAR) SK. NO: 11/5 ÇANKAYA/ANKARA TEL: 0312 468 28 10 www.myclinic.com.tr

31 MYCLINIC Sağlık ve güzellik için…


"MYCLINIC GÜZELLİK VE BİOREZONANS TERAPİ MERKEZİ. UYGULAMALARIMIZ İntolerans (overload) testi Lazer epilasyon (IPL buz lazer) Kavitasyon Kimyasal peeling." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları