Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik."— Sunum transkripti:

1 HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik.

2 Güçlü Yönlerimiz : Efsane kurucu Bay Honda ürettiği birçok motosiklet modeliyle Japonya´nın önde gelen motosiklet üreticilerinden biri olmayı başarmıştır ve zaman içinde bu alandaki ünü bütün dünyayı sarmıştır.Merkezi Tokyo'da olan HONDA dünya çapında pek çok ülkede üretim ve satış yapmaktadır. 1997 Yılında Türkiye'de fabrikasını açarak satışlarına ve üretime devam etmiştir. Motosiklet sektöründe yine geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firma 1959'dan bu yana dünyanın en büyük motosiklet üreticisidir. Ayrıca dünyada ilk kez Hava yastıklı (Airbag) motosikleti üreten firmadır.Honda Kaliteli ve uygun fiyatlı motorsiklet üretimi yapmaktadır.Servis konusunda hemen hemen her bölgede teknik servis noktası ve yedek parça ağı ile kullanıcılara kolay ulaşım sağlamaktadır. Ücretsiz eğitim programlarımızın olması ürünlerimizi tanıtmak ve satmak için büyük rol oynuyor. Hem kalite hem uygun fiyat Honda'nın en büyük avantajı olmuştur.

3 Zayıf Yönlerimiz : Reklam konusunda daha iyi stratejiler geliştirmemiz gerekiyor.Tam olarak kampanyalardan nasıl yararlanacağını bilmeyen fırsatlardan haberi olmayan müşterilerimiz var.Bu noktada bilinçlendirme ve elinde bulundurduğu fırsatları değerlendirmesi açısından müşterilerimizi teşvik etmemiz gerek. Hakkımızda Honda kalitelidir fakat daha pahalıdır anlayışı biraz da olsa var.Rakiplerimize göre daha pahalı algısını kırmamız gerekli.Bu ''daha kalitelidir '' açısını yakaladığımız için sevindirici ve uygun fiyat verebileceğimizi de eklediğimiz de avantaja çevirebiliriz.

4 Fırsatlar : Türkiye'de fabrika olarak kurulan üretim yapan ilk kaliteli Japon firmasıyız.İlk hizmet veren firma olmak bizim için fırsattır.Ülkemiz adına önemli günlerde kampanyalar yaparak güzel sonuçlar elde edebileceğimizi düşünüyorum. Yaz ayları başı yanı motorsiklet sezonu açılışı gibi motorsikletlerde kampanlar yaparak herkezin alması için fırsatlar oluşturacağız.Trafikte motorsikletin kolaylık olduğunu bilmeleri insanları motorsiklet alımına sevk ediyor.Bizimde motorsiklete başlayan yada başlamak isteyen ama cesaret edemeyen arkadaşlara yönelik ücretsiz kurslarımız mevcut.İnsanlar gelip ücretsiz eğitim alıyor daha sonrada motorsikletin aslında bilinçli kullanıldığında zararlı olmadığını görüp bizden motorsiklet satın almaları kursumuzun bize cok büyük avantaj yarattığını gösteriyor.Ülkemizin hemen hemen her yerinde bayiimizin servis ve yedek parça ağımızın olması malımızı sunmamız ve satmamız için büyük fırsattır.

5 Tehditler : Önümüzdeki en büyük tehdit, pazar ağını yüksek seviyede kullanan ülkemizdeki kar payının yükselmesi nedeniyle dünyaca bilinen firmaların pazara dahil olmasıdır.Dünyaca bilinen firmaların pazara hızlı ve güçlü girebilmek adına yapmış olduğu kampanyaları tehdit olarak ilk sıraya koymamız gerekiyor.Ülkemizde hizmet veren şirketleri sürekli analiz etmemiz gerektiğini, yapabilecekleri kampanyaları görerek bir adım önde ve önce hareket etme kanısındayım.İkinci tehtit olarak Türkiye'de ki motorsiklet kullanıcıları trafikte hiçbir şekilde taşıttan araçtan sayılmıyor ve bilinçsiz araç sürücüleri motorsikletlerin kaza yapmasına sebeb oluyor.Böylece insanlar motorsikletleri ölüm makinası olarak görüyor.Bu konu ile ilgili bi çalışma yapılması kanaatindeyim.Motorsiklet sürücülerini fark edip onlara trafikte saygı gösterilmesi konusunda bir çalışma yapılarak bu sorunun ortadan kalkacağına inanıyorum.

6 Güçlü Yönler : Kaliteli ve uygun olması. Her bölgede servis ve yedek parça ağı Sosyal projelerle gündemde olması Türkiye'de fabrikasının olması Ülkemizde en çok tercih edilen marka

7 Zayıf Yönler : Kısıtlı kampanya seçenekleri Reklam konusunda değişiklikler

8 Fırsatlarımız : İlk fabrikası olan Japon firmayız. Ücretsiz kurs vererek insanları motorsiklete teşvik etmeye çalışıyoruz.

9 Tehtitler : Kawasaki gibi bir rakibin reklam ve önemli Türk sporculara sponsor olarak bütün ilgiyi üzerine çekmesi.


"HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları