Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.bimeks.com.tr.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.bimeks.com.tr."— Sunum transkripti:

1

2 BİMEKS * 1990 yılında Akgiray ailesi tarafından kuruldu. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte şirket bilişim teknolojisi, tüketici elektroniği, beyaz eşya ve küçük ev aletleri gibi ürünleri satmaya başladı.  * İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başlayan ilk teknoloji perakende şirketi oldu. * Toplam cirosu 2011 yılında 396 Milyon TL olan Bimeks'in Mayıs 2012 itibari ile Türkiye'de 41 ilde 66 mağazası vardır.

3 BİMEKS * Türkiye’nin 41 şehrinde 66 mağazasında toplam m²’lik satış alanına sahip,66 mağaza üzerinden müşterilerine bilişim teknolojisi, tüketici elektroniği, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sunan Bimeks, Türkiye’nin lider ve öncü markalarından biridir.   * Özgün hizmet ve perakendecilik konsepti ile mutlu, güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan Bimeks,müşteri sadakatinde açık fark ile liderliğini korumaktadır.

4 Teknoloji Perakende Satış Sektöründeki Rakipleri
* Teknosa * Vatan Computer * Mediamarkt

5 Misyon ve 2015 Hedefi Misyon;
Bimeks’in misyonu dijital devrim ile gelen yeni ürün ve teknolojilerin uygun fiyat‐finans‐hizmet‐garanti koşulları ile satın alınabileceği zevkli alış veriş ortamları geliştirmek olarak belirtirken, 2015 Hedefi; 2015 yılında Bimeks, 81 şehirde, toplam m2 satış alanına sahip 154 mağazada hizmet sunmayı ve pazar payını sürdürülebilir bir şekilde artırmayı hedeflemek olarak belirtiyor.

6 Ortaklar

7 Ortaklar

8 Yönetim Kurulu Başkanı
Mehmet Murat Akgiray * 1956 yılında İstanbul’da doğan M. Murat Akgiray, 1979 senesinde Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. M. Murat Akgiray aynı üniversitede yine İnşaat Mühendisliği dalında yüksek lisansını 1981 senesinde tamamlamıştır. Sektörde uzun yıllar toptancı şirketlerde kurucu ortak, genel müdürlük ve yönetim kurulu üyesi olarak yer alan * M. Murat Akgiray BİMEKS’in kurucu ortağı olup, 2009 yılı Mart ayından itibaren Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır.

9 Genel Müdür (CEO) M.Arif Bayraktar
* 1968 yılında Trabzon’da doğan M.Arif Bayraktar 1991 yılında Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun olmuştur yılı Eylül ayında Satış Temsilcisi olarak göreve başladığı BİMEKS’te sırası ile Satış Müdürlüğü,Satınalma Müdürlüğü, Satınalma, Reklam ve Lojistik Grup Direktörlüğü, İcra Kurulu Başkan Vekilliği yapmıştır yılı Mart ayında şirketin Genel Müdürlük görevine atanmış ve halen bu görevi sürdürmektedir.

10 Türkiye Genelindeki Mağazaları
41 il ve 66 Mağazada hizmet vermektedir.

11 İş Olanakları - En az Meslek Yüksekokullarının tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezunsanız, - Mağazalarımızdaki hareketli ve dinamik ortama ayak uydurabileceğinizi düşünüyorsanız, - Tercihen mağazacılıkta 5 yıllık yöneticilik tecrübeniz varsa, - MS Office programlarını iyi derecede kullanabiliyorsanız, - Sabırlı, kendine güvenen ve motivasyonu yüksek biriyseniz, - Yoğun iş temposunda esnek saatlerine ayak uydurabileceğinizi düşünüyorsanız, - Teknolojik gelişmeleri takip etmekten keyif alıyorsanız, - Müşteri merkezli ve satış odaklı düşünebiliyorsanız, - Analitik düşünen, inisiyatif alabilen ve sorumluluk sahibi biriyseniz, - Planlama ve organizasyon yeteneğiniz güçlü ise, - İnsan ilişkileri kuvvetli ve yeniliklere açık biriyseniz, - Erkek adaylar için tercihen askerliğinizi yapmışsanız Bimeks ailesine katılabilirsiniz.


"Www.bimeks.com.tr." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları