Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde."— Sunum transkripti:

1

2 TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmuştur. Firmamız kendi ocağından çıkardığı ve çevre ocaklardan aldığı çeşitli mermer ve travertenleri, toplam m2 açık 9000 m2 kapalı alana sahip Kayseri ve Tokat fabrikalarında geniş makine yelpazesi ile işlemektedir. Birinci sınıf mermer bloklarını iç ve dış piyasaya sunmakla beraber, plaka ve ebatlı ürünler konusunda müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

3

4 MİSYONUMUZ Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için; gereken tüm koşulları sosyal sorumluluk çerçevesinde sağlayarak; standartlarımızı en yüksek kaliteye ulaştırmak. VİZYONUMUZ Taş sektöründe çalışmış yetenekli ve tecrübeli bir ekiple, yüksek kalitede ürünler, kaliteli üretim ile daha fazla hizmet, uygun fiyatlar ve zamanında tedarik ile müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.

5 MENSACE MERMER GENEL MÜDÜRÜ EMRE ÇENESİZ

6 GRUP ŞİRKETLERİ

7 ÇENESİZLER TOP.SAN.TİC.AŞ 1965 yılında Tokat’ın Turhal ilçesinde kurulan Çenesizler Toprak San. Tic. A.Ş Türkiye toprak sanayi sektörünün önemli ve öncü kuruluşlarından biridir.. Türkiye’ de tuğla sektöründe ISO 9001, Kalite Yönetim Belgesiyle çalışan ilk firmalar arasında yerini alan firma, tüm ürünlerini Türk Standartları Enstitüsü tarafından belirlenen kalite normlarına ve standartlarına uygun olarak üretmektedir. TURHAL ELEKTİRİK VE PANO İMALAT SANAYİ Turhal Elektrik ve Pano İmalat Sanayi 1966 yılında kurulmuştur. İlk imalatlara küçük atölyede başlanmış ve 1994 yılı itibariyle Turhal küçük Sanayi Bölgesindeki 1200m² kapalı alana sahip büyük imalathanesine taşınmıştır. Bünyesinde istihdam ettiği becerikli usta ekibi, elektrik ve makine mühendisleriyle bünyesinde bir proje grubu oluşturarak projelendirmeden satışa uzanan bir yelpazede ürünleri arz etmiştir.

8 ÜRÜNLERİMİZ İRİS CREAM REGAL BEİGE

9 HAVZA LİGHT TRAVERTİNE

10 RAKİPLERİMİZ

11 FİRMANIN ÜRÜNLERİNİ İHRAÇ ETTİĞİ ÜLKELER
GÜNEY AFRİKA UKRAYNA AZERBAYCAN GÜRCİSTAN

12 ŞİRKET HABERLERİ Mensace Mermer, 4 milyon dolarlık yatırımla üretim kapasitesini artırdı TOKAT - Toplam 4 milyon dolarlık plaka kesim hattı yatırımı ile üretim kapasitesini 20 bin metrekareye çıkaran Mensace Mermer Madencilik, bir mermer ocağı yatırımı daha Firmaları açısından 2010’u yatırım yılı olarak geride bıraktıklarını aktaran şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sakman, bu güne kadar yaptıkları yatırımın 4 milyon dolar olduğunu kaydetti. Üretim kapasitelerinin daha önce aylık 10 bin metrekare olduğunu ve yaptıkları yatırımla bu kapasiteyi artırdıklarını açıklayan Sakman, “2010 yılında başladığımız plaka kesim hattı yatırımı ile üretim kapasitemizi, aylık ortalama 20 bin metrekareye çıkardık. Ürettiğimiz ürünler, hem ihracata yönelik hem de katma değeri daha yüksek yılından itibaren ayrıca Yozgat-Çayıralan’da bulunan bej mermer ocaklarımızdan çıkan ürünlerimizi, Çin, Hindistan ve Endonezya’ya ihraç etmeye başladık. Fabrikamız hammadde olarak da ağırlıklı bu ocağımızdan besleniyor” bilgisini verdi. yapmayı hedefliyor.

13

14 BİZİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ…
HAZIRLAYANLAR İLKER GÖK OĞUZ KÜÇÜKÇAKAL MİTHAT AHMED


"TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları