Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Buraya Başlık Gelecek. İlçe Teşkilatları Şeması Daire Başkanı 1- Artuklu İlçe Md. 2- Kızıltepe İlçe Md. 3- Nusaybin İlçe Md. 4- Midyat İlçe Md. 5- Derik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Buraya Başlık Gelecek. İlçe Teşkilatları Şeması Daire Başkanı 1- Artuklu İlçe Md. 2- Kızıltepe İlçe Md. 3- Nusaybin İlçe Md. 4- Midyat İlçe Md. 5- Derik."— Sunum transkripti:

1 Buraya Başlık Gelecek

2 İlçe Teşkilatları Şeması Daire Başkanı 1- Artuklu İlçe Md. 2- Kızıltepe İlçe Md. 3- Nusaybin İlçe Md. 4- Midyat İlçe Md. 5- Derik İlçe Md. 6- Mazıdağı İlçe Md. 7- Savur İlçe Md. 8- Ömerli İlçe Md. 9- Dargeçit İlçe Md. 10-Yeşilli İlçe Md

3 İlçe Teşkilatları Daire Başkanlığında Kızıltepe İlçesinde 1 Müdür, 7 Personel Nusaybin İlçesinde 1 Müdür, 3 Personel Midyat İlçesinde 1 Müdür, 2 Personel Mazıdağı İlçesinde 1 Müdür, 1 Personel Dargeçit İlçesinde 1 Müdür, 2 Personel, olmak üzere Toplam 20 Personel ile Hizmet Sunmaktadır. Ayrıca Her ilçede Diğer Daire Başkanlıkları Personeli Kendi işlerini yürütmek üzere Görevlendirilmektedir.

4 İlçe Teşkilatları Daire Başkanlığında 1 Binek Aracı ile hizmet yürütülmektedir. 2015 Mali Yılında Hizmet Binası Kiralama bedeli olarak 29.500,00 Tl Ödeme Yapılmıştır. Bütçemizden Başka Bir Harcama Yapılmamıştır. Bakım Ve Onarımlar Fen İşleri Daire Başkanlığınca yapılmıştır. Gerekli Mefruşat ve Malzemeler Destek Hizmetleri tarafından alınmıştır.

5 2015 Yılında Kızıltepe, Midyat, Nusaybin, Mazıdağı, Dargeçit İlçelerimizde Büyükşehir Belediyesi misyon ve vizyonuna yakışır ilçe teşkilatı hizmet binalarının açılması sağlanarak ilçe halkının hizmetine sunuldu.

6

7

8

9

10

11 KIZILTEPE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILMASI YOLLARININ ASFALTLANMASI Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve çalışmaları, ile halkın sıkıntı ve taleplerini için toplantılar yapıldı.

12 MİDYAT MUHTARLAR TOPLANTISI MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EŞ BALKANIMIZ VE MİLLETVEKİLLERİMİZ İLE MİDYAT İLÇESİNDE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENEREK HALKIN İSTEK VE TALEPLERİ BİLGİLERİ ALINDI.

13 Buraya Başlık Gelecek

14 TÜM İLÇELERİMİZDE TEŞKİLATLANMA BİTMİŞ OLACAKTIR İlçe Teşkilatı kurulmamış olan Ömerli- Savur-Derik İlçelerinde Teşkilatlar kurulacak ve Büyükşehir Belediyesi İşlerinin Tamamı Teşkilatlarımız üzerinden yapılacaktır.

15 KALICI İLÇE TEŞKİLATLARI YAPMAK Başta Nusaybin ve Midyat olmak üzere İlçe Teşkilatı Binası Yapılacaktır. 2016 Yılında Bir ilçe Binası Tamamlanacaktır.

16 İLÇELERDE TOPLANTILAR DÜZENLEMEK. Her Hafta İcracı Daire Başkanları ile toplantı almak. Her 15 Günde 1 de Aynı İcarcı Daire Başkanları ile İlçe Müdürlüklerinde Toplantı almak

17 İLÇE BELEDİYESİ BAŞKANLARI İLE TOPLANTILAR DÜZENLEMEK İlçe Belediye Başkanları ile ile ayda bir Görüşülerek Talep Ve İstekler ile İlçede Yapılanlar, Tutanaklara Bağlanacaktır.

18 MARDİN İLİ GENELİNDE ALO 153 HATTI AKTİF EDİLECEKTİR. Mardin ve İlçelerinin tamamından ve GSM operetörlerinden alo 153 Çok Dilli Olarak Hizmet Sunulacaktır.

19 İlçe Teşkilatları Daire Başkanlığınca 2016 Yılı Hedefi için Ödenek Miktarı Kalıcı Bina ( Nusaybin veya Midyat ): 500.000,00 Tl

20 İlçe Teşkilatlar Daire Başkanlığı. Saygılarla…


"Buraya Başlık Gelecek. İlçe Teşkilatları Şeması Daire Başkanı 1- Artuklu İlçe Md. 2- Kızıltepe İlçe Md. 3- Nusaybin İlçe Md. 4- Midyat İlçe Md. 5- Derik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları