Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Türkiye Gezginler Kulübü Düzenlenen İl Geceleri. 1- Kastamonu Gecesi (Nisan 2013) Real Madrid - Galatasaray maçına rağmen salon değerli üyelerimizle doldu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Türkiye Gezginler Kulübü Düzenlenen İl Geceleri. 1- Kastamonu Gecesi (Nisan 2013) Real Madrid - Galatasaray maçına rağmen salon değerli üyelerimizle doldu."— Sunum transkripti:

1 Türkiye Gezginler Kulübü Düzenlenen İl Geceleri

2 1- Kastamonu Gecesi (Nisan 2013) Real Madrid - Galatasaray maçına rağmen salon değerli üyelerimizle doldu. Onur ödülü Kastamonulu sanatçı Cihan Ünal’a takdim edildi

3 1- Kastamonu Gecesi (Nisan 2013) Atilla Atasoy "Çanakkale Türküsünü" selendirdi. Herkes eşlik etti. Yemek salonunda Kastamonu Kayı Ortaokulu Halk Oyunları ekibi ile yöresel sanatçı Arzı Akça'yı izledik. İkram ise etli ekmek, ayran ve çekme helva idi.

4 2- Elazığ Gecesi (Nisan 2014) Elazığ gecesi muhteşemdi! Özellikle Sezgin'e teşekkürler. Program saat gibi işledi. Çok kalabalıktık. Salon doldu. Elazığ Halk Oyunları Ekibi ile Mehmet Demirbağ bize Elazığ'ın yerel danslarını ve şarkılarını sundu.

5 2- Elazığ Gecesi (Nisan 2014) Gecenin önemli ismi ise çok sevilen gezgin sanatçı "Türkü Baba" olarak anılan Fatih Kısaparmak idi.

6 3- Van Gecesi (Nisan 2015) Van Gölü, kedisi, Akdamar Adası, uçan balıkları, kalesi ile tanınan Van'ın gecesini yaşadık. Değerli kurucu üyemiz Erol Büyükburç'u andık ve derneğimiz için hazırladığı şarkıyı hüzünle dinledik.

7 3- Van Gecesi (Nisan 2015) Kızlardan oluşan folklor ekibi, Vanlı şarkıcı Aydın Aydın'ın ilginç şarkıları çok beğenildi ve kendisine onur ödülü takdim ettik. Halay çekildi. İkram ise otlu peynir ile lavaş idi.

8 4- Samsun Gecesi (Mayıs 2016) Samsun ve ilçelerini tanıdık, yağlı güreş gösterisini ilgi ile seyrettik. Serap Yenici ATAmuzun Fikriye Hanım’a yazdığı mektubu seslendirdi.

9 4- Samsun Gecesi (Mayıs 2016) Samsunlu sanatçı Yıldırım Bekçi’ye Onur Ödülü’nü iki dernek birlikte sundu. Samsun pidesi, turşu ve ayran ikram edildi.


"Türkiye Gezginler Kulübü Düzenlenen İl Geceleri. 1- Kastamonu Gecesi (Nisan 2013) Real Madrid - Galatasaray maçına rağmen salon değerli üyelerimizle doldu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları