Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Türkiye Gezginler Kulübü Geleneksel Ülke Geceleri.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Türkiye Gezginler Kulübü Geleneksel Ülke Geceleri."— Sunum transkripti:

1 Türkiye Gezginler Kulübü Geleneksel Ülke Geceleri

2 1) Hindistan Gecesi 1 Aralık 2010 Ardından Fatoş Mira başarılı bir Hint Dansları şovu sundu. İki adet de Hindistan şarkısı seslendirildi.

3 AFİŞ GELECEK

4 Gecemiz epey kalabalıktı. Dünya şampiyonu Ramazan Karataşoğlu’nun cam ve demirlerle yaptığı özel şovu izledik.

5

6 Türkan Şoray’a “Türk Hint Halkları Dostluk Ödülü”nü Başkonsolos Vanlalhuma verdi. Üyemiz Hacer Karanlık “Muhteşem Hindistan” adlı dia gösterisini sundu. Berfu Şirin ve Bay Gupta’ya özel teşekkürler.

7

8 2) Endonezya Gecesi 4 Mayıs 2011 Endonezya’nın Türkiye Büyükelçisi Nahari Agustuni Bali şemsiyelerinin önünde zarif tavrı ile beğeni kazandı. Endonezya, Bali, Java, Sumatra, Sulawesi, Irian Java, Borneo Adaları ile çok farklı kültürleri barındırıyor.

9 AFİŞ GELECEK

10

11 Endonezya ile ilgili bir video izledik. Ayşegül Aldinç ve Yaşar, “Endonezya – Türkiye Halkları Dostluk Ödülü”nü Endonezya Büyükelçisi’nden aldılar. Satay ve Martabak geleneksel Endonezya mutfağından örnekler sundular.

12

13 Yemek salonunda bambularla gerçekleşen geleneksel Endonezya müziği ve Bali danslarını izledik. Romalı Perihan ve Semra İnanç da aramızda idi.

14

15 3) Özbekistan Gecesi 5 Ekim 2011 Ayna Porgramı’nı hazırlayan ve sunan Saim Orhan’a “Yılın En İyi Gezi Programı” ödülünü takdim ettik. Üyemiz Hacer Karanlık’ın hazırladığı Özbekistan sunumunu izledik. Sanatçı Zeliha Sunal, Özbekçe bir şarkı söyleyerek gecemizi şenlendirdi. Özbekistan Başkonsolosluğu’na teşekkür ederiz.

16

17

18 “Türk – Özbek Halkları Dostluk Ödülü” sanatçı Emel Sayın’a verildi. Emel Sayın’ın Saim Orhan’a verilen ödülü benimsemesi birçok komik olaylar zincirine sebep oldu ve bu ilginç konuşmalar Show TV’de defalarca gösterildi.

19

20 4) Çin Gecesi Mayıs 2012 Geceye Orhan Kural’ın “Muhteşem Çin” temalı saydam gösterisi ile başladık. Rana Alagöz Çince şarkılar ile Çinli dostlarımızı şaşırttı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Selman Arınç altıncı defa 34 ülke ile 2011 yılı “En Fazla Ülke Gören Üye” ödülünü Başkonsolos’un elinden aldı.

21

22 Çin Devlet Televizyonu ve Kanaltürk Kanalı bizimle idi. “Çin – Türk Halkları Dostluk Ödülü” Burhan Öçal ve Akın İpek’e verildi. Yemek salonunda Wei Liping Kaligrafi standı açıldı. Birçok üyemiz ismini Çince yazdırdı.

23

24 Ahmet Özkan Thai-Chi gösterisi sundu. Genj Jia ise Çince şarkılar söyledi. Duan Siying de “Çay Seremonisi” gerçekleştirdi. Ardından açık büfeden Çin yemekleri sunuldu.

25

26

27 5) Abhazya Gecesi Kasım 2012 7 Kasım 2012 gecesi 300’e yakın dostumuz bizimleydi. Türkiye henüz Abhazya’yı resmi olarak tanımamışken bizim kültürünü ve tarihini tanıdığımız güzel bir gece geçirdik. Arkasından Abhazya Mutfağının tanınmış yemekleri ikram edildi.

28

29 Antalya 2012 yılı, En İyi Yönetmen Altın Portakal Ödüllü, Erdem Tepegöz bizimleydi.

30

31 Erdem Tepegöz’ün yanında ünlü manken Merih Akalın ve Yılmaz Güney filmlerinin tanınmış oyuncusu Meral Orhonsay da bize eşlik etti. Abhazya Devlet Başkanı’ndan Abhaz-Türk halkları dostluk ödülünü Abhazya’da çok sevilen evlilik programının sunucusu Esra Erol aldı.

32 Dünyaca ünlü Abhazya Folklor Ekibi muhteşem bir gösteri sundu.

33 6) Kore Gecesi Mayıs 2013 Kore Gecemiz Biraz Sessiz Geçti Kore İstanbul Başkonsolosu’nun Teodong Jeon’un katılımı ile gözyaşı dolu Kore Savaşı anılarını beraberinde taşıdı. Gecenin ana konuğu Türk-Kore Dostluk Ödülü’nün takdim edildiği Ali Kibar’dı. Serap Yenici, Türkçe – Korece bir konser verdi.

34

35

36

37

38

39 7) Malezya Gecesi Kasım 2013 Ekrem Ataer, Ruhi Su ve Yunus Emre’den türküler seslendirdi. Devamında da Serap Yenici iki adet Malayca şarkıyı başarı ile seslendirdi.

40

41

42

43 Berfu Hanım, kızı Burcu, ben ve bazı üyelerimiz Malay kıyafetleri ile dikkat çekti.

44 Malezya - Türk Halkları Dostluk Ödülü, Coşkun Aral ile Ekrem Ataer’e verildi.

45 8) Tayland Gecesi Mayıs 2014 AFİŞ GELECEK

46

47

48

49

50 9) Ruanda Gecesi Mayıs 2015


"Türkiye Gezginler Kulübü Geleneksel Ülke Geceleri." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları