Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

VOSGEN OTOMOTİV.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "VOSGEN OTOMOTİV."— Sunum transkripti:

1 VOSGEN OTOMOTİV

2 Vosgen Vosgen, Volkswagen Genel anlamını gelmekte olup ismimizi Volkswagen ve alman araçlarında uzun yıllar yetkili firmada vermiş olduğumuz hizmetler ve almış olduğumuz mekanik,karoseri, oto boya, mekatronik ,Servis Danışmalığı ve Araç üretiminden kullanılan teknolojik donanımlar sonucudur. 700m2 Alana sahip olup , İç Havalandırma sistemi ,8 adet güvenlik kamerası, Online Kale Güvenlik sistemi, çevreye duyarlı Egzoz dumanı emiş sistemi, kanalizasyon gider arıtılması, TSE Startlarına uyumludur, Müşteri kabul ve Bekleme Salonu, Mekanik Atölyemizde Bulunan Liftler ve Kullanılan En son teknolojik özel aletler, Boya Atölyemizde mix makinesi fırınlı boya işlemleri, Kaporta atölyemizde Cellatta tezgahına kadar tüm özel aletler ve 3M carcare Yenileme işlemleri, 7 teknik personelimiz ile hizmet vermekteyiz.

3 Misyon Volkswagen, Audi, Seat , porsche ve Skoda Markalarında uzun yıllar vermiş olduğumuz hizmetler, Almış olduğumuz araç üzerindeki tüm eğitimler ve üniversite gördüğümüz teknisyenlik, teknikerlik ve işletim yönetmeliği. Hepsi bir araya geldiğinde Uzman ekibimiz kullanılan en son teknolojik aletlerle Mekanik, Oto boya, Karoseri ve Carcare Yenileme Hizmetlerini sunmaktayız. Kurumsal firmalara ve Tüm alman araçlarına hizmet vermek, Duruşumuzu uzun yıllar korumak istiyoruz.

4 Vizyon Vosgen, uzun yıllar çalışanları ve şirket sahiplerinin dürüstlüğü yansıtmayı bize inanan her kesime hizmet vermek için mevcut olan 700 m2 alanını 3000m2 çıkarmak özel servis statüsünden ve orijinal Yedek parça ve ekipmanlardan kopmayıp kaliteyi, hizmeti ve güler yüzü önceliğimiz haline getirmek.

5 Müşteri Kabul Ve Bekleme Salonu

6 Mekanik Atölye

7 Boya Atölyesi

8 Kaporta Atölyesi

9 Carcare Yenileme İşlemleri


"VOSGEN OTOMOTİV." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları