Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu"— Sunum transkripti:

1

2 Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu
Fatih Projesi Öğretmen Eğitimleri FATİH PROJESİ KAPSAMINDA YÜRÜTÜLEN EĞİTİM FAALİYETLERİ 1 FATİH Projesi – Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu (25 Saat Mahalli) Yüzyüze Mahalli Hizmetiçi Eğitim Etkileşimli Tahta Kurulan orta okullarımızdaki öğretmenlerimiz Fatih Projesi BTnin ve İnternetin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı Kursu Uzaktan Hizmetiçi Eğitim Tüm Öğretmenlerimiz Başvurabilir Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu Uzaktan Hizmetiçi Eğitim ( 2 Hafta ) Faz-1 ve Meslek Lisesinde Görev Yapan Tüm Öğretmenlerimizin Başvurması Gerekiyor Fatih Projesi Teknoloji Kullanım Kursunu Alanlar dahil

3 Fatih Projesi Öğretmen Eğitimleri Uzaktan Hizmetiçi Eğitimleri

4 Uzaktan Hizmetiçi Eğitimler
Fatih Projesi Öğretmen Eğitimleri Uzaktan Hizmetiçi Eğitimler Merkezi olarak açılan Uzaktan Hizmetiçi eğitimlerde belirli bir süre aralığında öğretmenlerimiz istedikleri zaman diliminde internet bağlantılı bir bilgisayardan internet adresinden eba kullanıcı adı ve şifreleri ile girip kurs sonunda online sınavı girip sınav başarılı olanlar kursu başarı ile bitirmiş olurlar. Sınav esnasında elektriklerin gitmesi, bilgisayarın aniden kapanması vb sebeplerden sınavı bitiremeyenler başarısız sayılacaklardır. Tekrar mebbis üzerinden ileri tarihteki kursa başvurup kaldıkları yerden devam edebilirler.

5 Uzaktan Hizmetiçi Eğitimler Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi
Fatih Projesi Öğretmen Eğitimleri Uzaktan Hizmetiçi Eğitimler Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Bu Kursa Liseler ve Meslek Liselerinde görevli daha önce Fatih Projesi Teknoloji Kullanımı Kursuna katılıp katılmadığına bakılmaksızın tüm öğretmenlerimizin başvurmaları sağlanacaktır. Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu sırasında kursu alan öğretmenlerimiz en az bir ders saati öğrencilerle ders işlenişi yapması gerekmektedir.

6 Uzaktan Hizmetiçi Eğitimler Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi
Fatih Projesi Öğretmen Eğitimleri Uzaktan Hizmetiçi Eğitimler Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Bu ders işlenişine varsa okuldaki FATİH BTR yoksa bakanlık onayı ile görevli FATİH projesi eğitmenleri rehberlik yapacak ve kursu alan öğretmen “Ders İşlenişi Gözlem Formu” okul müdürüne imzalatılarak il Koordinatörüne ulaştıracaktır. BTR görevi yürüten öğretmenler gerek kurs esnasında gerekse diğer zamanda yaptıkları ders işlenişi rehberliklerini liste halinde tutacaklardır.

7 Yüz Yüze Hizmetiçi Eğitimler
Fatih Projesi Öğretmen Eğitimleri Yüz Yüze Hizmetiçi Eğitimler Etkileşimli Tahta kurulumu yapılmış olan orta okullarımızda görevli öğretmenlerimiz katılacaklardır Mahalli Olarak açılan Fatih Projesi Teknoloji Kullanım Kursu ( 25 Saat , Günde 5 Saatten 5 Gün ) Etkileşimli Tahta Kullanım Kursunu okul olarak toplu almak isteyen okullarımız adresine eposta atarak kurs almak taleplerini iletebilirler. Eğitmen durumumuza göre öncelikle istekli okullar olmak üzere kurslar açılacaktır.

8 Teşekkürler…


"Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları