Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Çoklu Ortamda Etkileşimli İngilizce Eğitimi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Çoklu Ortamda Etkileşimli İngilizce Eğitimi"— Sunum transkripti:

1 Çoklu Ortamda Etkileşimli İngilizce Eğitimi

2 DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi,
Milli Eğitim Bakanlığı’nda kurulan ana sunucu bilgisayarlar üzerinden öğrencilerin İngilizce öğrenmelerini sağlayan etkileşimli bir eğitim aracıdır.

3 Ayrıca, öğrencilere, okul veya evlerinde bilgisayarları başında çalışma imkânı sunmakta, öğrencilerin çalışmalarının sonuçlarının öğretmenleri tarafından izlenmesi ve onlara rehberlik edilmesine olanak sağlamaktadır.

4 DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi ilköğretimin 4, 5, 6, 7 ve 8
DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi ilköğretimin 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflarında uygulanan İngilizce öğretim programlarını destekler niteliktedir. First English English For Success

5 Sistem, kullanıcıların kurulum CD’sini bilgisayara kurmasının ardından kullanıcı adı ve şifre girilmesi ile kullanılmaktadır.

6 Bakanlık bünyesinde kurulan sunuculara öğrencilerin çalışmaları kaydedilecektir. Bu suretle öğretmenler ve yöneticilerce öğrencilerin çalışmaları izlenebilecek ve geri dönüt sağlanabilecektir.

7 Öğrencilerin çalışmaları esnasında bilgisayarlarında kurulum CD’sinin takılı olması veya kesintisiz İnternet bağlantısı kurmaları gerekmemektedir. Kurulum yapıldıktan sonra çalışmalar 15 güne kadar, Bakanlık bünyesindeki sunucularına aktarılmaktadır.

8 Sistem öğrenciye çalışma performansı hakkında “tutor” yazılımı vasıtasıyla geri bildirim sağlamaktadır.

9 Ayrıca gramer ağırlıklı bir dil eğitimi değil, okuma, yazma, dinleme, konuşma temelinde dil eğitimi sağlamaya yönelik bu yazılım sayesinde öğrencilerin İngilizceyi tam olarak öğrenmesi amaçlanmaktadır

10 DynEd İle İlgili Protokol
Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında Sanko Holding AŞ tarafından M. E. Bakanlığına DynEd İngilizce Dil Eğitim Yazılımları bağışlanmış ve bu yazılımların lisanslanmasına ilişkin protokol tarihinde Bakanlığımız ile Sanko Holding AŞ, ve Future Prints Bilgisayar Sanayi ve Ticaret AŞ arasında imzalanmıştır.

11 DynEd İngilizce Dil Eğitimi sistemi ile ilgili tüm açıklamalara ve sistemin uygulanması ile ilgili açıklanacak her yeni bilgiye adresinden ulaşabilirsiniz…

12 İyi Çalışmalar Dileriz.


"Çoklu Ortamda Etkileşimli İngilizce Eğitimi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları