Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Şirinevler mahallesi 721 sok. No: 7/A Altınordu ORDU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Şirinevler mahallesi 721 sok. No: 7/A Altınordu ORDU."— Sunum transkripti:

1 Şirinevler mahallesi 721 sok. No: 7/A Altınordu ORDU

2 Kurumsal Kimliğimiz Telekom sektöründe 7 yıldan fazla Ulusal ve Uluslararası pazarda deneyimli bir kadro ile 2009 yılında kurulmuştur. İberkom profesyonel ve deneyimli kadrosu ile yüksek kalitede orta ve büyük ölçekli Telekom Projelerini hayata geçirmektedir. Bu projelerden bazıları; PCM ( Pulse Code Modulation) Montaj,Kurulum test ve entegrasyon, Anahtarlama Sistemleri (Switching) test ve entegrasyonu, SDH / PDH / MW kurulum test ve Entegrasyonu, Anahtar Teslimi GSM Projeleri, Mühendislik Hizmetleri, Indoor-Outdoor Kapsama Alanı yaratılması gibi projeler bulunmaktadır.

3 MİSYONUMUZ Bunların dışında müşteri talepleri doğrultusunda Tüm Telco projelerinde dinamik yapısı ile müşterilerine katma değer yaratacak donanım, ekipman ve deneyimli personeli ile hizmet vermeye devam etmektedir.

4 Misyonumuz İletişim sektöründe müşteri ihtiyaçları ve memnuniyetleri çerçevesinde kaliteli, güvenilir hizmetler vererek iş ortaklarımıza katma değerler yaratmak. Bu amaçla gerekli tüm yapılanmaları izlemek ve hayata geçirmek.

5 Vizyonumuz İletişim Pazarında müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermek ve bölgemizde bu konu ile ilgili lider firma konumuna gelmek.

6 Kalite Politikamız ve Hedeflerimiz Vizyonumuz ve Misyonumuz çerçevesinde Kalite El Kitabımız ile tüm süreçlerimizin müşteri ihtiyaç ve memnuniyetlerinin sağlanması konusunda sürekli kendini yenilemek ve müşteri memnuniyetini arttırmak. Bu amaçla şirket içi ve dışı eğitimler ile tüm personelin müşteri odaklı çalışmasını sağlamak. Değerlendirme kriterlerini oluşturmak ve süreçler üzerindeki etkilerini saptamak ve uygulamaya geçirmek. Pazardaki gelişmelere göre kendimizi yenilemek/pozisyonlandırmak Ulusal ve Uluslar arası camiada Pazar payımızı arttırmak. Bu amaçla hizmet ve ürün kalitemizi en üst seviyeye çıkarmak.Sektörde aranan firma olmak.

7 YÖNETİM

8 ISG BİRİMİ İşyeri Hekimi İSG Uzmanı Çalışan Temsilcisi Bilginer DİNKE Erol GENÇ Levent ELBİR Kudret AVCI

9 HİZMETLER TELEKOMİNİKASYON HİZMETLERİ

10 İndoor Bakımı

11 Outdoor Bakımı

12 ENERJİ NAKİL HATLARI MONTAJI

13

14 KULE MONTAJLARI

15 PROJELERİMİZ ÖZSİSTEM ÖZSİSTEM Karadeniz Bölgesi Evrensel Projesi Kapsamında AG-OG Enerji Nakil Hatları montajı Karadeniz Bölgesi Evrensel Projesi Kapsamında Kule Hat ve Montajları Karadeniz Bölgesi Evrensel Projesi Kapsamında TI Kurulum ve Montajları

16 PROJELERİMİZ RAYKOM RAYKOM Karadeniz Bölgesi Vodafone Projesi Kapsamında AG- OG Enerji Nakil Hatları Montajı Karadeniz Bölgesi Vodafone Projesi Kapsamında Kule Hat ve Montajları Karadeniz Bölgesi Vodafone Projesi Kapsamında Newsite Kurulum ve Montajları

17 PROJELERİMİZ İBERKOM İBERKOM Karadeniz Bölgesi Avea Projesi kapsamında Enerji Nakil Hatları Montajı Karadeniz Bölgesi Avea Projesi kapsamında Enerji Nakil Hatları Montajı Karadeniz Bölgesi Avea Projesi Kapsamında Kule Hat ve Montajları Karadeniz Bölgesi Avea Projesi Kapsamında Kule Hat ve Montajları Karadeniz Bölgesi Avea Projesi Kapsamında Newsite Kurulum ve Montajları Karadeniz Bölgesi Avea Projesi Kapsamında Newsite Kurulum ve Montajları Karadeniz Bölgesi Avea Projesi Kapsamında İstasyon Bakım-Arıza Çalışması Karadeniz Bölgesi Avea Projesi Kapsamında İstasyon Bakım-Arıza Çalışması

18 REFERANSLARIMIZ İBERKOM TELEKOMÜNİKASYON RAYKOM İLETİŞİM ÖZSİSTEM İLETİŞİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

19 İŞ ORTAKLARIMIZ

20

21

22 iletişim


"Şirinevler mahallesi 721 sok. No: 7/A Altınordu ORDU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları