Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

E-DEVLET NEDİR? https://www.turkiye.gov.tr/

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "E-DEVLET NEDİR? https://www.turkiye.gov.tr/"— Sunum transkripti:

1 E-DEVLET NEDİR? https://www.turkiye.gov.tr/

2 Elektronik devlet Yönetenlerle yönetilenler arasındaki her türlü ödev ve yükümlülüklerin karşılıklı olarak “dijital ortamda” sürekli ve güvenli bir biçimde gerçekleştirilmesi anlamına gelmektedir.

3 Elektronik devlet Çalışan veya emekli olmuş bir kimsenin yatırılan maaşlarındaki tüm detaylara ulaşmasını sağlar. Kendisine karşı açılmış olan bir dava olup olmadığını veya devam eden bir davanın sonucuna hemen ulaşabilir. Gençler askerlik celp sürecini seçebilir ve askerlik dönemlerini yoklayabilirler. Ayrıca SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı’nın prim sorgulamalarını yapabilir ve ödemeleri buradan öğrenebilirsiniz.

4 Elektronik devlet Sürücü belgesi sonuçları, sürücü belgesi kontrolleri veya adınıza yazılmış olan trafik cezalarını da e-devlet hesabınızda görebilirsiniz. E-devlet şifresiyle tüm devlet kuruluşlarına online olarak dilekçe yazabilir ve dilekçenize verilen cevaba da buradan ulaşabilirsiniz. E-Devlet şifresi sadece kendisiyle alakalı konularla da kısıtlı kalmayıp çocuklarınız hakkında da bilgi alabilmenizi sağlamaktadır. E-Devlet sayesinde çocuklarınızın e-okula işleyen notlarını takip edebilir, başarı durumunu da kontrol edebilirsiniz.

5 Elektronik bankacilik
Elektronik bankacılık, elektronik kanallar vasıtasıyla bankacılık hizmetlerinin sağlanması demektir. İnternet bankacılığı Telefon bankacılığı ATM’ler VTM’ler

6 Elektronik bankaciliğin avantajlari
Hızlı ve kesintisiz bankacılık işlemleri Şubeye gitmeden, sıra beklemeden kolay bankacılık Detaylı rapor ve bilgi alabilmek Çok çeşitli bankacılık ürünlerini görerek bu ürünlerden faydalanabilmek Bankacılık işlemlerini çok daha ucuza yapabilmek


"E-DEVLET NEDİR? https://www.turkiye.gov.tr/" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları