Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Lütfen parolanızı değiştirin

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Lütfen parolanızı değiştirin"— Sunum transkripti:

1

2 Lütfen parolanızı değiştirin
Lütfen parolanızı değiştirin Sanal Hırsızlıkla Mücadele Bölümü Lütfen Hesap Bilgilerinizi Kontrol Edin. Kazanan Şanslı Kişi Sizsiniz! Zeynep Aydın Bir kutlama mesajınız var Mert İstek Sude Sude, yanıt vermenizi bekliyor ? Seçmeli matematik @butterfly Selam ! Bedava MP3 Kazandınız !

3 Konu : Lütfen parolanızı değiştirin
Gönderen: Değerli kullanıcı, E-posta hesabınızla ilgili bilgileri ve şifrenizi güncellemeniz gerekmektedir. Güncelleme yapılmayan hesapların çalınma olasılığı konusunda sizi bilgilendiriyor ve sorumluluk almayacağımızı bildirmek istiyoruz. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz. Parolanızı güvenli bir şekilde değiştirmek için buraya tıklayın.

4 Konu :Lütfen Hesap Bilgilerinizi Kontrol Edin.
Gönderen: Sanal Hırsızlıkla Mücadele Bölümü Sevgili Müşterimiz, Son zamanlarda yaşanan sahtekârlık işlemlerinin artması nedeniyle, bankamız güvenlik kurulunun aldığı güvenlik önlemleri hakkında sizi bilgilendirmek isteriz. Güncellenen yeni teknolojileri kullanan bankamız aracılığıyla yapacağınız ödemelerin güvenliğini garanti altına alıyoruz. Yeni güvenlik sisteminin yüklenmesi aşamasında, bazı bilgilerinizin kaybolma riskine karşı acilen kişisel bilgilerinizi güncelleyerek bize yardımcı olmanız gerekmektedir. İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Banka Hesap bilgilerinizi online olarak teyit etmek ve onaylamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.  Güncelleme işlemlerini 15 gün içerisinde yapmadığınız takdirde hesabınıza ulaşamayabileceğinizi, Bankacılık kanunu, 15. Maddesi, 3. Bendi uyarınca bildirmek zorundayız. Saygılarımızla, Sanal Hırsızlıkla Mücadele Bölümü

5 Konu: Kazanan Şanslı Kişi Sizsiniz!
Gönderen: İnternette sayfalar arasında gezinirken aniden karşınıza çıkan küçük ekran aracılığı ile yardım amaçlı bağış yapmanız, bir yarışmaya katılmanız, bir ödül kazandığınız bilgisi gelir. Tüm bunlar için kredi kartı bilgilerinizi vermeniz istenir.

6 Gönderen: Zeynep Aydın
Konu : Bir kutlama mesajınız var Gönderen: Zeynep Aydın Merhaba, Arkadaşın sana bir tebrik kartı gönderdi. Lütfen aşağıdaki linke tıklayarak senin için özel olarak tasarlanmış tebrik kartını indir. Gizli hayranın.

7 Konu: İstek Gönderen: Mert, sizi arkadaş listesine eklemek istiyor “Merhaba! Seninle konuşmak eğlenceli olacağa benziyor. Haydi, beraber eğlenelim. Beni arkadaş listene ekler misin? - Mert”

8 “Selam, ben Sude! Yaz tatilinde tanışmıştık, hatırladın mı?”
Konu: Sude, yanıt vermenizi bekliyor Gönderen: Sudeeee “Selam, ben Sude! Yaz tatilinde tanışmıştık, hatırladın mı?”

9 Konu: Seçmeli matematik dersinden sonra şu mesaj geliyor
Gönderen: ? “Merhaba, ben Atakan, seçmeli matematik dersinde aynı sınıftaydık. Ödevi anladın mı? Ödev hakkında konuşmak için bana telefon numaranı yazabilir misin? ‘’

10 Konu: Takip etmediğiniz birinden doğrudan mesaj aldınız
Gönderen: @butterfly “Selam! Mesajlarına bayılıyorum, Çok komiksin! Bana telefon numaranı versene, daha fazla konuşalım!”

11 Gönderen: info@gencliknoktasi.com
Konu: Bedava MP3 Kazandınız! Gönderen:


"Lütfen parolanızı değiştirin" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları