Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kütüphan-e Türkiye Projesi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kütüphan-e Türkiye Projesi"— Sunum transkripti:

1 Kütüphan-e Türkiye Projesi
Yeni Eğitim Programı (Web Tasarımı Eğitimi)

2 uzem.kutuphaneturkiye.org.tr

3

4 Eğitimin Amacı Nedir? Web Tasarımı Eğitimi, katılımcıların bir Web sitesi tasarlayabilmeleri için gerekli bilgi birikimine sahip olmalarını amaçlamaktadır. Eğitim, Web sitesi tasarımında temel ilkeler, Web sitesi tasarım süreci, Web sitesinin yayınlanması ve güncellenmesi konularını kapsayacak şekilde yapılandırılmıştır.

5 Eğitimin Kimler Katılmalıdır?
Katılımcıların temel bilgisayar kullanım bilgisine sahip olmaları yeterlidir. Buna ek olarak İnternet ile ilgili genel kavramlara (Web sitelerinde gezinti yapabilmek, e-posta kullanabilmek, vb.) hakim olmaları da beklenmektedir. Bir Web sitesi kurarak İnternet üzerinde yer almak isteyen herkes bu eğitimin hedef kitlesi arasındadır.

6 Eğitim Kazanımları Neler Olacak?
Web Tasarım Eğitimi'ni tamamladığınızda; bir Web sayfası oluşturabilecek, bu Web sayfasına içerik ekleyebilecek, oluşturduğunuz Web sayfalarını bir Web sitesi halinde yayınlayabilecek, gerektiği zaman düzenleyebileceksiniz.

7 Eğitime Nasıl Katılacağım?
Eğitimler; İnternet üzerinden canlı dersler kayıtlı olduğunuz kütüphanede verilecek ek eğitimler ile gerçekleştirilecektir. İnternet üzerinden kayıt formu doldurulacaktır. Çevrim içi olan dersler ile ilgili eposta ile bilgi verilecek. Yüz yüze dersler ile ilgili kayıtlı olunan kütüphaneden bilgi alınacaktır.

8 Web Tasarımı Eğitimi Kayıt Formu

9 Canlı (Çevrim içi) Dersler

10 Video Eğitimler

11 Orçun Madran orcunmadran@gmail.com
Teşekkürler Orçun Madran


"Kütüphan-e Türkiye Projesi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları