Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yandex Reklamları.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yandex Reklamları."— Sunum transkripti:

1 Yandex Reklamları

2 Yandex Reklam Ağı Nedir?
Yandex Arama Motoru Rusya’nın en büyük arama motoru ve tüm Dünya’da 5. sırada yer almakta olup 56 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Türkiye pazarında ise Yandex günlük   tekil kullanıcı tarafından tıklanmakta! Yandex reklamlarını “Yandex.Direct" adlı içeriğe dayalı reklamcılık sisteminden yola çıkarak yayınlanıyor. Google Adwords mantığına çok benzeyen bir internet reklam türüdür. Bu sistemde, reklamlar kullanıcıların arama motorunda yaptığı sorgularla eşleştirilir ve böylece istenilen kitlenin hedeflenmesi sağlanır. Reklamlar ayrıca Yandex'in çözüm ortağı olan web sitelerinde de gösterilir.

3 Yandex Reklamları Neden Önemlidir?
Yandex arama motoru, Google’a rakip olarak Türkiye pazarına girmiştir. Haliyle şu an için Yandex reklamları Google reklamları kadar yaygın ve etkili olmasa da bu durumun gelecekte değişebilmesi gayet mümkün. Dolayısıyla şimdiden bu alana yatırım yapmak ve sistemde yerinizi almak şirketiniz için akıllıca bir hamle olabilir. Yandex arama motoru reklamları Google Adwords reklam ücretlendirmesi ile hemen hemen aynıdır. Tıklama başına maliyet sistemiyle çalışır ve Google reklam fiyatlarına göre, Türkiye’de yeni kullanılmaya başladığı için daha düşük maliyetlidir.

4 Yandex Reklamlarınız Nerede Görüntülenir?
Reklamlar, Yandex sayfasının üst ve yan kısımlarındaki sarı bantlarda sponsorlu reklamlar olarak yer alır.  Yandex kullanan kullanıcılar, firmanız ile ilgili kelimelerle arama yaptıklarında reklamlarınızı görürler ve reklamlarınız firmanızın ürün ve hizmetleriyle ilgilenen alakalı kullanıcılara gösterilir. 

5 Yandex Reklamları için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bize ulaşın!
Adres :   Dap Royal Center Residence No: 16 A Blok Daire: 2 Altayçeşme Mh. Çam Sk.  Maltepe / İSTANBUL  Telefon :  (pbx)  Fax :    GSM  :   


"Yandex Reklamları." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları