Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MERHABA HOŞ GELDİNİZ……

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MERHABA HOŞ GELDİNİZ……"— Sunum transkripti:

1 MERHABA HOŞ GELDİNİZ……

2 İNDEKS ŞİRKET HAKKINDA BİLGİ TARİHÇEMİZ REFERANSLARIMIZ
ÜLKELER HAKKINDA BİLGİ OKULLAR HAKKINDA BİLGİ YURT DIŞI EĞİTİM YURT DIŞI EĞİTİM TÜRLERİ YURT DIŞI DİL EĞİTİMİNİN AVANTAJLARI KONAKLAMA TÜRLERİ UÇUŞ BİLGİLERİ ÖDEME BİLGİLERİ

3 AACE YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK YENİ MAHALLE ARA 2 SOKAK NO:22/1
KÜÇÜKÇEKMECE-İSTANBUL TEL&FAX: FACE. AACE Yurtdışı Eğitim TWİT: AACEYurtdisi WEB: INFO: VERGİ DAİRESİ: KÜÇÜKÇEKMECE VERGİ NO:

4 EMEKLİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ
İDARİ KADROMUZ RASİM ÖZLEN EMEKLİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ KURUCU

5 TARİHÇEMİZ EKİM 2009 DE YENİ BİR YAPILANMAYA GİTTİ.
AACE YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK1996 SENESİNDEN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR. O ZAMAN Kİ İSMİ CANAN YURT DIŞI DANIŞMANLIKTI. EKİM 2009 DE YENİ BİR YAPILANMAYA GİTTİ. OCAK 2009 DA ŞUAN HALA KULLANMAKTA OLDUĞU OFİSE TAŞINDI. ŞUANA KADAR DEĞİŞİK OKUL ÖĞRENCİLERİNE YURTDIŞI EĞİTİMİ ALMASINA ARACILIK ETTİ

6 REFERANSLARIMIZ FAHRETTİN KERİM GÖKAY ANADOLU LİSESİ
YAŞAR ACAR FEN LİSESİ SANTRAL MENSUCAT ANADOLU LİSESİ

7 A.B.D. AVUSTURALYA İNGİLTERE KANADA MALTA ÜLKELER HAKKINDA BİLGİ
VE DİĞER BÜTÜN ÜLKELER

8 A.B.D. Amerika Birleşik Devletleri ormanları, çölleri, dağları, yüksek düzlükleri ve verimli ovaları ile çeşitli özellikleri bulunan dünyanın en büyük ülkelerinden biri. Kıta üzerinde bulunan Amerika Birleşik Devletleri; doğuda Atlas Okyanusundan batıda Büyük Okyanus a kadar km genişliğindedir. Kuzey sınırını Kanada, güneyini ise Meksika körfezi çevirmektedir. Saatte 96 km hızla giden bir tren, ülkenin bir ucundan öbür ucuna 48 saatten fazla bir zamanda varabilir. Alaska ve Hawai yi de içine alan ABD nin 9 milyon kilometrekareden fazla yüzölçümü vardır. Alaska, Kanada nın kuzeybatısındadır. Hawai ise, Büyük Okyanusda olup, kıta üzerindeki ABD nden kilometre uzaklıktadır. Alaska 50 eyaletin içinde yüzölçümü en fazla olanıdır. Ülkenin güney tarafında bulunan Teksas ikinci gelmektedir. Teksas başlı başına Fransa dan büyüktür. Alaska ise Teksas tan iki kat daha geniştir. Bir asır evvelinde yüzde yirmi olan okuma-yazma bilmeyenlerin oranı, bugün % 1 dir. Okul ve üniversitelere kayıtlı öğrencilerin sayısı kadardır. Fen ve matematik derslerine, yabancı dillere verilen önem artmakta ve öğrencilerin diğer milletlerle çeşitli kültürler hakkında bilgilerinin genişletilmesine çalışılmaktadır. Öğretimde televizyon ve filimlerden geniş ölçüde faydalanılır. Eyaletlerin bir çoğunda 7-16 yaş arası için eğitim parasız ve mecburidir.

9 AVUSTURALYA Avustralya, güney yarımkürede yer alan bir ülkedir. Hint ve Pasifik Okyanusları arasında uzanır. Tüm bir kıtayı kaplayan tek ülkedir. Komşuları Endonezya, Doğu Timor, Papua Yeni Gine, Solomon Adaları, Vanuatu, Yeni Kaledonya ve Yeni Zelanda'dır. En küçük kıtanın büyük bir bölümü üzerinde kurulan bir devlet. Asya'nın güneydoğusuna doğru, Güney Yarımküresinde uzanır ve dünya milletleri arasında arazi bakımından altıncı sırada yer alır. 10°-44° güney enlemleri ile 112°-154° doğu boylamları arasında bulunur. Topluluğun dış arazileri; Papua'nın Avustralya kısmını 7,741,220 km² (6. büyük ülke) Avustralya antarktikini, Hind ve Pasifik okyanuslarında birçok adaları içine alır. Avustralya, km² karada, km² sularda olmak üzere toplam km²'lik bir alana kurulmuştur. Hiçbir ülkeyle kara sınırı yoktur. Çevresinde sadece kilometrelik bir sahil şeridi vardır. Ülkenin toplam nüfusu 20,555,300 (53. sırada, 2006 yılı sayımı) kişidir. 14 ve 16 yaşına kadar ilk öğretim mecburi olduğu için, eğitim devlet tarafından kontrol edilir. Çocukların çoğu, özel okullardan daha çok devlet okullarında okur. Üç tane önemli üniversitesi vardır.

10 İNGİLTERE Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı, İngiltere Avrupa’nın kuzeybatı kıyısında yer alan Britanya Adalar Topluluğu üzerinde, dört ülkeden oluşan bir devlet. Bu adalar topluluğu Büyük Britanya ve İrlanda Adalarıyla birlikte, 5000 küçük adadan meydana gelmiştir. Batısında İrlanda Denizi, doğusunda Kuzey Denizi, kuzeyi, güneybatısı ve kuzeybatısı Atlas Okyanusu ile çevrilidir. Bu Birleşik Krallığa Büyük Britanya, Kuzey İrlanda, İskoçya Krallığı ve Gall Prensliği dahildir Birleşik Krallıkta 5 ila 16 yaş arasında eğitim mecbûridir. Öğrencilerin % 95’i devlet okullarında ücretsiz eğitim görürler. Ayrıca özel okullar da bulunur. Okulların sayısı ’i bulur. Devlet okullarında ortalama 20 kişiye bir öğretmen düşer. Birleşik Krallıkta 46 Üniversite, ayrıca 700’ü aşkın teknik ve ticari kolej, sanat ve öğretmen okulları gibi çeşitli yüksek eğitim kurumları vardır.

11 KANADA Kanada, eski adı ile Kanada Dominyonu, Kuzey Amerika kıtasında en kuzeydeki ülkedir. 10 eyalet ve 3 bölgeden oluşan, merkezi olmayan, anayasal monarşi ile yönetilen, 1867'de Konfederasyon yasası ile kurulan bir federasyondur. Kuzey Amerika kıtasının hemen hemen yarısını kaplayan, yüzölçümü bakımından Rusya Federasyonundan sonra dünyânın ikinci büyük ülkesi. Doğusunda Atlas Okyanusu, batısında Pasifik Okyanusu, kuzeyinde Alaska ve Kuzey Buz Denizi, güneyinde ise ABD vardır. Atlas Okyunusundan Pasifik Okyanusuna uzunluğu 5000 km, Amerika-Kanada sınırından kuzeye kadar olan uzunluğu ise 4480 kilometredir. Kanada'nın başkenti Ottawa'dır. Eski bir Fransız ve İngiliz kolonisi olan Kanada, hem La Francophonie, hem de İngiliz Milletler Topluluğuna bağlıdır. Kanada çağdaş ve teknolojik olarak ilerlemiş bir ülkedir ve fosil yakıt kaynakları, nükleer enerji üretimi ve hidroelektrik güç üretim imkanları ile enerji bakımından genelde kendine yeterlidir. Ekonomisi geleneksel olarak yüksek miktarlardaki doğal kaynaklarına dayalıdır. Her ne kadar çağdaş Kanada ekonomisi çeşitlenmişse de doğal kaynakların kullanımı halen çoğu bölgesel ekonominin önemli bir parçasıdır.

12 MALTA Malta Güney Avrupa'da, Akdeniz'de adalar, Sicilya'nın güneyinde yer almaktalar. Malta takımadaları 3 adadan oluşur: Malta, Gozo ve Comino. Takımadalar arasında en büyüğü olan Malta 237 km², Gozo 68 km² ve Comino 2 km² yüzölçümüne sahiptir. Adalar, Sicilya'nın güneyinde yer almaktalar. Eğitim beş ve 16 yaşları arasında zorunludur. Devlet okullarında ve kilise okullarında (kilise okulları devlet tarafından desteklenmektedir) ücretsizdir. İlköğretim 5-12 yaş grubunu kapsar. İki sene süren ortaöğretimden sonra, bazı öğrenciler meslek okullarına, sanat merkezlerine devam ederler. Diğerleri ise orta son sınıfa devam edip, altıncı kademeye veya teknik okullara geçerler. Eğitime ayrılan bütçenin, sağlığa ayrılan bütçeden daha fazla olmasına rağmen, Malta’da okuma yazma bilmeyenlerin nüfusa oranı %10’dur yılında Cizvitler tarafından kurulmuş olan Malta Üniversitesi, İngiltere dışında kalan tüm İngiliz Uluslar Topluluğu içinde bulunan en eski üniversitedir. Üniversite eğitimi Malta vatandaşlarına ücretsizdir ve öğrencilere yıllık maaş ödenir. Eğitim programları arasında tıp, hukuk, mimari, mühendislik, eğitim, sanat ve bilim, teoloji ve diplomatik çalışmalar mevcuttur. 1997’de kayıtlı 7500 öğrenci vardı. Diğer eğitim kurumları arasında ise Hemşirelik Okulu, Sanat Okulu ve Dramatik Sanatlar Akademisi bulunur. Uluslararası Deniz Kanunları Enstitüsü Malta’da kurulmuştur.

13 50 yılı aşkın tecrübesiyle bugüne kadar 300
50 yılı aşkın tecrübesiyle bugüne kadar 'den fazla öğrencinin eğitim gördüğü Anglo Continental, İngiltere'nin en canlı üniversite şehri olan Bournemouth'un sakin bir bölgesindeki çok güzel, geniş bir bahçe içerisinde yer alan donanımlı binalarda eğitim vermektedir. Sahip olduğu tesisler ve eğitim konularındaki çeşitlilik bakımından İngiltere'nin önde gelen okulları arasında yer almaktadır. Multi - medya bilgisayar merkezi, lisan laboratuarı, seminer salonu, geniş self servis kafeteryasıyla şehir merkezine ve plaja kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunan okulda genel İngilizce kurslarına yıl boyunca istenilen her hafta başlanabilmektedir. ANGLO CONTINENTAL

14 Bournemouth Business School International
Bournemouth Business School International İngiltere’deki nadir okullardan birisidir. Neden mi ? çünkü program çeşitliliği açısından tek rakibi aynı şehirdeki MLS okullarıdır. Genel ve Yoğun İngilizce kurslarında pek çok rakibi olmasına rağmen, Sertifika programı ve İngilizce kurslarının bir arada verilmektedir. Haftada 26 ders olarak verilen sertifika programlarında 10 dersi İngilizce kursu olarak yapılırken 16 dersi ilgi alanınıza yönelik bir sertifika kursu olarak yapabilir. Sertifika kursları ise tam Türk öğrencilerin ihtiyaçlarına yöneliktir. Örneğin; Business Administration, Marketing, Advertising, Public Relation, Finance, Travel, Tourism, Hospitality, Legal Studies, European Commercial Lam, Computing Information Technology. 

15 Chamber College İngilizce Dil Okulu, Malta adasında Gzira şehrindedir
Chamber College İngilizce Dil Okulu, Malta adasında Gzira şehrindedir. Gzira Malta’nın en popüler ticaret ve alış veriş merkezi olan Sliema'ya çok yakın bir konumda bulunmaktadır. Gzira, Malta Üniversİtesi öğrencilerinin konaklama bölgesi olduğundan tamamen bir öğrenci şehridir. Chamber College Malta İngilizce Dil Okulu, Malta Üniversitesine çok yakındır. Bu yüzden de okulun etrafı üniversite bina ve yurtlarıyla çevrilidir. Chamber College Malta İngilizce Dil Okulu; deneyimli ve uzman öğretmen kadrosuyla ve öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak okul çalışanlarıyla yüksek standartlarda, kaliteli bir eğitim vermeyi amaçlamaktadır. Chamber College Malta İngilizce Dil Okulunda 4 katta toplam 30 adet aydınlık, klimalı sınıflar bulunmaktadır. . En son öğretim metotları TV, VCR, DVD, CD'ler vasıtasıyla kullanılmaktadır. Dil Okulu terasında rahatlatıcı bir ortamda ve açık havada ders görme olanağı bulunmaktadır. Her sınıfta en fazla 10 kişi bulunmaktadır. Ücretsiz Internet kullanımı Bilgisayar odaları -Dinlenme salonları -Kimlik kartları 24 saat acil durumlarda ulaşılabilecekleri telefon Öğrencilerin her türlü problemlerini danışabileceği rehberlik hizmetleri Kurs sonu sertifikası öğrencilere sunulan hizmetler arasındadır. Tüm kurslar her Pazartesi başlamaktadır. Sunduğu Konaklama seçenekleri : • Aile Yanı Konaklama • Sundown Court Kappara Öğrenci Yurdu Konaklama • Paylaşımlı Apartman Daire Konaklama Chamber College

16 Swieqi’nin merkezinde kurulmuş olan Clubclass Malta Dil Okulu, tatil kompleksi şeklindeki atmosferi ve sunduğu imkanları ile İngilizce Dil Eğitimi için en verimli ortamı sağlamaktadır. Modern eğitim sınıfları, kütüphanesi, çalışma ve video odaları, kütüphanesi ile öğrencilere birinci sınıf eğitim kalitesini sunmaktadır. Clubclass Malta Dil Okulu’nun öğrencilere sunduğu imkanlar: • Geniş terası ile açık yüzme havuzu • Kapalı yüzme havuzu • Fitness Centre • Sauna ve Jakuzi • Snack Bar(sadece yaz sezonunda) • Restaurant • Oyun odaları • Televizyon Odaları • Çamaşır yıkama salonları • Internet cafe • Düşük ücretli telefon hizmeti

17 EF Londra'da bir İngilizce kursuna katılın ve bu hareketli ve çok-kültürlü başkentte eğitim görün. Derslerden sonra ünlü bir müzeyi ziyaret edebilir, West End'de bir tiyatro gösterisine gidebilir veya Londra'daki birçok sokak pazarından birini gezebilirsiniz. Ya da belki daha akademik bir ortamı tercih edersiniz. Oxford ve Cambridge, İngiltere'nin en tanınmış akademik merkezleridir ve uluslararası arenada eğitim ve araştırma alanındaki yüksek standartlarıyla bilinirler. Oxford'daki İngilizce kurslarımıza katılın ve dünyanın bir numaralı öğrenci şehrinde İngilizce öğrenin. Veya Cambridge'de bir İngilizce kursuna katılın ve Cambridge ESOL gibi İngilizce sınavlarına hazırlanın. İngiltere'nin güneyindeki kumsallarda hayatın nasıl olduğunu merak ediyorsanız, neden Brighton, Bournemouth veya Hastings'de bir İngilizce kursunu denemiyorsunuz? Buralardaki EF okullarının hepsi kumsala ve şehir merkezine kısa bir yürüyüş mesafesindedir. İngiltere'deki modern öğrenci hayatının tadına bakmak istiyorsanız, Manchester'da veya Bristol'da bir İngilizce kursu mükemmel bir seçimdir.

18 European School of English Malta
European School of English Malta dil okulu, kısa adıyla ESE Malta European School of English Malta dil okulu, Malta’nın turizm cenneti olarak da sayılan St. Julians’dadır yılında faaliyete geçen okul yeni inşa edilen binası ile Malta’nın lider okulları arasında yerini almıştır. Toplamda 4 ayrı okul binasına sahip ESE Malta dil okulunun ana binası St. Julians, Paceville’dedir. ESE Malta dil okulunun merkezi ve sınıfları bu binada bulunmaktadır. Ayrıca bu binada öğrencilerin kaynaşmasında ve birbirleri ile pratik yapmasına büyük katkısı olan, Speakeasy Cafe (genelde öğrencilerin kahvaltı ettiği yerdir), önünde teras, geniş bir çatı katı terası, kitapçı, TV/Video salonu, dinlenme salonları ve İnternet Cafe bulunmaktadır. St. Julians bölgesinde bulunan diğer kaliteli dil okulları gibi, ESE Malta dil okulu da aile yanı konaklamalardan, okul yurtlarına, apart dairelerden otellere kadar bir çok farklı konaklama alternatifini öğrencilerine sunmaktadır. St. Julians bölgesi, çok sayıda, restaurant, bar, gece kulüpleri, alışveriş merkezleri sinema ve bowling salonu, ve kumsalı ile en ilgi çekici bölgelerden biridir. ESE Malta dil okulu, Malta eğitim Bakanlığı tarafından onaylıdır. Ayrıca ESE Malta dil okulu FIYTO (Federation of International Youth Travel Organisation) ve ALTO (Association of Language Travel Organisation) üyesidir. IALC’nin (International Asscoication of Language Centres) Malta'daki tek üyesi olan ESE Malta dil okulu, Trinity College London’ın TESOL Teacher Training Centre kursu veren Malta’da ki tek sertifikalı okuludur. ESE Malta dil okulunda farklı taleplere cevap verebilmek için, Genel İngilizce Kursu (her seviye için), Yoğun İngilizce Kursu (her seviye için), Mini Gruplar, Birebir (özel dersler), Cambridge sınavlarına yönelik kurslar, IELTS sınavına hazırlık kursları, İş İngilizcesi için grup ve birebir kurslar ve 50 yaş üstü bireyler ve gruplar için kurslar bulunmaktadır. ESE European School of English Malta

19 GEOS Eğitim Programları; Genel ve Akademik İngilizce, çeşitli dil programları, TOEFL, IELTS , TOEIC, Cambridge testlerine hazırlık, Tatil kursları, Yöneticiler ve çeşitli meslek grupları için dil eğitimi,Üniversiteye geçiş programları. 30 yılı aşkın tecrübe Sınavlarda yüksek başarı Öğrencilerin düzenli olarak ilerlemelerinin test edilmesi Kalifiye eğitim kadrosu Geniş aktiviteler Esnek program yapısı Global yapı Ücretsiz akademik danışmanlık Ücretsiz İnternet Eğitimin alındığı ülkenin kültürel ve sosyal aktivitelerine katılım Uygun fiyat politikası Merkezler arasında transfer olma imkanı Geniş coğrafi seçenek : Avustralya , Yeni Zelanda, Amerika, Kanada, İngiltere, Malta, İrlanda, İspanya, Fransa , Singapur, Costa Rica, Japonya , Güney Afrika ,Güney Kore, Tayland

20 1985 yılında kurulan IELS, (The Institute of English Language Studies), LAL Malta Dil Okulu, adanın en önde gelen okullarından biridir. Malta’nın sessiz bölgelerinden biri olan Sliema’da kurulmuştur. Yenilen binasıyla daha iyi hizmet veren IELS, LAL Malta dil okulunda öğrencilerin faydalanabilmeleri içim, resepsiyon, dinlenme salonu, kitapçı, internet cafe, cafeterya, TV/Video odası, yurtdışı görüşmeler için telefon santrali, kütüphane bulunmaktadır. Toplamda 120 sınıfı ile maksimum 900 öğrenciye hizmet veren IELS, LAL Malta dil okulu, yaz sezonunda ortalama 750 öğrenci ile %85 lik doluluk oranına ulaşmaktadır. FELTOM’un kurucu üyelerinden olan IELS, LAL Malta dil okulu 2005 yılında Türkiye’de adından sıkça bahsettirmiştir. IELS, LAL Malta dil okulunda farklı taleplere cevap verebilmek için, Genel İngilizce Kursu (her seviye için), Yoğun İngilizce Kursu (her seviye için), Mini Gruplar, Birebir (özel dersler), Cambridge sınavlarına yönelik kurslar, IELTS sınavına hazırlık kursları, İş İngilizcesi için grup ve birebir kurslar ve 50 yaş üstü bireyler ve gruplar için kurslar bulunmaktadır. IELS, LAL Malta dil okulu konaklama seçeneklerinde Sliema bölgesinde bulunan aile yanı konaklamalardan, okul yurtlarına, apart dairelerden otellere (isteğe göre 2 yıldızlı otellerden 5 yıldızlı otellere) kadar bir çok farklı konaklama alternatifini barındırmaktadır. IELS

21 1992 yılında kurulan Link School of English orta büyüklükte Swiegi yerleşim alanında bulunup aile tarafından işletilmektedir. Bölge sakinliğiyle hem iyi bir eğitim ortamı için mükemmel hem de aynı zamanda St. Julian’a yakındır. Biz Link School’da her öğrenciye özel ilgi göstermekle övünüyoruz Genel İngilizceden (yedi seviye) Uzmanlık Alanı Derslerine ve Sınav Hazırlık Kurslarına kadar geniş bir kurs yelpazesi sunuyoruz. Sene boyu yürüttüğümüz ve beğeniyle karşılanan Uzmanlık Kurslarımız İş İngilizcesi, Turizm için Yazılı İngilizce (TYİ), Tıbbi İngilizce ve Bankacılık için İngilizce kurslarını içermektedir. Link School of English British Institute’un Malta’daki tek resmi sınav merkezidir. Öğrenciler eğer isterlerse okulumuzdaki sınava katılmadan önce hazırlık sınıflarından yararlanabilirler. British Institute sertifikası UCAS İngilizce yeterlik sınavı olarak tanınmaktadır ve İngiltere’deki birçok üniversite ve kolej tarafından kabul edilmektedir. Sertifikalar Avrupa Konseyi’nin onayladığı standartlar doğrultusunda hazırlanmaktadır (Avrupa Ortak Çerçevesi). Ayrıca TOEFL ve IELTS sınavlarına hazırlık için yoğun programlar sunuyoruz. Okulumuzun ana binası bütün yıl boyunca açıktır ve tam klimalı sınıflara, video oadasına, dershaneye, oyun odasına, serbest WireLess bağlantısına, ücretsiz internet Cafeye ve teraslı çok güzel bir bahçeye sahiptir. Yaz aylarında da ikinci şubemiz olan Junior University’de ders veriyoruz. Burada 90 sınıf, kantin, spor salonu, odyovizüel salon, bilgisayar salonu, tiyatro ve aynı zamanda kapalı alan ve açık hava spor tesislerimiz mevcuttur. Öğrenciler yaşlarına, düzeylerine ve uluslararası bir ortam sağlamak için milliyetlerine göre yerleştirilmektedirler. Öğrencilerimize konaklama çeşidi olarak konuk aileleri, okul yurdu ve öğrenci daireleri sunuyoruz. Konuk ailelerimiz titizlikle seçilmiştir ve okulumuzun ana binasına yürüyüş mesafesinde bulunmaktadırlar. Ayrıca öğrenciler hesaplı yurtlarımızda veya 4 yıldızlı ve özverili çalışanlarımız tarafından idare edilen yurtlarda kalabilirler. Okula yakın olan kendin pişir kendin ye daireleri de mevcuttur. Dostane ve uluslararası bir ortam yaratmak ve yüksek bir standart ve konfor sağlamak adına bütün konaklama olanaklarımız titizlikle seçilmiştir. LINK SCHOOL OF ENGLISH

22 LSI 30 yılı aşkın süredir hizmet veren LSI Amerika, Kanada, Avustralya, Yeni Zellanda, Fransa, İspanya, Almanya, İsviçre gibi ülkelerde merkezleri olan etkin bir dil eğitimi kurumudur. Okullar şehir merkezlerinde konumlanmıştır. Toplu taşıma araçlarına ulaşım çok rahattır. Okulun Şubeleri: ABD/BOSTON ABD/NEW YORK ABD/SAN DIEGO ABD/SAN FRANCISCO/BERKELEY ALMANYA/FRANKFURT AVUSTRALYA/BRISBANE FRANSA/PARIS KANADA/TORONTO KANADA/VANCOUVER KOSTA RIKA/San José / Coronado MALTA/SLIEMA YENİ ZELENDA/AUCKLAND YENİ ZELENDA/CHRISCHURCH İNGİLTERE/BRIGHTON İNGİLTERE/CAMBRIDGE İNGİLTERE/LONDRA İNGİLTERE/LONDRA HAMPSTEAD İSVİÇRE/ZÜRİH

23 KING'S ENGLISH LANGUAGE SCHOOLS
1957 yılında kurulmuş olan Kings’in bugün Londra, Oxford ve Bournemouth’ta faaliyet gösteren okulları, bir dizi genel İngilizce kursunun yanı sıra, yetişkinler için özel olarak hazırlanmış üniversiteye hazırlık ve işe yerleştirme programları gibi daha uzman kurslar da sunmaktadır. Aynı zamanda, gençler ve küçükler için, İngilizce ile bağlantılı spor, etkinlikler ve geziler içeren özel kurslar da vermekteyiz. King’s İngilizce Dil Okulları Londra, Oxford ve Bournemouth’ta uluslararası eğitim ve İngilizce dil kurslarının en iyisini sunar. Öğrencilerimiz İngilizceyi aktif olarak öğrenir ve yaşar! Giriş düzeyinden ileri düzeye kadar her düzeyde ve her yaşta öğrenci kabul edilir.

24 Regent School of English
Regent School of English okulları İngiltere’nin en saygın dil okullarındandır. Çok kaliteli dil eğitimi veren okulun özellikle küçük gruplar ile düzenlediği kurslar popülerdir.                  Ayrıca haftada 30 veya 40 saatlik ders programlarıyla kısa dönemde İngilizcelerinde önemli mesafe almak isteyenlere önerilen bir okuldur. Regent diğer okullara göre fiyatları yüksek bir okuldur ancak bu fiyatları kesinlikle ödemeye değecek ve Regent farkı ile İngilizce öğreneceksiniz. Okulun “executive” İngilizce programına dünyanın pek çok farklı ülkesinde işadamı veya yönetici katılmaktadır.

25 Southbourne School of English
1966 da kurulan Southbourne School of English deniz kenarında sakin bir yerleşim yerinde, sıcak atmosferiyle bilinen bir aile okuludur. Yetişkinler için tüm yıl süren kurslar verilmektedir. Akademik yıl programı uygulanmaktadır. Cambridge, IELTS, BEC sınavlarına hazırlık kursları verilmektedir. Yazları çocuklar için yurt veya ev konaklaması dahil olmak üzere kurslar sunulmaktadır. Okula yürüme mesafesinde olan evlerde konaklama sağlanmaktadır. Southbourne, İngiltere nin güneyinde okyanus kenarında bulunan şirin bir kasabadır. Yazın İngiliz turistlerin uğrak yeridir.

26 Sprachcaffe Sprachcaffe Malta Dil Okulu, Malta’nın en başarılı İngilizce dil eğitimi veren okullarından biridir. Sprachcaffe Malta Dil Okulu,Malta’da St.Julian’s da bulunan tarihi taş bir binada eğitim vermektedir.Kompleks bir yapıda bulunan binanın içerisinde konaklamaları, eğitim verilen derslikler, restaurant, bar, cafe, internet cafe, kütüphanesi ile büyük bir bahçenin içerisinde bulunan havuzu bulunmaktadır. Sprachcaffe Malta Dil Okulu, Malta’nın gece hayatının yoğun olduğu Paceville’e yürüyüş mesafesindedir. Sprachcaffe Malta, İngilizce Dil Eğitimi ‘nin yanında aktiviteleri açısından da zengin bir okuldur. Okulda sürekli olarak gezi ve aktivite ve kültürel kent turları düzenlenmektedir. Bunun yanında ise yüzme, dalış ve yelken kursları da verilmektedir. Sprachcaffe Malta Dil Okulu’nda İngilizce Dil Eğitiminizi; İngilizce Eğitimi için özel olarak yetiştirilmiş ana dili İngilizce olan öğretmenlerden en güncel metotlarla alabileceğiniz programlar; • Genel İngilizce Programları(haftada 20 ders) • Yoğun İngilizce Programları (haftada 30 ders) • Birebir İngilizce Kursu • İş İngilizcesi Kursları • Sınavlara Hazırlık Kursları(Cambridge Sertifikası) • Mini Grup Kurs Konaklamalar; Sprachcaffe Malta Dil Okulu’nda Aile yanı konaklamalar haricindeki diğer konaklamalar okul binasının içerisinde bulunmaktadır. Aile yanı konaklamalar genellikle okula yürüyüş mesafesindedir. Diğer yurt konaklamaları ise • Standart Apartman • Comfort apartman • Studio Daireler

27 YURT DIŞI EĞİTİM Nasıl Bir Dil? Bugün, neredeyse dünyanın her yerinde, bilinmesi en yararlı dil İngilizcedir. 350 milyon insan İngilizceyi ilk dili olarak konuşur. Bir o kadarı da bu dili ikinci dil olarak kullanır, dahası 100 milyon kişi bu dili yabancı dil olarak akıcı bir şekilde konuşur. Dünya nüfusunun beşte biri İngilizce'de yeterli düzeydedir. Uluslararası ticaret ve uluslararası iletişimde büyük ölçüde İngilizce kullanılır. Dünya üzerindeki bilim adamlarının üçte ikisi İngilizce okur. Dünyadaki mektupların % 75'i İngilizce yazılır ve elektronik olarak depolanan bilginin % 80'i İngilizcedir. 40 milyon internet kullanıcısının çoğu İngilizce'ye ihtiyaç duyar. İngilizce öğrenim yapmak dilde yeterlilik sağlar. Ayrıca sizi kariyeriniz için hazırlar. 2000 yılında , 1 milyardan fazla insanın İngilizce öğreniyor olacağı tahmin ediliyor. İngilizce öğrenim sonucu alınan bir BA (Edebiyat Fakültesi Diploması) birçok kariyer için sağlam bir temeldir; öğretmenlik, teknik yazım, diplomasi, uluslararası ticaret ve gazetecilikte. Dünya' da en çok kullanılan uluslararası dildir. Kuzey Afrika'dan yeni Zelanda'ya, Hindistan'dan Avustralya'ya, İngiltere'den Amerika' ya, beş kıtada İngilizce konuşulduğunu duyarsınız. Modern pop kültürün çoğu, müzikte yada sinemada iletişim aracı olarak İngilizce' yi kullanır. Dünyadaki okullarda yada kendi kendine ikinci dili öğrenen insanların çoğu, İngilizceyi tercih eder. İngilizce, Fransızca ile birlikte, Avrupa Birliği' nin resmi dilidir. Antarktika, Antigua, Aruba (Hollanda), Ascension Adası, Bahamas, Barbados, Belize (İngiliz Hondurası), Diego Garcia (Büyük Britanya & ABD), Dominica, Galapagos Adaları (Ekvator), Gazze Şeridi, Grand Caymans (Büyük Britanya), Grenada, Guam (ABD), Guyana, Hawaii (ABD), Israil, Jamaika, Javis Adası, Johnson Atoll, Kribati (Cumhuriyeti), Liberya, Mikronezya, Midway Adaları, Nauru, Nevis, Nikumaroro (Gardener Adası), Niue (Yeni Zellanda), Northern Mariana Adaları (ABD), Palu (Cumhuriyeti), Filipinler, Porto Riko (ABD), Solomon Adaları, St. Kitts (&Nevis), Independent, St. Lucia, Trinidad & Tobago, Tuvalu, Amerika Birleşik Devletleri, Virgin Adaları (ABD), Wake Adası (ABD), West Bank, Batı Samoa, Zaire

28 YURT DIŞI EĞİTİM TÜRLERİ
Yeni Başlayanlar için Kurslar : Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İrlanda, İskoçya, Malta ve Güney Afrika İsviçre, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Ekvador, Kosta Rika, Çin, Brezilya, Fas, Rusya ve Japonya’da sunulur. En az bir haftalık olan programları katılımcılar ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri kadar uzatabilirler. Haftada en az 20 ders eğitim verilir. 16 yaş ve üzerindekiler katılabilir. Genel Dil Kursları : Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İrlanda, İskoçya, Malta ve Güney Afrika İsviçre, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Ekvador, Kosta Rika, Çin, Brezilya, Fas, Rusya ve Japonya’da sunulur. En az bir haftalık olan programları katılımcılar ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri kadar uzatabilirler. Haftada 20 ders eğitim verilir. 16 yaş ve üzerindekiler katılabilir. Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar tüm seviyelere ayrı programlarlar düzenlenir. Yoğun Dil Kursları : Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İrlanda, İskoçya, Malta ve Güney Afrika İsviçre, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Ekvador, Kosta Rika, Çin, Brezilya, Fas, Rusya ve Japonya’da sunulur. En az bir haftalık olan programları katılımcılar ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri kadar uzatabilirler. Haftada 24 – 40 ders eğitim verilir. 16 yaş ve üzerindekiler katılabilir. Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar tüm seviyelere ayrı programlarlar düzenlenir.

29 Sınav Hazırlık Kursları :
Amerika’da : TOEFL, TOEIC, GMAT ve GRE sınavlarına hazırlık programları, Kanada’da : TOEFL, TOEIC, GMAT, GRE ve Cambridge sınavlarına hazırlık programları, İngiltere’de : TOEFL, TOEIC, IELTS ve Cambridge sınavlarına hazırlık programları, Avustralya’da : TOEFL, TOEIC, IELTS ve Cambridge sınavlarına hazırlık programları, İrlanda’da : Cambridge sınavlarına hazırlık programları, İskoçya’da : IELTS ve Cambridge sınavlarına hazırlık programları, Malta’da : Cambridge sınavlarına hazırlık programları, Yeni Zelanda’da : TOEFL, IELTS ve Cambridge sınavlarına hazırlık programları, Güney Afrika’da : TOEFL, IELTS, TOEIC ve Cambridge sınavlarına hazırlık programları, Fransa’da : DELF, CCIP ve Alliance Française sınavlarına hazırlık programları, İspanya’da : DELE sınavına hazırlık programları, İtalya’da : CELI sınavına hazırlık programları, Almanya’da : ZD, ZMP ve ZDfB sınavlarına hazırlık programları sunulmaktadır.

30 İş İngilizcesi Kursları :
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İskoçya, İrlanda ve Malta’da sunulmaktadır. En az 16 yaş ve üzerindekiler katılabilir. Katılım için belli seviyede İngilizce bilgisi gerekmektedir. En az iki haftalık programlardır. Mesleki İngilizce Programları : İngilizcelerini kendi mesleki alanlarında geliştirmek isteyenlere uygun programlardır. Örneğin; Turizm İngilizcesi, Tıp İngilizcesi, Hukuk İngilizcesi… Hem genel İngilizce hem de Profesyonel İngilizce eğitimi verilir. Amaç uluslararası platformda katılımcıları branşlarında daha etkin ve vazgeçilmez kılmaktır. Yöneticiler için Dil Kursları / Executive Kurslar : Dil eğitimine kısa bir süre ayırabilecek iş adamları ve yöneticiler için düzenlenen programlardır. Amaç en kısa sürede en verimli dil eğitimini sunmaktır. Küçük gruplarda eğitim verilir. En az bir haftalık programlardır. Haftada en az 20 ders eğitim verilir.

31 Öğretmenler için Dil Kursları :
Amerika, İngiltere, Kanada, Fransa, Almanya ve İtalya’da sunulan programlardır. İngilizce, Almanca, Fransızca veya İtalyanca öğretmenleri ya da öğretmen adayları için düzenlenir. En az iki haftalık programlardır. İngilizce ve Staj Programları : Amerika, İngiltere, Kanada, İrlanda, İskoçya ve Yeni Zelanda’da sunulan programlardır. En az dört hafta dil eğitiminden sonra dil okulu tarafından organize edilen en az dört haftalık ücretli – ücretsiz staj ya da en az dört hafta dil eğitimi süresince ücretsiz staj imkanı sağlanır. Staj, öğrencinin eğitim durumu, iş deneyimi ve İngilizce bilgisi göz önünde tutularak organize edilir. Akademik Yıl – Akademik Sömestre Programları : Amerika, İngiltere, Kanada, İrlanda, Avustralya, İskoçya, Malta ve Yeni Zelanda’da sunulan programlardır. Eğitim süresi altı, sekiz ya da dokuz ay olabilir. Uzun dönem dil eğitimi almak isteyen öğrencilere önerilen ekonomik paket programlardır. Bire Bir Kurslar : Amerika, İngiltere, Kanada, İskoçya, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda, Malta ve Güney Afrika’da sunulur. Başka bir programla birleştirilebileceği gibi sadece bire bir derslerle de bir program oluşturulabilir.

32 Work And Travel Amerika'da Work And Travel 1959 yılından bu yana süregelen bir programdır. Work and Travel (WAT), ABD hükümeti tarafından onaylanan, sadece üniversite öğrencilerine özellikle, yaz aylarında Amerika’da sezonluk işlerde çalışma imkanı sunan bir kültürel değişim programıdır. Work And Travel in USA (WAT) Programı, uluslararası öğrencilere minimum maliyetle ABD’de çalışıp para kazanma ve seyahat etme, aynı zamanda ABD’nin yaşam tarzı ve kültürü hakkında bilgi edinerek İngilizcelerini geliştirme imkanı sunmaktadır. Her yıl dünyanın bir çok ülkesinden civarından üniversite öğrencisi Amerikada Work and Travel programı çerçevesinde Amerika'da çalışma ve seyahat etme olanağı bulur. Amerika'da Work and Travel programının süresi Amerika da Work and Travel programına katılacak Üniversite öğrensinin tatil süresi kadardır. Örneğin bazı öğrenciler 2 ay çalışıp 1 ay gezebilirken daha erken yaz tatiline giren bir öğrenci Amerika da Work and Travel programına 4 ay çalışmak 1 ayda gezmek üzere toplam 5 ay katılabilir. ancak Türkiye'de akademik Takvimden kaynaklı bir çok üniversite öğrencisi Amerika da Work and Travel programa fazla uzun süreli olarak katılamamaktadır.

33 Yurtdışında Dil Eğitiminin Avantajları
Eğitim : Yabancı öğretmenlerden en doğru şekilde lisan öğrenmek. Telaffuz : Konuşma ve söyleniş farklılıklarını ileride yaşamamak. Pratik : Derslerden arda kalan zamanda günlük yaşamda pratik yapabilmek. Program : Farklı birçok programdan kendinize en uygun programı seçebilme şansı. Seviye : Kendi seviyenize en uygun sınıfta eğitim alabilme imkanı. Zaman : Yurtiçinde alacağınız lisan eğitimine oranla daha az vakit ayırmak yeterli olacaktır.

34 Yurtdışında Dil Eğitimi Süresince Konaklama Aile Yanında Konaklama :
Dil eğitimi süresince öğrenciler aile yanında, yurtta, öğrenci evlerinde ya da otelde konaklama alabilirler. Aile Yanında Konaklama : Katılımcıya pratik yapma ve kültüre hızlı alışma açısından yararlıdır. Tek kişilik ya da paylaşımlı odalarda ekonomik konaklama sağlanabilir. Öğrenciler isterlerse ailenin sunduğu kahvaltı – yemek servisinden faydalanabilirler. Bazı aileler tarafından öğrencilere özel banyo imkanı sunulur. Yurtta Konaklama : Yabancı öğrencilerin bir arada konakladığı konaklama şeklidir. Öğrencilerin daha özgür hareket edebildikleri bir konaklamadır. Tek kişilik ya da paylaşımlı odalarda konaklama sağlanabilir. Öğrenciler isterlerse yurtta sunulan kahvaltı – yemek servisinden faydalanabilirler.

35 Öğrenci Evinde Konaklama :
Yabancı öğrencilerin bir arada konakladığı konaklama şeklidir. Öğrencilerin daha özgür hareket edebildikleri bir konaklamadır. Tek kişilik ya da paylaşımlı odalarda konaklama sağlanabilir. Öğrenciler, oda haricindeki ortak paylaşım alanlarını diğer öğrencilerle paylaşırlar. Herhangi bir yemek hizmeti sunulmamaktadır. Otelde Konaklama : Bireysel yaşamın ön plana çıktığı bir konaklama şeklidir. Tek kişilik ya da paylaşımlı odalarda konaklama sağlanabilir. Öğrenciler isterlerse otelde sunulan kahvaltı – yemek servisinden faydalanabilirler.

36 UÇUŞ BİLGİLERİ VİZE SAĞLIK SİGORTASI UÇAK BİLGİLERİ
AACE YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK OLARAK ,VİZE BELGELERİNİZİ HAZIRLAYIP KONSOLOSLUKLARA BAŞVURUDA BULUNMAKTADIR. VİZELERİN KABULU TAMAMİYLE KONSOLUSLUK VE SCHENGEN POLİSİ ( AB ÜLKELERİ İÇİN )TARAFINDAN YAPILMAKTADIR. SAĞLIK SİGORTASI ÇIKIŞ YAPMADAN ÖNCE HER ÜLKE İÇİN SAĞLIK SİGORTASI YAPILMAKTADIR. UÇAK BİLGİLERİ UÇAK FİRMALARI TERCİHİ ŞARTLARA VE İSTEĞE GÖRE DEĞİŞMEKTEDİR.

37 ÖDEME BİLGİLERİ ÖDEME ŞEKİLLERİMİZ PEŞİN ÖDEME KREDİ KARTINATAKSİT
ÇIKIŞ TARİHİNDEN BİR AY ÖNCESİNE KADAR ÖDEME ESNEKLİĞİ ANLAŞMALI BANKALARDAN EĞİTİM KREDİSİ İMKANI

38 AACE YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK İLE ELİNİZDE!!!!
İNGİLİZCE ÖĞRENMEK AACE YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIK İLE ELİNİZDE!!!! TEŞEKKÜR EDERİZ….


"MERHABA HOŞ GELDİNİZ……" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları