Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Youth Entrepreneurship Programme

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Youth Entrepreneurship Programme"— Sunum transkripti:

1 Youth Entrepreneurship Programme
Silikon Vadisi & Youth Entrepreneurship Programme

2 Silicon Valley

3 San Francisco ,2008 sonu tahmini 808,976 nüfusu ile Kaliforniya eyaletinin dördüncü; Amerika Birleşik Devletleri'nin ise on ikinci büyük şehridir. Eyalet içinde en fazla; ülke çapında ise on ikinci nüfus yoğunluğuna sahip şehirdir. Şehir, yedi milyonun üzerinde nüfusu olan San Francisco Körfez Bölgesi'nin ana şehridir.

4 Golden Gate Köprüsü, Şu anda, dünyadaki en uzun yedinci asma köprüdür
Golden Gate Köprüsü, Şu anda, dünyadaki en uzun yedinci asma köprüdür. Köprü uzunluğu 2,73 km, ayaklar arasındaki uzaklık 1,28 km'dir, yüksekliği 235 metreyi bulur. Taşıt trafiği için altı şerit vardır. Köprü, San Francisco'yu Marin County'nin kuzey bölgeleri ve daha seyrek bir yerleşim olan Napa ve Sonoma Valley ile birleştirir.

5 Fishermans Wharf

6 Lombard Street

7 Cable Cars

8 Union Square

9 Chinatown

10 Coit Tower

11 City Hall

12 Şehre Hakim Tepeler

13 Stanford Üniversitesi 32 kilometrekarelik bir alana kurulmuştur
Stanford Üniversitesi 32 kilometrekarelik bir alana kurulmuştur. Kampüste, kurumuş bir göl, alışveriş merkezi, büyük bir stadyum, kapalı ve açık yüzme havuzları, tenis kortları, yiyeyek-içecek merkezleri, mimari açıdan son derece ilgi çekici yapılar, çok sayıda Rodin heykeli, golf sahaları, kütüphaneler bulunur.

14 Stanford University

15 San Jose, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir şehirdir
San Jose, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir şehirdir. ABD'nin en büyük onuncu şehridir. 29 Kasım 1777 tarihinde İspanyollar tarafından kurulmuştur1990'lardan beridir şehirde teknoloji sektöründe bir patlama yaşanmıştır ve Silikon Vadisi'nin Başkenti takma adını almıştır.

16 Hewlett-Packard Şirketi, merkezi ABD'de Palo Alto, Kaliforniya'da bulunan çok büyük uluslararası bir şirkettir. Bilgi işlem, baskı sistemleri ve sayısal görüntüleme donanımları üreticisidir. Ayrıca yazılım ve hizmet sağlayıcısıdır.

17 Google Inc. (NASDAQ: GOOG), internet araması, çevrimiçi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketidir.

18 Santa Barbara

19 YEP Conference

20 San Marcos

21 Sony

22 La Jolla Beach, San Diego CA

23 San Diego, Güney Kaliforniya'da ABD ile Meksika sınırında bir sahil şehridir. Şehir sınırları içindeki nüfusu (2010 Nüfus Sayımı itibariyle 1,301,617 kişi olup) Kaliforniya'nın 2., ABD'nin ise 9. en büyük şehridir. BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ

24 San Diego

25 Santa Monica Beach

26 Universal Studios

27 Universal Studios bir ABD'li film şirketidir
Universal Studios bir ABD'li film şirketidir. 8 Haziran 1912 tarihinde açıldı. Amerika'nın birçok yerinde stüdyoları bulunmaktadır.

28 Los Angeles şehri, Büyük Okyanus'un doğu kıyısında bulunan, nüfus sayısına göre ABD'nin ikinci en kalabalık şehridir (2010 sayımına göre 3,792,621 kişi). Şehir, daire yöntemiyle yönetilmektedir ve Los Angeles dairesinin bir parçasıdır.

29 Hollywood Bulvarı, Hollywood, Los Angeles, Kaliforniya, ABD'de bulunan; Hollywood Bulvarı ve Vine Street arasında uzanan, ünlü kişilerin ve dizilerin yıldızlarının bulunduğu bir yürüyüş yoludur. Bu kaldırımda 2.400'den fazla yıldızın ismi bulunmaktadır. BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ

30 Rodeo Drive, Beverly Hills

31 WORLD IS IN YOUR HAND WITH


"Youth Entrepreneurship Programme" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları