Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT. 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT. 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin."— Sunum transkripti:

1 ( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT

2 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin NAFSA üyesi seçkin yurtdışı eğitim firması olan HİT, aynı zamanda TEAG üyesidir.

3 Hürriyet Gazetesi’nin 1993 yılında düzenlediği bir eğitim kampanyası ile kura ile belirlenen 101 öğrenciye Amerika’da üniversite eğitim bursu verilmiştir. Hürriyet Gazetesi, burs verdiği öğrencilere doğru ve zamanında hizmet verebilmek ve eğitimleri boyunca destek verebilmek amacıyla HIT Uluslararası Eğitim’i kurmuştur., Hürriyet Gazetesi tarafından kurulan HIT, şuan Sedat Semavi kuruluşu olarak hizmetlerine devam etmektedir.

4 Hürriyet Bursu ile Amerika’ya gönderdiğimiz öğrencilerimizin başarıları göğsümüzü kabartmış, tüm Türk gençliğine örnek teşkil etmiştir.

5 HİT Uluslararası Eğitim olarak, İstanbul merkez ofis olmak üzere, Ankara Bölge Müdürlüğü ve İzmir Trabzon Antalya Kıbrıs şubelerimiz ile tüm Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz.

6 HIT Yurtdışı Eğitim Fuarı Her yıl düzenlediğimiz eğitim fuarı ile, temsilciliğini yaptığımız okullar ile öğrencilerimizi buluşturmakta, birebir kayıt imkanı sunmaktayız. Dergi Her yıl yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilere rehber olan “International Education” dergisini yayınlamaktayız.

7 Temsilciliğini Yaptığımız 600’den fazla okul bünyesinde, Dil Okulu Programları Sertifika ve Diploma Programları Staj Lisans Yüksek Lisans Yaz Okulları programları sunmaktayız.

8 Kuruluşumuzdan bu yana başarı ile yerleştirilen 10.000’den fazla öğrenci “Kurulduğu ilk günden beri” yurtdışı eğitim alanında hizmet veren en eski yurtdışı eğitim danışmanlık firması Yurtdışında yaşamış / eğitim almış deneyimli bir kadro Öğrenci memnuniyetinin en önemli göstergesi olan referans ayrıcalığı NEDEN HIT ?

9 Uzman eğitim danışmanlarımız tarafından öğrencilerimizin ; Beklentilerine, Önceliklerine, Bütçesine, Kariyer hedefine, Yabancı dil seviyesine ve Not ortalamasına en uygun ülke, okul ve program belirlenir ve öğrenciyi amacına ulaştıracak eğitim planı çizilir. NEDEN HIT ?

10 Danışmanlık Hizmetimiz : Uygun okul ve programların belirlenmesi Belirlenen okul ile temasa geçilip, kabul şartlarının belirlenmesi ve kabul şansının değerlendirilmesi Okul başvuru formlarının doldurulması Üniversite ve Master programlarında Statement Of Purpose ( Niyet Mektubu ), referans ve essay’lerin düzeltilmesi, sınav takviminin oluşturulması Başvuru belgelerinin okula yollanması Vize işlemlerine başlayabilmek için okul kabulünün getirtilmesi ( I-20 formu, LOA, CAS Statement vb…)‏ Vize randevusunun alınması ve vize başvuru dosyasının hazırlanması Vize başvuru formlarının doldurulması Vizeden sonra, konaklama ve havaalanı karşılama ayarlanması Eğitim öncesinde yurtdışında öğrenci olarak dikkat edilmesi gereken bilgileri içeren ve öğrencinin uyum sağlamasını kolaylaştıran oryantasyon eğitimi Eğitim süresince 7x24 açık acil durum hattımız ile destek sunulmasını kapsamaktadır. NEDEN HIT ?

11 TEL : +90 312 442 67 33 (pbx) ADRES : Cinnah Caddesi 39/15 Çankaya- Ankara / TURKEY ( Akbank karşısı – Otoparkımız mevcuttur) E-mail : hitcankaya@hit.com.tr WEB : www.hit.com.tr TEŞEKKÜRLER…


"( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT. 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları