Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TÜRKKEP E-HİZMETLERİ 05.03.2014.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TÜRKKEP E-HİZMETLERİ 05.03.2014."— Sunum transkripti:

1 TÜRKKEP E-HİZMETLERİ

2 TÜRKKEP E-Hizmetleri Türk Patent Enstitüsü ve Vekilleri, TÜRKKEP ile yasal geçerli, güvenli elektronik hizmetlerini en kaliteli ve en avantajlı koşullarda alabilecekler. Bu kapsamda; Türk Patent Enstitüsü, Vekilleri ile yürüttüğü hizmetleri kağıt ortamından elektronik ortama aktarılması, Vekillerinin de gerek kendi iş süreçlerinde gerekse müşterileri ile yaptığı resmi, ticari ve kanuni yazışmaları yasallaştırarak kolaylaştıracaktır. Ayrıca patent başvurusu, başvuru süreci onaylama, lisans ve devir anlaşmalarının tescil işlemleri, vekil sicil işlemleri, gerçek kişi ve tüzel kişi işlemleri, şahıs yanında çalışan işlemleri, enformasyon hizmetlerine bağlı işlemler, form ile yapılan başvurular vb. işlemler KEP üzerinden yapılabilecektir. Özetle, Türk Patent Enstitüsü ve Vekilleri, bir çok belge alışverişinden kaynaklanan yoğun iş gücü ve zaman tüketimini bertaraf edecektir.

3 TÜRKKEP E-Hizmetleri Tüm bu süreçleri güvenli ve kolay yapabilmek için 2013 yılı ile birlikte çeşitli mevzuatlar ile düzenlenen Yasal Geçerli Elektronik Hizmetlerini TÜRKKEP tek noktadan sağlamaktadır. Kolaylaştırıcı ve yasal e-hizmetleri özetlersek; Türkiye’nin ilk ve tek Kayıtlı Elektronik Posta Hizmet Sağlayıcısı ve E-Fatura Özel Entegratörü olan TÜRKKEP; tüm bu hizmetleri ile iş süreçlerinizde ihtiyaç duyduğunuz tüm kurumsal iletişimlerinizi Yasal Geçerli, Güvenli hale getirmektedir.

4 TÜRKKEP’in Sağladığı Hizmet Avantajları
TÜRKKEP E-Hizmetleri TÜRKKEP’in Sağladığı Hizmet Avantajları Yerinde Başvuru/Kayıt Hizmetleri Yerinde/anında KEP ve E-İmza KEP, E-İmza, E-Fatura, E-Arşiv ve diğer e-hizmetlerin tek noktadan alınabilmesi Gönderi ve arşiv maliyetlerinde tasarruf ve iş süreçlerinde verimlilik 7/24 Müşteri Destek Hizmetleri

5 Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Nedir ?
KEP (Kayıtlı Elektronik Posta), SEP’in (Standart Elektronik Posta) eksikliklerini ortadan kaldıran, yasal olarak geçerli ve teknik olarak güvenli e-postadır.

6 KEP Neler Sağlar? Veri Bütünlüğü
Bir e-posta iletisinin ekleriyle birlikte, iletildiğini ve içeriğinin değişmediğini garanti eder. Kimlik Doğrulama Gönderen ve alan tarafların kim olduğunu tespit eder. Delil Sağlama Gönderici, alıcı, iletim zamanı, içerik koruyucu kodlama gibi bilgileri içeren saklamayı, taraflara iletmeyi ve yasal açıdan delil olarak kullanımını sağlar. İnkar Edilemezlik E-Postaların gönderildiğinin veya alındığının, gönderim ve alınma zamanının kesin bilgisini sağlar. Hız Tasarruf Etkinlik Verimlilik

7 TÜRKKEP Sistemi Nasıl Çalışır?
Virüs Kontrolü Alıcı ve Gönderici Hesabının Kontrolü E-İmza Kontrolü Zaman Damgası

8 Genel KEP Kullanım Alanları
İştirak taahhütnamesi Sözleşme Talimat Tebligat Bildirim İhtar İhbar Beyanname Bildirge Mutabakat Teyit İtiraz Kredi kartı ekstresi Hesap ekstresi Sigorta işlemleri Dekont ve makbuz Fatura Üyelik Abonelik Müşteri Bilgilendirme Telif Hakkı Kira Kontratı Teklif Sipariş Sipariş Onay Başvuru Dilekçe Bilgi Edinme Çağrı Duyuru Ödeme Emri Bordro İzin Formları Kontrat TÜRKKEP Yasal Geçerli KEP Hizmetleri ile; tüm yazışma ve belge paylaşımları, yasal geçerli olarak yapılabiliyor ve bu işlemlerle ilgili resmi, hukuki ve ticari tüm belgeler yasal geçerli ve güvenli olarak e-Arşiv Hizmetleri kapsamında saklanabiliyor.

9 Standart Elektronik Posta Kayıtlı Elektronik Posta (TÜRKKEP)
KEP Hizmeti Avantajları Standart Elektronik Posta (SEP) Kayıtlı Elektronik Posta (TÜRKKEP) Kesin Kimlik Tespiti Kesin Teslim Güvenliği Teslimat Tarihi İçerik Güvenliği Gizlilik Hukuken Geçerlilik/Kanıt

10 DİĞER HİZMETLERİN KEP'E GÖRE MİNİMUM MALİYET KATLARI
KEP Hizmeti Avantajları Gönderi Maliyet Tasarrufu Depolama Maliyetlerinde Azalma Lojistik ve İdari Maliyetlerde Azalma Zaman Tasarrufu Zaman ve mekan bağımsızlığı Verimlilik ve Hızlı İşlemler DİĞER HİZMETLERİN KEP'E GÖRE MİNİMUM MALİYET KATLARI

11 İsviçre, İspanya, Belçika, İsveç, Çek Cum.
Dünyada KEP Kayıtlı Elektronik Posta sistemi (KEP), AB ülkeleri İtalya, Fransa, Almanya, Belçika, İspanya, İsveç ve ABD gibi ülkelerde düzenlemeleri yapılarak 2000’li yılların başından itibaren uygulamaya geçmiş ve on milyonlarca kullanıcı tarafından milyarlarca işlem KEP üzerinden yapılmaya başlamıştır. Ülkeler İtalya (PEC) 2005 Fransa (AFNOR) Almanya (D ) 2010 ABD (Rpost) 2000 İsviçre, İspanya, Belçika, İsveç, Çek Cum. İtalya’da KEP Hesap Sayısı: 8 Milyon KEP Gönderi Sayısı: 1,2 Milyar (yıllık)

12 TÜRKKEP TÜRKKEP, yasal geçerli ve güvenli e-hizmetleri;
Kendisinin geliştirdiği ana yazılımları, Faaliyet kollarında yüksek uzmanlığa ve yetkinliğe sahip ekibi, İstanbul ve Ankara’da iki ayrı veri merkezinde kurulu yedekli yüksek teknolojik altyapısı, Sahip olduğu bilgi güvenliği, iş sürekliliği, kişisel verilerin korunması, çevre, kalite, BT hizmet yönetimi ve müşteri memnuniyeti standartları, 7/24 çalışan Çağrı Merkezi, tüm Türkiye genelinde yaygın 200’e yakın başvuru merkezleri (TBM) ve çözüm merkezleri (TÇM) ile, KEP, e-Tebligat, e-Fatura, e-İmza, e-Mutabakat, e-Tebligat ve e-Arşiv hizmetlerini tek başına bütünleşik olarak mevzuata ve dünya standartlarına uygun şekilde sağlayan ülkemizin ilk ve tek kuruluşu, Güvenli, hızlı, kaliteli, kolay ve uygun maliyetlerle kurumsal ve bireysel müşterilerine sağlamaktadır.

13 TÜRKKEP Vizyonu müşterilerinin işlerini ve hayatını kolaylaştırmak,
Bir kurumun veya bireyin resmi, hukuki ve ticari yazışmalarını (e-belge paylaşımlarını) yasal geçerli ve güvenli olarak gerçekleştirmesi için gerekli tüm e-hizmetleri tek noktadan sağlayarak müşterilerinin işlerini ve hayatını kolaylaştırmak, hızlı, tasarruflu, etkin ve verimli hale getirmektir.

14 TÜRKKEP Değerleri Güvenilir Yenilikçi Esnek Yetkin Çevik

15 TÜRKKEP: Ülkemizde İlk ve Tek !..
TÜRKKEP, ülkemizin ilk ve tek özel sektör girişimiyle kurulan, 25 Şubat 2013 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yetkilendirilmiş bir KEP Hizmet Sağlayıcısı (KEPHS)’dır. TÜRKKEP, 27 Eylül 2013 tarihinde Gelir İdaresi Başkanlığı’nca, E-Fatura Özel Entegratörü olarak e-Fatura Hizmetleri vermeye yetkili kılınmıştır. TÜRKKEP, 22 Ekim 2013 tarihinde Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan Vergi Usul Kanunu kapsamında E-Fatura Saklamacı Kuruluş yetkisini de almıştır. TÜRKKEP, yetkili elektronik sertifika hizmet sağlayıcı (ESHS) ile anlaşmalı olarak E-İmza Hizmetlerini de sağlamaktadır. TÜRKKEP, kendisinin geliştirdiği KEP sistemi üzerinden yasal geçerli cari hesap mutabakatı yapılmasını sağlayan e-Mutabakat servisi ve çözümü sağlamaktadır. TÜRKKEP, tüm resmi, hukuki ve ticari belgeler ile KEP gönderilerini yasal geçerli ve güvenli şekilde uzun vadeli saklanabilmesi amacıyla e-Arşiv Hizmetlerini de vermeye yetkilidir. KEP, E-Tebligat, E-Fatura ve E-Arşiv hizmetlerini yetkili olarak verebilen ülkemizin ilk ve tek güven kurumu TÜRKKEP, verdiği hizmetler ile ilgili uluslararası standartlara ve ulusal mevzuata tam uyumludur. ETSI TS : ELEKTRONİK İMZALAR VE ALTYAPILARI İLE KAYITLI ELEKTRONİK POSTA STANDARDI ISO 9001 : KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ISO : BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BS : VERİ KORUMA, KİŞİSEL BİLGİ YÖNETİMİ SİSTEMİ ISO : BT İŞ SÜREKLİLİĞİ HAZIRLIK SİSTEMİ ISO : ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ ISO : BİLGİ TEKNOLOJİLERİ HİZMET YÖNETİM SİSTEMİ ISO : MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YÖNETİM SİSTEMİ ISO : İŞ SÜREKLİLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ ITIL: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ALT YAPI KÜTÜPHANESİ

16 TÜRKKEP KEP Hizmetleri
Bireysel ve Kurumsal KEP hesabı almak isteyenler, kimlik belgeleri ve resmi belgeleriyle başvuru yaparak KEP hesaplarını TÜRKKEP‘ten kolayca alabilirler. KEP hizmet paketlerinden en uygun olanı seçerek KEP adreslerini 1, 2 ve 3 yılık sürelerle temin edebilirler. E-İmzası olan bireyler, TÜRKKEP internet sayfasından ( online başvuru ile hemen KEP adreslerini alabilmektedir. E-İmzası olmayanlar, TÜRKKEP’e KEP adres başvurusu yaparken aynı zamanda isterlerse e-İmza başvurusu da yapabilirler. TÜRKKEP Başvuru Merkezleri’nden, ofislerinden, yerinde başvuru ve kurumsal başvuru olmak üzere birçok yöntemle TÜRKKEP’e KEP adres tescili için başvuru yapılabilmektedir. Kurumlar ve şirketlerin kendi unvanlarına ait alt alan adları (subdomain) da KEP adresleri gibi tahsis edilmektedir. Başvuru, bilgi veya destek için (444 TKEP)

17 Fiyatlara KDV dahildir
TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ İÇİN ÖZEL TÜRKKEP FİYATI Fiyatlara KDV dahildir Kampanya Kodu: TPE140002

18 Fiyatlara KDV dahildir
TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ İÇİN ÖZEL TÜRKKEP FİYATI Fiyatlara KDV dahildir Kampanya Kodu: TPE140002

19 TÜRKKEP Başvuru ve Çözüm Merkezleri
Bireysel ve Kurumsal Başvuru için Başvuru Merkezlerimizin listesine sitemizden ya da Müşteri Destek hattımızdan ulaşılabilir. 79 TÜRKKEP Başvuru Merkezi (TBM) 83 TÜRKKEP Çözüm Merkezi (TÇM )

20 TÜRKKEP Referanslar

21 TÜRKKEP Referanslar

22 TÜRKKEP Referanslar

23 Teşekkür Ederiz

24 Hayatınızı TÜRKKEP’le kolaylaştırın…


"TÜRKKEP E-HİZMETLERİ 05.03.2014." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları