Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI"— Sunum transkripti:

1 STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Kadir Has MYO STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Staj yapmamış tüm MYO Öğrencileri katılabilir… 17.Şubat.2010 Saat: 12.15 4.Kat Konferans Salonu

2 Ne Zaman Staj Yapacağım?
1. Sınıfın İlkbahar Yarıyılı finallerinden sonra (Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül) Veya 2. Sınıfın İlkbahar yarıyılı finallerinden sonra Eğer yaz okulunuz varsa yaz okulu finallerinden sonra (Ağustos, Eylül) Ne Kadar Staj Yapacağım? 20 iş günü. (P.tesi,…, Cuma). Yani 4 hafta. Eğer staj yaptığınız kurum Cumartesi ve/veya Pazar günleri de çalışıyorsa bu günler de iş günü kabul edilir, bu durumda stajınız 4 haftadan da kısa sürebilir.

3 Nerede staj yapacağım? Örnek Firmalar:
En az 1 (Bir) adet Bilgisayar, Elektrik, Elektronik Teknikerinin (mühendisinin) veya 1 (bir) adet Grafikerin bulunduğu Sektörünüzdeki herhangi bir firmada. Örnek Firmalar: Bilg.Tek.ve Prog., E-Haberleşme ve Mekatronik için: Her türlü yazılım/veritabanı firması, Teknik servisler, Bir bilgi işlem merkezine sahip kurumlar, GSM Operatörleri, Telekom, Radyo/TV kanalları, Fabrikalar vs. Grafik için: Reklamcılar, Grafik Stüdyoları, Matbaalar vs.

4 Nasıl Staj Yapacağım? Unutmayın!!!
Staj yaptığınız işyerinin tüm kurallarına uymalısınız, Genel iş ahlakına uymalısınız, Meraklı olmalı ve sizinle ilgilenen yetkiliye bol bol soru sormalısınız, Staj defterinde kullanılmak üzere işyerinin izin verdiği nispette bol bol doküman, grafik,şema, kod vs. toplamalısınız. Kendinizi ve okulunuzu en iyi şekilde temsil etmeye özen göstermelisiniz. Unutmayın!!! Staj yaptığınız işyerinde hakkınızda iyi bir izlenim bırakırsanız okul sonrası orada çalışma şansınız da olur!

5 KHU TBMYO Staj Prosedürü
STAJ BİTTİKTEN SONRA: STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE VE STAJ SIRASINDA: 4. STAJ DEFTERİ VE STAJ DEĞERLENDİRME FORMU’ NUN İLGİLİ YERLERİ STAJ YAPILAN İŞYERİNCE DOLDURULUP ONAYLANIR. STAJ DEĞERLENDİRME FORMU İŞYERİ TARAFINDAN KAPALI ZARFA KONUP ÖĞRENCİYE VERİLİR. 2. ÖĞRENCİ, ÖĞR.GÖR.DR.BARAN TANDER’ DEN STAJ DÖKÜMANLARINI ALIR. 1. STAJ YERİ ÖĞRENCİ TARAFINDAN BULUNUR. 3. 20 (YİRMİ) İŞGÜNÜ STAJ YAPILIR VE STAJ DEFTERİ BİLGİSAYAR ORTAMINDA VEYA SAYFALARIN ÇIKTISI ALINIP DOLDURULUP SPİRAL CİLTLENİR. 5. STAJ DEFTERİ VE KAPALI ZARFTAKİ STAJ DEĞERLENDİRME FORMU ELDEN ÖĞR.GÖR.DR. BARAN TANDER’E HER YILIN KASIM AYININ İLK İKİ HAFTASI İMZA KARŞILIĞI TESLİM EDİLİR. DAHA GEÇ GETİRİLEN STAJ DÖKÜMANLARI KABUL EDİLMEZ!!! 7. STAJI KABUL EDİLENLERİN DEFTER VE DEĞERLENDİRME FORMLARI ÖĞRENCİ TARAFINDAN ÖĞR.GÖR.DR.BARAN TANDER’DEN İMZA KARŞILIĞI ALINIR, CİBALİ’ DEKİ ÖĞRENCİ İŞLERİ’ NE ELDEN TESLİM EDİLİR. 6. STAJ KOMİSYONU TOPLANIR GETİRİLEN TÜM STAJ DEFTERLERİNİ VE STAJ DEĞERLENDİRME FORMLARINI İNCELER. STAJI KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİNİ İLAN EDER.

6 “Staj Defteri” ni ve “Staj Değerlendirme Formu” nu nerede bulacağım?
Softcopy: (STAJ_DEFTERI.rar) (Ücretsiz!!!) ÖĞR.GÖR.DR. BARAN TANDER’ DEN ALABİLİRSİNİZ.. WEB SİTEMİZDEN: Hardcopy: Bodrum kattaki fotokopici (Ücretli!!!)

7 Staj Defterini Nasıl Dolduracağım?
Defterde doldurmanız gereken tüm yerleri doldurmalısınız, İçerik kısmını gün gün doldurabilirsiniz (Tercih edilen), veya yapılan işlere göre ayırıp doldurabilirsiniz, Bilgisayarla veya elle yazabilirsiniz. Ancak, bol miktarda şema, resim, diyagram vs. koymalısınız, Grafik öğrencileri staj boyunca yaptıkları çalışmaların çıktılarını koymalılar veya dosyaları bir CD’ ye kaydedip defterle birlikte teslim etmeliler. Staj Değerlendirme Formu Nasıl Doldurulacak? Bunu siz doldurmayacaksınız. İşyerinde sizinle ilgilenen yetkili gizlice doldurup antetli bir zarfla size verecek. Bu zarfı formla birlikte elden teslim edeceksiniz.

8 TEŞEKKÜRLER… SORULAR / CEVAPLAR…


"STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları